Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Question ECM PID corect pt. Filmbox Basic

    Din pacate la serviciul TV "Filmbox Basic" exista probleme pe receptoarele Dreambox.





    Dupa cum se observa "Filmbox Basic" are alocate doua ECM PID:
    15E6(care zic eu e hiba si intra direct);
    15EE;

    La cei ce aveti receptoare Linux non-Dreambox si aveti audio functional, cu ce ECM PID si SID va intra audio

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru si pe Vu+Uno... Nu pot pune un screen chiar acum. Cert e ca nu am sonor.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Din pacate la serviciul TV "Filmbox Basic" exista probleme pe receptoarele Dreambox.





    Dupa cum se observa "Filmbox Basic" are alocate doua ECM PID:
    15E6(care zic eu e hiba si intra direct);
    15EE;

    La cei ce aveti receptoare Linux non-Dreambox si aveti audio functional, cu ce ECM PID si SID va intra audio
    Nu pot exista 2 sid-uri diferite pe acelasi canal, ecm pid pot fi mai multe.
    SID pentru filmbox basic e 772B (30507) iar ecm pid cu sonor si fara imagine e 15EE, fara sonor si cu imagine e 15E6.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu pot exista 2 sid-uri diferite pe acelasi canal, ecm pid pot fi mai multe.
    SID pentru filmbox basic e 772B (30507) iar ecm pid cu sonor si fara imagine e 15EE, fara sonor si cu imagine e 15E6.
    Merci:
    -e ceea ce ma asteptam: ECM PID: 15EE

    In mod normal ECM pid este alocat unui program si corespunde unui singur caid:ident
    Problema in cazul de fata este ca avem 2 ECM Pid pt. un acelasi caid:ident...

    L.E. Normal ca nu pot fi SID-uri diferite pt. acelasi TP al unui satelit.
    Pe o aceeasi pozitie satelitara, in schimb, pot exista/ si chiar exista un acelasi SID, dar pe sateliti diferiti.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant ca pe pc (cu placa dvb) merge cu imagine si sunet de pe ecm pid 15E6, cu flycccam folosit ca emulator.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ati rezolvat problema cu 15EE? Mersi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Iata ca s-a rezolvat problema cu Filmbox Basic, de ieri pe E2 nu mai deschide deloc (cel putin la mine pe Vu+Duo), pe 500s mai merge dar tot fara sonor.




  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma repet-pe linga faptul ca se "joaca" UPC-ul, mai sunt si probleme de ECM-pid priority

    Solutia este la dezvoltatori Enigma 2 si images, iar rezolvarea cea mai simpla este la Focus Sat/ UPC Romania.
    Asta este cind in scurt timp nu poti asigura subtitles in ro: promiti programe, te joci cu, clientii/ faci teste/ complici lucrurile...

    Faptul ca merge pe SkyStar 2 este o prelungire a ideii de mplugin=prioritizare ECM Pid= hacking keys

    Apropo @didi:
    -am Enigma 2 dar am imagine, fara sonor, doar pe imagine Merlin-2.Excalibur_OE-1.6-dm800se-2011DDMM.nfi-la zi( ECP pid: 15E6)
    -nu am imagine dar am sonor pe OoZooN-Image-dm800se-2011MMDD.nfi-la zi (ECM pid: 15EE)


  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Iata ca s-a rezolvat problema cu Filmbox Basic, de ieri pe E2 nu mai deschide deloc (cel putin la mine pe Vu+Duo), pe 500s mai merge dar tot fara sonor.
    Si pe UNO merge dar fara sonor

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant (=lipsa de profesionalism ), este ca acelasi ECM pid: 15E6 il are si un alt program, TV5MONDE EUROPE:


  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema similara cu a canalelor indiene unde avem imagine si sonor ciuciu/poate candva va veni si sonorul nu?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat si eu acest program pe Amiko 8800 (nu e linux) si la fel imagine fara sunet. L-am lasat sa mearga asa si la un moment dat, dupa vreo 10 minute, a pornit sunetul si a intepenit imaginea! Daca schimb pe alt program si revin inapoi pe filmbox basic, uneori porneste numai sunetul, alteori doar imaginea si cateodata pornesc amandoua normal, dar merg doar vreo 10 secunde apoi ramane ori sunetul ori imaginea.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Ma repet-pe linga faptul ca se "joaca" UPC-ul, mai sunt si probleme de ECM-pid priority
    parca la mgcamd exista un fisier replace.list, prin care se poate "forta" un ecm-pid. nu stiu daca merge si la alte emu asa ceva

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top