Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare card Sky it



    pana mea, acum ce-o mai fi ?!?!?!

  2. #2
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    suna sa vezi ce zice,tu sau amicu ce ti a luat cardu..........restu nu mai zic,ca deh zice un dobitoc

  3. #3
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste ce s-a scris pe aici probleme cu cardul SKYIT
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai el degeaba citeste ca e zmeu,a avut prob asta si cica iau schimbat cardu si aia de la sky iau si multumit si i au si zis happy share

    pana la urma o sa apara la TG24 cand face karbit pisi si la ce ora...dar na vb un prost

    si cati mai sant ca el

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    suna sa vezi ce zice,tu sau amicu ce ti a luat cardu..........restu nu mai zic,ca deh zice un dobitoc
    Quote Originally Posted by iooon View Post
    pai el degeaba citeste ca e zmeu,a avut prob asta si cica iau schimbat cardu si aia de la sky iau si multumit si i au si zis happy share

    pana la urma o sa apara la TG24 cand face karbit pisi si la ce ora...dar na vb un prost

    si cati mai sant ca el
    i000ane, mi-a fost dor de tine, pe unde ai fost ? legat de card ... nu pot sa-l mai pornesc, am sunat la ei si mi-au spus ca nu se poate sa am eroarea 1024p, atunci le-am propus sa testeze toate erorile pe care aparatul le cunoaste si sa-si caute al cobai, acum ramane de vazut ...

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai eu sant aici,astept doar sa apara ceva probleme si am parut

    glumesc

    si tot ca gluma,asa ti au spus ca ai eroarea 1024p?

    pai trebuia sa le spui sa schimbe rezolutia

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karbit View Post


    pana mea, acum ce-o mai fi ?!?!?!
    Daca n-ai fi chinuit toata ziua cardul ala, mergea bine merci.

    Uite un card 09CD pus cum trebuie in oscam :

    "Start: 22.10.11 - 00:07:06 | UpTime: 03d 17:31:58"

    Merge fara probleme de aproape 4 zile fara macar un restart.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Daca n-ai fi chinuit toata ziua cardul ala, mergea bine merci.

    Uite un card 09CD pus cum trebuie in oscam :

    "Start: 22.10.11 - 00:07:06 | UpTime: 03d 17:31:58"

    Merge fara probleme de aproape 4 zile fara macar un restart.
    cam asa cum spui, mi-o trebuit oscam, cred ca nu mai se imperecheaza cu receptorul original !

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ....si tot ca gluma,asa ti au spus ca ai eroarea 1024p?
    eu le-am spus adica mu-ierea
    Last edited by karbit; 25th October 2011 at 19:11.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by karbit View Post
    cam asa cum spui, mi-o trebuit oscam, cred ca nu mai se imperecheaza cu receptorul original !
    Pai daca l-ai fi pus cum trebuie in oscam nu ai fi avut nici o problema. Daca insa faci tot felul de teste cu el atunci ... ajungi in situatia de fata.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva de ce oscamul pierde cardul de sky, asa cam dupa 30 minute ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e un rahat oscamu cu sky it !

    cardul mere perfect cu cccam 2.2.1 ! 0.127ms

    lasa cardul in receptorul original pe 109 acum mai nou e SKY UNO parca si o sa faca update daca ai avut banutii in banca sa poata trage factura !

  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sti cand a aparut oscam si care a fost motivul aparitiei lui

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel de bine se pot bloca emm si din cccam . stai linistit !

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul merge, in cccam 2.3.0 dar ma manca-n cur sa-l vad in oscam !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top