Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: dm800 motor

  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800 motor

    Salutare,care are dm800 cu motor pe antena?
    Vreau si eu setarile ca nu prea merge motorul de pe un satelit pe altul.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca faci pasii corecti in setari trebuie sa mearga.

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default .

    am incercat toate variantele.
    Acum e pe modul simplu cu usals.tot degeaba.
    daca o duc pe 0 cu satfinder(plugin-ul din DM) fuge pe orice satelit ii dau.
    deci cred ca antena e pusa bine.e pe badr in punctul 0(BUC) si cred ca o sa arunc motorul pe geam si o sa incerc cu mai multe lnb-uri si un splitter.
    Am zis sa intreb aici de setari poate am gresit eu cu ceva.
    La coordonate e V si N? sau E si N?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Si eu am aceiasi problema.Eu locuiesc la Roma si am aceste coordonate long 0.12.700 si lat.0.41.900,totul e pus corect,dar merge corect daca o duc pas cu pas.Care ar fi cel indicat satelit cu pozitia spre sud sau aproape.Eu il am pe Hotbird.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Si eu am aceiasi problema.Eu locuiesc la Roma si am aceste coordonate long 0.12.700 si lat.0.41.900,totul e pus corect,dar merge corect daca o duc pas cu pas.Care ar fi cel indicat satelit cu pozitia spre sud sau aproape.Eu il am pe Hotbird.
    Satelitul e HotBird. Coordonatele sunt :

    Your location:
    Latitude:
    41.90° N (41° 53' 59")
    Longitude:
    12.48° E (12° 28' 48")
    City:
    Roma
    Country:
    Italy

    Probabil nu ai setat ceva corect sau ai o parlita de clona....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La clona 800 merge de blehaie montura h-h o folosesc de peste un an si nu dadura rateu clonu sa citeasca cu atentie tutorialele de aici despre pozitionarea antenei
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    o sa mai citesc.antena e pusa bine din moment ce locatia e in buc(badr pe 0) si cu pluginul satfinder daca e pe 0 se duce pe toti satelitii...doar daca mut de pe un program de pe un sat pe alt prog de pe alt sat nu se duce cum trebuie.din ce am vazut isi ia ca punct 0 satelitul pe care sunt (parerea mea).
    si mai e si dm800 orig...daca stiam imi luam o clona

    offtopic la multi ani radutyu...
    Last edited by bebelusul; 18th October 2011 at 12:32.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat un reset la H-H ? satelitul de reglaj l-ai ales corect ?
    Last edited by ghita_49; 18th October 2011 at 13:14.

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    ai incercat un reset la H-H ? satelitul de reglaj l-ai ales corect ?
    Pai in Buc. cred ca e Badr, o sa incerc un reset deseara.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    valle del ebro,cinco villas
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in usals coordonatele eu le-am pus cu un gps igo(cele luate de pe net sau alt sistem gps imi dadeau erori,adica fugea de pe satelitul care-l trimeteam)doar la longitudine a trebuit sa schimb din vest in est
    la fel procedez si pe alte tipuri de receptoare(clone) si locatii,intodeauna cu succes
    Last edited by bercu giuliano; 18th October 2011 at 15:58.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pt urare dar cam trecura,exact Badr
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atat pentru coordonatele locului cat si pentru aflarea satelitului de pe sudul geografic folositi http://www.satlex.ro/ro/azel_calc.html

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    raspund la intrebarea DM800 + motor H-H :
    sursa la DM800 este la limita cand invarte motorul H-H. Am avut si eu asa problema pe timpuri, cand aveam un Strong 2100 (model mai vechi). Ce nu ai face, cat nu ai vraji NU REUSESTI sa lucreze ca la ata, adica de lucrat lucreaza, dar face figuri, o ia razna s.a.m.d.
    Doar dupa ce am schimbat motorul pe unul nou Optibox 3800 - NICI O PROBLEMA. Si USALS-ul si tot ce vrei face IDEAL.
    Nu bag mana in foc pentru alte motoare noi, dar Optibox-ul 3800 MERGE SIGUR 100%.
    p.s. sa nu confundati modelele de DM-ri 500 si 800. Da, cu 500-le merg motoarele celea vechi, nu si cu 800. Asta nu inseamna ca 800-le e rahat, pur si simplu are nevoie nu de motoarele alea vechi , ci de astea mai noi , care probabil is mai finute si mai putin consuma.
    p.s.2 si nu conteaza 800 original ori 800 clona, la fel si originalul face.
    Bafta
    Last edited by delll; 18th October 2011 at 17:01.

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default ..

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Multumesc pt urare dar cam trecura,exact Badr
    m-am luat dupa data trecuta in forum..apare un tort pe pagina...

    cat despre motor e O3800 e posibil sa fi ramas agatate ceva setari in el..o sa ii ard un restart cand am timp si sa pun bolobocul pe teava.
    Multumesc pt ajutor....vad ca si aici daca are omul de ajutor are de unde sa il primeasca....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by radutyu; 18th October 2011 at 20:15.
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top