Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Feb 2010
  Posts
  100
  Posts Thanks / Likes

  Default 10TV se inchide!!!

  Postul 10 TV al operatorului de cablu RCS&RDS şi al cărui director general este Radu Moraru, se va închide, a declarat pentru Capital omul de televizune. “Nu am apucat să vorbesc cu cei de la RCS&RDS, însă pot să spun că 10TV este în moarte clinică”, a declarat Radu Moraru. Întrebat care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii, Radu Moraru a declarat că sunt foarte multe şi va fi nevoit să îşi facă un blog în care să prezinte toate aceste motive. “Nu ştiu ce o să fac pe viitor. Eu să am o discuţie cu cei de la RCS&RDS pentru că şi pe mine m-a luat prin suprindere această veste. Ei au un stil mai aparte de a comunica”, a adăugat Moraru. În ceea ce priveşte numărul de oameni care vor fi disponibilizaţi, Moraru a spus că îi este greu să estimeze numarul acestora, însă acesta va fi de ordinul zecilor. “Nu ştiu ce zic, este o situaţie ciudată pentru ca pe deoparte se fac angajări, iar pe de alta se dau oameni afară”, a mai spus Moraru. Contactaţi de Capital, oficialii RCS&RDS nu au dorit să comenteze. Postul 10TV emite din 10 decembrie 2010. Postul a fost creat în jurul emisiunii Naşul, realizată de Radu Moraru. “După zece ani de direct, cel mai longeviv talk-show din România continuă povestea pe 10 TV. Etalând aceeaşi publicistică de înaltă ţinută, Naşul nu va înceta lupta sa pentru drepturile şi demnităţile romaânilor. Într-un decor mai frumos, cu public, Naşul va invită să vizionaţi în fiecare seară spectacolul vieţii, un show real al României profunde”, aşa este descrisă emisiunea pe site-ul postului de televiziune. http://www.capital.ro/detalii-artico...ca-154002.html

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Poate sa mearga sa-l pupe in fund pe base direct la cotroceni fara sa ne mai spuna noua. 3. #3
  Member Mentor
  Join Date
  Dec 2008
  Posts
  564
  Posts Thanks / Likes

  Default

  nu pot sa spun decit ca turcescu i-a dat o bila neagra lui moraru. ghinion!
  There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Sep 2006
  Posts
  1,177
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sa ne scuteasca cu postul si cu emisiunile lui cu tot... Pa!
  Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

 5. #5
  Super Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  bucharest
  Posts
  3,473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  il angajeaza piratul pe vasul lui responsabil cu caterinca in locul lui lazaroiu,ce mare scofala/nu moare el de foame la cit a pupat
  1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 6. #6
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Dec 2008
  Location
  Jud. Satu Mare Romania
  Posts
  388
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs down DA

  Sa pupe sanatos!Pa.

 7. #7
  Drunk Shadow Teacher
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Křbenhavn Denmark
  Posts
  141
  Posts Thanks / Likes

  Default

  NA NA NA...NA NA NA YE EEEE GOODBYE

 8. #8
  Известный член. Master
  Join Date
  Dec 2008
  Location
  Budapest-Roumani
  Posts
  84
  Posts Thanks / Likes

  Default

  EXCLUSIV. Nasul Radu Moraru: Am fost pulverizati de o gasca transpartinica din politica si serviciile secrete. VIDEO/AUDIO. Dezvaluiri despre culisele afacerii 10 TV si “teparul” RCS-RDS, Zoltan Teszari, de maine, pe Nasul.TV

  http://roncea.ro/2011/10/06/exclusiv...i-teparul-rcs/
  Când pun ochiul în lunetă curaţ tot de pe planetă. MO

 9. #9
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2011
  Posts
  10
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by dssoft View Post
  EXCLUSIV. Nasul Radu Moraru: Am fost pulverizati de o gasca transpartinica din politica si serviciile secrete. VIDEO/AUDIO. Dezvaluiri despre culisele afacerii 10 TV si “teparul” RCS-RDS, Zoltan Teszari, de maine, pe Nasul.TV

  http://roncea.ro/2011/10/06/exclusiv...i-teparul-rcs/

  O avea dreptate omul , ca prea zice cu foc !

 10. #10
  Известный член. Master
  Join Date
  Dec 2008
  Location
  Budapest-Roumani
  Posts
  84
  Posts Thanks / Likes

  Default

  10 TV, un faliment de 10

  Lansat cu surle şi trâmbiţe la sfârşitul anului trecut, postul 10 TV a rămas fără angajaţi şi nu mai are bani să achite nici măcar utilităţile la studioul lui Radu Moraru. Televiziunea generalistă 10 TV, deţinută de compania de cablu RCS&RDS, a pornit la drum, în decembrie anul trecut, cu o grilă de programe anemică care nu a adus audienţa scontată.

  Astăzi, staţia a ajuns să difuzeze la nesfârşit reluări ale celor patru emisiuni („Matinalii", „Naşul", „Mbela Ciao" şi „Daruri de la campioni") pe care le-a produs.
  Conform Asociaţiei Române de Măsurare a Audienţelor (ARMA), 10 TV a înregistrat în luna ianuarie a acestui an o medie de 11.493 de telespectatori la nivel urban.
  Potivit lui Radu Moraru, "încă din prima lună 10 TV s-a poziţionat în primele 15 posturi ale României şi dacă nu ar fi fost dinamitat din interior, postul ar fi fost în creştere. După luna martie s-a renunţat la măsurarea audienţelor pentru că RCS&RDS nu a mai plătit ARMA. Compania RCS&RDS a refuzat încă din primul moment să semneze contracte de publicitate pentru a încasa bani, spunând că nu îi interesează acest lucru".
  "Din primele zile, 10 TV a făcut audienţă mai mare decât celelalte posturi de sport sau de muzică ale grupului RCS&RDS, posturi în care Zoltan Teszari a investit 150 de milioane de euro"
  Este evident că televiziunea a fost lansată în urma unui proiect făcut „pe genunchi". În loc să înceapă în forţă cu o grilă puternică de programe, prima emisie a postului 10 TV a fost formată din două filme şi emisiunea „Naşul".
  Radu Moraru, director al postului, a declarat la momentul respectiv că era vorba de o „grilă provizorie", precizând, în acelaşi timp, că noile programe vor fi lansate în luna februarie a acestui an, lucru care, bineînţeles, nu s-a mai întâmplat. Din cele spuse de Moraru, grila trebuia să fie una complexă cu „emisiuni, programe de ştiri şi filme de calitate". Mai mult decât atât, „Naşul" a anunţat, în decembrie anul trecut, că bugetul staţiei pentru 2011 va fi de 10 milioane de euro.
  Întrebat de „Adevărul" dacă proprietarul staţiei a investit această sumă, Radu Moraru a spus că nu, fără a oferi însă mai multe detalii. Lipsa investiţiilor s-a văzut din plin în calitatea producţiilor, care aduceau cu cele realizate la începutul anilor '90.
  Factura la utilităţi, neachitată
  Mai mult decât atât, postul TV a ajuns în situaţia de nu-şi mai permite să plătească nici măcar utilităţile la studioul în care era realizată emisiunea „Naşul". „Noi aşteptăm, dar nu avem unde să începem", a declarat Radu Moraru pentru „Adevărul". „Omul de la care a fost închiriat studioul ne-a tot dat dat mesaje, să se plătească curentul, apa, gazul, ce mai e pe-acolo. Eu nu am ce să fac. Dacă atât apreciază ei brandul «Naşul», că nu sunt în stare să asigure un studio, eu ce să mai zic?", a mai spus Radu Moraru.
  Omul de televiziune a declarat ieri pentru Mediafax că 10 TV este în moarte clinică. El a plecat la Budapesta, unde se va duce la cartierul general al RCS&RDS, pentru a-i cere o explicaţie patronului Zoltan Teszari, întrucât marţi la postul TV au fost daţi afară foarte mulţi angajaţi. „10 TV este în moarte clinică, pentru că, din luna aprilie, au decis să scoată toate emisiunile de pe post, au lăsat doar «Naşul» şi au dat reluări din epoca de piatră. Nu s-au adus alte emisiuni în loc. Oamenii au fost ţinuţi pe margine câteva luni. Credeam că e temporară povestea, am sperat că în toamnă, acum, să pornim motoarele, dar am aflat ieri (marţi, n.r.) că foarte mulţi oameni au fost daţi afară. A fost o campanie de dat afară", a spus Radu Moraru.
  Potrivit lui Radu Moraru, oamenii care lucrează pentru „Naşul" nu au fost angajaţi ai RCS&RDS, „dar au fost daţi afară de la celelalte emisiuni cameramani, realizatori, producători". Moraru a spus că intenţionează să îşi facă în perioada următoare un blog - nasul.tv. Dacă peste vară toate emisiunile au fost în vacanţă, în această toamnă, realizatorii acestora nici nu au mai fost anunţaţi dacă mai au sau nu de muncă. Mbela Nzuzi, care avea emisiunea „Mbela Ciao", spune că nu a mai fost contactată de cei de la 10 TV.  Sursa: adevarul.ro

  Alta articol: mediafax.ro
  Last edited by dssoft; 6th October 2011 at 22:27.
  Când pun ochiul în lunetă curaţ tot de pe planetă. MO

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top