Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Clicknet Brasov

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Post Clicknet Brasov

    Stie cineva ce se intampla cu net-ul de la romtelecon in jud Brasov? De vreo cateva zile 4-5 caderi de net in 24 ore una chiar de 2 ore ieri. Azi am vazut ca am primit un IP diferit fata de ce aveam pana acum : 109.101...., pana acum era cu 92.81....

    Aceste caracteristici sunt ok? ma refer la la ultimele 4.

    Operational Mode ADSL2+
    Upstream 923 kbps
    Downstream 6141 kbps
    Noise Margin (Upstream) 8.3 db
    Noise Margin (Downstream) 21.8 db
    Attenuation (Upstream) 14.8 db
    Attenuation (Downstream) 15.9 db
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Drobeta Turnu-Severin
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu sfat......

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Stie cineva ce se intampla cu net-ul de la romtelecon in jud Brasov? De vreo cateva zile 4-5 caderi de net in 24 ore una chiar de 2 ore ieri. Azi am vazut ca am primit un IP diferit fata de ce aveam pana acum : 109.101...., pana acum era cu 92.81....

    Aceste caracteristici sunt ok? ma refer la la ultimele 4.

    Operational Mode ADSL2+
    Upstream 923 kbps
    Downstream 6141 kbps
    Noise Margin (Upstream) 8.3 db
    Noise Margin (Downstream) 21.8 db
    Attenuation (Upstream) 14.8 db
    Attenuation (Downstream) 15.9 db

    Scapa de Clicknet! Banuiesc faptul ca in Brasov ai si alti operatori. O situatie similara am avut si eu acum aproximativ 5 luni. Probleme aproape identice. Aveam Clicknet Power......si zile intregi viteze de Surf! Era o tampenie sa platesc abonamentul maxim posibil si sa mi se ofere viteze aferente abonamentului minim! De deranjamente repetate nici nu mai amintesc. Pur si simplu am reziliat contractul cu ei INAINTE DE TERMEN, FARA VREO DESPAGUBIRE platita din partea mea! Am invocat un singur motiv: ROMTELECOM-UL NU-SI RESPECTA OBLIGATIILE CONTRACTUALE! Se subintelege ca eram "blindat" cu "dovezi" (numere de inregistrare ale deranjamentelor anuntate, printscreen-uri facute pe "speedtest", printscreen-uri facute cu setarile modemului...din care se vedea clar CA-I SCAD VALORILE!). Le-am atasat la notificare.....si ADIO! Le-am spus clar ca daca ei considera ca le datorez ceva, discutam in instanta cu probele pe masa. Nu au avut absolut nimic de obiectat (cred ca si-au dat seama ca am prea multe dovezi impotriva lor.....in caz ca aveau de gand sa ma dea in judecata)! Am uitat sa mentionez un lucru: cand spun "dovezi" ma refer la probe stranse cam in 3-4 luni de zile (aproape zilnic faceam teste si le salvam!). Eu am premeditat divortul! Pe strada pe care locuiesc, RCS-RDS-ul incepuse instalarea retelei de fibra optica si eram direct interesat sa le fiu client. Eu am cautat cu lumanarea un motiv sa scap de ROMTELECOM. Iar ei.....mi l-au oferit!
    Eu asa te sfatuiesc......DIVORTEAZA si da-i dracului ca nu sunt buni de nimic!
    Acum sunt la RCS-RDS (FiberLink2).....si sunt foarte multumit! Servicii net superioare ROMTELECOM-ului. Iar ca si viteza......sunt la limita superioara tot timpul (peste 95 Mbps/download.....si peste 10 Mbps/upload.)
    Last edited by profesionistul; 21st October 2011 at 11:41.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles de la altii, care au Romtelecom, ca si ei au probleme asemanatoare..cade netul mai ales seara, putin cam straniu..

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, seara era o problema si la mine din cauza scaderii tensiunii pe retea...undeva la 200-205 V. Asta am rezolvato de mult cu un UPS. Am clicknet din 2006 si a mers ireprosabil. Nu am avut probleme cu viteza, in sensul ca atat cat am avut in abonament atat am primit. Acum am ab de 6M. Problema e ca acum , in ultimele zile , cade des. Am inteles ca se fac lucrari in judet ( asta mi s-a spus la deranjamente ) .
    NU m-ar deranja o intrerupere de 2-3 min la cateva ore daca nu ar fi cccam-ul care si el la randul lui se restarteaza daca pica netul.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu care credeam ca e de la mine... cam de o saptamana pica netul, cateva minute bune, mai ales intre ora 16 si ora 18
    Daca lucreaza si imbunatatesc ceva e bine... sper sa nu dureze mult
    E cel mai bun serviciu de net pe care l-am avut... nu a picat niciodata pana acum (sunt 2 ani deja) iar cand s-a ars modemul am sunat seara tarziu si a doua zi dimineata au venit cu unul nou nout la poarta

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rz + View Post
    Si eu care credeam ca e de la mine... cam de o saptamana pica netul, cateva minute bune, mai ales intre ora 16 si ora 18
    Daca lucreaza si imbunatatesc ceva e bine... sper sa nu dureze mult
    E cel mai bun serviciu de net pe care l-am avut... nu a picat niciodata pana acum (sunt 2 ani deja) iar cand s-a ars modemul am sunat seara tarziu si a doua zi dimineata au venit cu unul nou nout la poarta
    Da, am vorbit cu mai multi si problema se manifesta la fel in tot judetul. Vad ca acum am revenit la ip dinainte cu 92.81...locatia pe whois ip este in jurul Brasovului. Cel de pana azi cu 109.101...era undeva de pe langa Fagaras. Locatia mea: Codlea
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sunt in Harman... nu am avut IP schimbat - e tot ala cu 92.81

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ca se fac teste...Acum mi-a cazut din nou, dupa 5 ore, si mi-a dat 92.85...
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  9. #9
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rz+: si unde stai tu in harman, nu e fo rds? daca pot sa te ajut, da-mi un PM, si poate rezolvam ceva.
    yada yada

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cartierul nou de case, ala cel mai aproape de periferia bv, abia au venit cu analog

    A ajuns dvb-c de la rcs/rds de curand in cartier... dar nu ma bag la rds ca atunci cand am facut casa nu au vrut sa-mi bage analog deoarece aveau de tras vreo 200-300M de cablu si cica nu se merita investitia
    Bravo lor ca la putin timp si-au mai facut vreo 10 case in zona si toti au trecut pe dolce & boom... si mai am patanii cu ei

    Multumesc totusi de intentie

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    650
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu sint la RDS prin fibra si nu sint multumit,pica netul si la mine aproape saptaminal vreo citeva minute cel putin,rar a picat vreo ora-doua,cel mai mult apar probleme cind se schimba vremea si ploua-ninge.
    Ma gindeam sa trec la vodafone s-au altii din telefonia mobila.In plus sint legat de cablu si nu am mobilitate.Am si stick-ul mobil tot la ei insa nu am semnal decit in oras.
    Vodafone se merita,ma refer la acoperirea infara localitatilor?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nextgen nu ati incercat?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt afectati si clienti din jud. Covasna, am server-ul (inca) la mei acasa la Baraolt pe Clicknet 18mbps ADSL, din pacate linia ADSL e de calitate dar cade net-ul (led-ul de Internet) si nu se reconecteaza de fiecare data si trebuie sa dau tel acasa ca sa reporneasca modem-ul...
    In Sacele (unde stau eu) am Clicknet de 2mbps de 4 ani, in atata timp n-au fost in stare sa imbunatateasca reteaua, mai mult de 2mbps nu duce. Am reziliat contractul pentru ca a ajuns RDS-ul cu fibra. Mai am de asteptat ~ o saptamana ca sa am 100mbps la aceeasi pret cat a costat Clicknet de 2mbps.
    Last edited by szili_boy; 22nd October 2011 at 00:08.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default clicknet arad penibil

    si eu am clicknet si pot spune d-oar atata penibil , sub orice critica , pica cand ti lumea mai draga !
    nu inteleg de ce nu isi imbunatateste si ei sistemul si daca ii zice omului 12 mb de exemplu sa fie 12 mb nu 5,7,... etc

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot clicknet am si eu.

    Contrar celor spuse mai jos, este foarte stabil. Cred ca am 2-3 intreruperi de net de vre-o 2 ani, doua dintre ele, pe la 1 noaptea....
    Insa marea nemultumire, este ca de doi ani de cand am contractul cu ei, nu au imbunatatit deloc reteaua.

    Normal ca la prima ocazie am sa schimb providerul, deocamdata nu prea am de ales...


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top