Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default Noua placa Skystar2 rev.2.6B Teste !!!!

    Tocmai am terminat de testat noua placa Skystar2 rev.2.6B, de decodat se poate decoda, merge bine, cu exceptia semnalului daca pa placa Sky...rev2.3 pe ARD aveam Signal Quality 60% pe cea 2.6B e
    numai 44% si exemplele pot continua.
    Pe placa mai este si un Jumper, nu stiu pentru ce este pus acolo, in cartea placii nu spune nimic despre jumper.
    cateva poze cu placa noua: http://photos.yahoo.com/bc/claudiuw1...Photos&.view=t

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate testezi si pe un canal unde semnalul e la limita sa vezi care din cele doua placi are tuner mai bun. ar fi bine daca le ai pe amandoua pe acelasi sistem si pui lnc printr-un switch.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am testat placa pe acelasi sistem si pe mai multe programe, acela a fost un exemplu.Si daca tu crezi ca la ARD in Germania ai semnal la limita, atunci nu stiu ce sa mai spun.Cat despre ocuparea procesorului este identica pentru ambele placi.
    Si inca ceva am dat un singur exemplu, am testat pe mai multe transpondere si mai slabe si mai puternice si diferenta era cam tot asa +-1%.Si am testat daca se poate decoda,pentru ca existau intrebari daca mai merge sau e blocata sa nu se mai poata decoda.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la http://www.happysat.stoned.at/ sunt specificatiile tehnice ale placii si dupa ele imbunatatirea adusa placii ar fi tunerul care ar trebui sa fie mai bun. calit semnalului data de programe nu e obligatoriu sa fie si cea reala. eu am probleme cu semnalul si eram curios daca pe un program cu macroblocuri care din placi ar fi mai buna. se poate roti antena pana scade semnalul si se poate verifica care placa e mai sensibila.
    multumesc

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa incerc astazi treaba asta si am sa postez rezultatul.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut Sergius, se pare ca ai avut dreptate, am facut cum ai spus tu, si cu ss2 rev 2.3 la 29% apareau blocuri si nu mai puteai urmari un program, am schminbat placa cu ss2 rev 2.6b acesasta indica 8% semnal (Quality) si mergea perfect.Ce poti sa mai intelegi, se pare ca softul nu indica bine.
    Oricum conteaza ca merge si se poate decoda cu ea.Salut

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc, sa vad cum fac rost de una tinand cont ca cei de la eon nu trimit decat revizia 2.3

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat o placa SS2 rev 2.6B. Am pus-o in locul celei vechi (rev2.3) si a mers de la inceput.

    Am observat doar doua diferente:
    1. Tunerul de la rev 2.6B se incalzeste mai putin.
    2. Indicatorul de semnal e calibrat diferit. La versiunea veche, aveam imagine stabila pentru nivel/calitate semnal 29%. La cea noua se vede stabil la 8%.

    In rest, totul pare sa fie la fel. Nu am observat nici o diferenta la sensibilitate. Comparatia am facut-o pe programe ce se vad la limita (Ticket). In ce priveste decodarea, iarasi nu este nici o diferenta.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    508
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rico, pe unde se gaseste de cumparat revizia asta 2.6b, eu nu am gasit la oferte decat 2.3-ul clasic de la eon? Daca se incalzeste mai putin chiar m-ar interesa, ca pe timp de vara am 45C in comp...

    /dp.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De incalzit se incalzeste, dar nu asa tare ca 2.3. E vorba de tuner, nu de cipul B2C2. Cred ca se gasesc acum peste tot (dealeri Strong, anunturi la sectiunea Shop). Am impresia ca numai din astea vor veni de-acum in tara.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    508
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, thanx.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Noua placa DVB de la Hauppauge
    By Thor819 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 9th December 2006, 05:42
  2. vreau sa cumpar in Bucuresti placa DVB Skystar2
    By florianconnex in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 17:25
  3. Placa Dvb Skystar2
    By Scholl in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 10th February 2006, 22:16
  4. placa skystar2 defecta
    By khristyan in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 12th August 2004, 22:31
  5. Noua placa Skystar 2 Versiunea 2.6 C !!!!
    By claudiuw in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 27th April 2004, 12:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top