Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce tv mare....miere kaka tv akta...pacat ca s-au vindut

    sall all . vin de la akta si as vrea sa va rog daca stie cineva ce setari tre sa fac sa am LIMBA ROMANA pe cartoon network iar la disney channel sa am sunet dupa ora 20 ? am mare "belea" din cauza asta . ca sa nu mai zic de aranjamentu programelor care este de cacao de ce nu or fi pus si ei de la 1 la 1000 si prefera sa fie de la 1000 la 5000 cu favorite doar 10 programe?

  2. #2
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca momentan Limba Romana nu ar fi de prea mare folos... E o limba destul de straina pentru tine.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    Cred ca momentan Limba Romana nu ar fi de prea mare folos... E o limba destul de straina pentru tine.
    Sunt de acord !, insa, m-as fi multumit cu un raspuns . ce voiai sa scriu c---t tv? am 3 copii care se uita cind se baga la somnic ? nu inteleg.........

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    padova, Italia
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    Cred ca momentan Limba Romana nu ar fi de prea mare folos... E o limba destul de straina pentru tine.

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai zi si tu mai multe detalii ce receptor ai ca de ex, din cite deduc eu ai dolce si nu stii cum sa setezi limba romana nu?
    Intri la user setul language setup si alegi limba romana la autio language 1 e simplu de tot

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Pai zi si tu mai multe detalii ce receptor ai ca de ex, din cite deduc eu ai dolce si nu stii cum sa setezi limba romana nu?
    Intri la user setul language setup si alegi limba romana la autio language 1 e simplu de tot
    mersi de raspuns. toate meniurile erau in limba romana ( subtitare ,audio, menu) intr-un final a ajuns la gunoi praful sa ales de el. sa nu ma zic ca sa trec de la un program pt copii pina la unu de stiri......sa te tiii muica! asculti muzica, vezi un meci, mai vezi un popa si abia dupa aventura asta dai de.....realitatea. sa nu spuneti de favorite ca sunt doar 10. sa dai volumu mai tare sau mai incet apesi o data pt o linie de facusem "scurta" de atata butonare ca nu merge doar sa tii apasat pe vol + sau - . sigur se simte si lucreaza mai bine unde este acuma. Userul cu limba romana : invata frate tu italiana ca poate intelegi si limba tatara dupa aia . concluzia mea ? : un mare r.h.t

    hai sa avem o zi faina
    se poate inchide problema rezolvata

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top