Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default synchronisirung probleme

    oameni buni , la un iPhone4 cu iOS4.2 si jailbreake , cind se face sync , se sterg toate programele care nu sint luate de pe AppStore.

    de ce ?

    AppSync e instalat .

  2. #2
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, asa se intampla cand ai pe iphone aplicatii luate de pe installous.
    Rezolvarea e asa:
    Dupa de conectezi iphonul la calculator si porneste itunes opresti sincronizarea si dai File - Transfer Puchases from iPhone.
    Dupa ce se copiaza noile aplicatii poti sa faci sincronizarea.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand te conectezi la itunes, si sincronizezi, daca gaseste programe luate din alta parte, iti apare fereastra:



    Faci clic pe Übertragen, altfel le sterge.

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Cand te conectezi la itunes, si sincronizezi, daca gaseste programe luate din alta parte, iti apare fereastra:



    Faci clic pe Übertragen, altfel le sterge.
    da , corect si la mine apare asta la inceput.
    problema e la un prieten si nu stiam de ce , dar acum cred cä el a bifat ,,Nicht erneut fragen '' de la el nu mai apare si ii sterge aplicatiile .

    cum se poate activa functia asta din nou ?

    mersi

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In iTunes, in partea stanga unde apare numele telefonului faci clic dreapta pe "iphone" si setezi "Warnungen zurücksetzen".
    Verifica si daca in Installous la Home, Einstell, iTunes Sync este activat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top