n curnd, grila de programe ar putea să fie mai bogată cu o nouă televiziune de filme, Classique TV, iar o solicitare n acest sens va fi analizată marţi de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), potrivit Mediafax.

Potrivit lui Radu Cristian Nicolae, administratorul After Hour Press, firma care a soclicitat o licență pentru noua televiziune, este vorba de un proiect care se va centra pe difuzarea de filme europene şi, n special, filme romneşti. "Ideea este simplă. Oamenii, ca să iubească filmele romneşti şi europene, trebuie să le redescopere. Principiul acestui proiect Classique TV este redescoperirea. Este un proiect idealist, care, binenţeles, are şi o componentă comercială", a spus Radu Cristian Nicolae.

Radu Cristian Nicolae este cunoscut att pentru activitatea sa de producător de film, ct şi ca organizator al festivalului de film Golden Carpathian European Film & Fair, iar echipa care lucrează la proiectul Classique TV este, n mare, aceeaşi ca cea de la festival. Nicolae a spus că lucrează pentru televiziunea Classique TV cu Gabriel Androne, a cărui societate Video Factory SRL deţine licenţe pentru filme romneşti.

Solicitarea After Hour Press SRL pentru lansarea Classique TV va fi analizată n şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA)

Sursa: http://www.capital.ro/detalii-artico...ne-154834.html