Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: o intrebare

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Targu Mures
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation o intrebare

    va rog sa-mi spuna cineva daca programele hd de pe satelit merg full hd ca la mine apar doar cu 720p

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bineinteles ca merg..acum depinde si ce programe urmaresti si receptor ai.. Daca dai mai multe detalii poate te ajutam!

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Targu Mures
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satknight View Post
    Bineinteles ca merg..acum depinde si ce programe urmaresti si receptor ai.. Daca dai mai multe detalii poate te ajutam!

    uite cum sta treaba am un tv lcd lg full hd si un receptor satelit openbox full hd iar toate programele hd de pe satelit le receptionez doar la rezolutia de 720 nu la 1080 de ce ?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Timisoara
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cunosc receptorul, insa la Enigma2 stiu ca poti selecta Video Mode din A/V Settings. Acolo alegi 1080p pentru full HD sau 720p pt HD Ready (asa am eu).
    Cauta in setari, precis vei gasi cum se schimba.
    IPBox 910HD Black + HDD Seagate 160 Gb + HH Optibox DG3800 + Triax TDS110 :: Enigma2 OpenSource SH4 Duckbox Project GIT-446X PKT SVN-1840 NEBULA v3 Image/flash :: oscam :: Focus Sat

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Targu Mures
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neutrin View Post
    Nu cunosc receptorul, insa la Enigma2 stiu ca poti selecta Video Mode din A/V Settings. Acolo alegi 1080p pentru full HD sau 720p pt HD Ready (asa am eu).
    Cauta in setari, precis vei gasi cum se schimba.
    ms am sa incerc si revin cu amanunte

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Targu Mures
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit pana la urma receptorul nu era setat bine insa acum am imagine beton :coolspeak: ,ms pt cei care m-au ajutat,insa mai am o intrebare acum din receptor e setat rezolutia maxima adica 1080 si cand ma uit la programe care transmit de ex in 576p tot la rezolutia 1080 ramane imaginea merge bine insa nu stiu daca e bine sa-l folosesc asa!

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pateste nimic....................stai linistit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top