Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: meoboot mort

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default meoboot mort

    salut am o problema cu meoboot 0.96 pe dm 800 nu mai vrea sa instaleze imaginile pe hard si nici pe stick,imaginea in flash e gemini 5.10,pun imaginea in mbootupload si astept mult si bine dm nu mai da restart sa boteze de pe imaginea instalata care ar putea fi problema.
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimeni nu sa lovit de problema asta
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de problema asta ma lovesc si eu de vreo 2 zile incoace... orice imagine as pune ... sta pe installl si 2 ore si nu se rebooteaza... si oricum daca dau reboot sa bootez in imaginea nou instalata aceasta nu lucreaza.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am abandonat meoobot,cauze asemanatoare cu ale voastre. folosesc
    barry allen. imi merge bine de pe usb sau card memorie.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Meoboot vs allen

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    eu am abandonat meoobot,cauze asemanatoare cu ale voastre. folosesc
    barry allen. imi merge bine de pe usb sau card memorie.
    am constatat ca pe meoboot nu merg mai mult de 8 imagini instalate, la fel si eu am patit cu multe imagini ca nu merg instalate se blocheaza.
    E adevarat ca pe barry allen se instaleaza mult mai bine dar acolo nu am reusit sa preiau setarile din imaginea din flash si sa stai sa reinstalezi totul mai bine te lipsesti.
    Se poate la fel de bine sa gresesc eu undeva si daca e asa poate imi spuneti ce trebuie facut
    Numai bine

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default 78473.54

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    dar acolo nu am reusit sa preiau setarile din imaginea din flash si sa stai sa reinstalezi totul mai bine te lipsesti.
    Se poate la fel de bine sa gresesc eu undeva si daca e asa poate imi spuneti ce trebuie facut
    Numai bine
    DDdemon dm 8000. La aceasta imagine,singura aparuta sub aceasta denumire,am intampinat ce zici tu. Cred ca le-am incercat pe toate pt. acest receptor.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat stickul si acm merg iarasi toate + altele noi instalate.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default multiboot

    salut. unde pot gasi un tutorial ceva ro. de preferinta cum se instaleaza imagini pe stick pe un dm 800se/?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Cool Doarde curiozitate....

    ...am si eu o intrebare: de ce as avea nevoie de 10 imagini pe un rec? Daca am o imagine in flash care merge perfect de ce sa instalez alte 9 pe stick? Intreb asta pt ca eu nu am folosit niciodata meoboot...dimpotriva il si dezinstalez dupa ce pun imagine noua...Poate e ceva care imi scapa si de asta intreb.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    ...am si eu o intrebare: de ce as avea nevoie de 10 imagini pe un rec? Daca am o imagine in flash care merge perfect de ce sa instalez alte 9 pe stick? Intreb asta pt ca eu nu am folosit niciodata meoboot...dimpotriva il si dezinstalez dupa ce pun imagine noua...Poate e ceva care imi scapa si de asta intreb.
    Instalarea imaginii pe card memorie sau usb"copiaza" din imaginea flash tot,mai putin conectarea la internet si EMU.
    Se face cu mult mai repede instalarea decat in flash.In caz de o greseala ce duce la blocarea imaginii,o sterg si rapid o reinstalez. Eu nu las mai mult de 4-5 imagini pe card.Apare ceva nou incerc sa vad cam ce si cum arata.

    Poate folositi virtual box la calculator pt. anumite o.s sau distributii. De ce nu instalati direct pe HDD ?

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe usb testez imaginiile nou aparute.daca da crash revin la imaginea principala. in asa fel nu pierd niciodata setarile.emulatoarele le pun via ftp
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Instalarea imaginii pe card memorie sau usb"copiaza" din imaginea flash tot,mai putin conectarea la internet si EMU.
    Se face cu mult mai repede instalarea decat in flash.In caz de o greseala ce duce la blocarea imaginii,o sterg si rapid o reinstalez. Eu nu las mai mult de 4-5 imagini pe card.Apare ceva nou incerc sa vad cam ce si cum arata.

    Poate folositi virtual box la calculator pt. anumite o.s sau distributii. De ce nu instalati direct pe HDD ?

    Aha, eu nu ' practic' chestia asta cu testatul si incercatul a tot ce apare nou pe net. Daca am o imagine care merge bine si sunt multumit de ceea ce ofera aia " intepeneste " pe flash. Nu am folosit pana acum decat BlackHole pe ambele Vu+
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Korekt

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Aha, eu nu ' practic' chestia asta cu testatul si incercatul a tot ce apare nou pe net. Daca am o imagine care merge bine si sunt multumit de ceea ce ofera aia " intepeneste " pe flash. Nu am folosit pana acum decat BlackHole pe ambele Vu+
    Tu ai dreptate din punctul tau de vedere.
    Daca ai observat si pe forumul acesta sunt foarte multi impatimiti ai acestei, sa ii zicem, pasiuni, a receptiei prin satelit.
    pe multi ii intereseaza mai mult sa experimenteze imagini , pluginuri, cccamuri si alte din astea decat sa se uite pe tv.
    Si apoi daca nu ar fi cei care experimenteaza nici ceilalti care nu folosesc decat pentru a se uita la televizor nu au de unde sa afle informatii cand intampina o problema.
    Stii cum este "Fiecare cu pasarica lui, altii cu stolul"
    Numai bine

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Aha, eu nu ' practic' chestia asta cu testatul si incercatul a tot ce apare nou pe net. Daca am o imagine care merge bine si sunt multumit de ceea ce ofera aia " intepeneste " pe flash. Nu am folosit pana acum decat BlackHole pe ambele Vu+
    Si eu am o imagine stabila in flash + una pe usb ... practic imaginea care merge cel mai bine pt mine ( in speta nemesis 2.4 SVN 101 ). In cazul in are apar update-urile sau imagini noi le testez si daca se misca mai bine raman ... daca nu delete! Acu nu iti imagina ca toata ziua testez
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Tu ai dreptate din punctul tau de vedere.
    Daca ai observat si pe forumul acesta sunt foarte multi impatimiti ai acestei, sa ii zicem, pasiuni, a receptiei prin satelit.
    pe multi ii intereseaza mai mult sa experimenteze imagini , pluginuri, cccamuri si alte din astea decat sa se uite pe tv.
    Si apoi daca nu ar fi cei care experimenteaza nici ceilalti care nu folosesc decat pentru a se uita la televizor nu au de unde sa afle informatii cand intampina o problema.
    Stii cum este "Fiecare cu pasarica lui, altii cu stolul"
    Numai bine
    Normal, si eu am experimentat destul incepand cu skystar2 prin 2003...dar asa sa pun un cccam ' nou' care nu aduce nimic in plus fata de ce am sau sa instalez un skin sa vad cum arata care apoi sa imi buleasca imaginea ca nu stiu ce nu e compatibil la el...nu prea mai fac teste d-astea
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top