Posesorii de terminale cu acces la Internet se pot conecta, de astazi, timp de o ora si fara niciun cost, la reteaua fara fir a RCS&RDS, prin intermediul unor puncte de acces (hotspot-uri), care vor depasi 600 de locatii la 1 noiembrie, a anuntat operatorul telecom.

"Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge, la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta, in acest moment, in 75% din judetele Romaniei", potrivit unui comunicat al RCS&RDS.

Abonatii rezidentiali RCS&RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 si Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps si 100 Mbps), precum si clientii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiaza de conectare permanenta si gratuita la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi si au trafic nelimitat inclus.

"RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G, pana la finele acestei luni, 85% dintre statiile de metrou din Capitala, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011 va furniza in toate statiile metroului bucurestean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil)", se mai spune in comunicat.

http://www.wall-street.ro/articol/IT...-cat-timp.html