Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800 cu figuri ?

    De ceva vreme am facut rost de un local focus pe care l-am bagat in dm800 si am inceput sa fac schimb de linii... Problema e ca de cateva zile a inceput sa faca figuri, se blocheaza si trebuie sa restartez cccam-ul, l-am restartat si mai devreme ca iar se blocase, acum am gasit dm-ul inchis. Imaginea folosita e DreamElite 1.3.3, versiunea de cccam 2.1.3.
    Intrebarea este, cate linii duce dm800, am mai sters din ele si nu am lasat decat 20/20, client/server si tot face figuri...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    De ceva vreme am facut rost de un local focus pe care l-am bagat in dm800 si am inceput sa fac schimb de linii... Problema e ca de cateva zile a inceput sa faca figuri, se blocheaza si trebuie sa restartez cccam-ul, l-am restartat si mai devreme ca iar se blocase, acum am gasit dm-ul inchis. Imaginea folosita e DreamElite 1.3.3, versiunea de cccam 2.1.3.
    Intrebarea este, cate linii duce dm800, am mai sters din ele si nu am lasat decat 20/20, client/server si tot face figuri...
    Pot fi multe si 10 linii daca nu sant setate corect....sa nu ai in shares
    mai mult de 800.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    ...sa nu ai in shares
    mai mult de 800.
    hmm, am 1946 in shares, de aici sa fie buba?
    ce ti-e si cu incepatorii astia...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    De ceva vreme am facut rost de un local focus pe care l-am bagat in dm800 si am inceput sa fac schimb de linii... Problema e ca de cateva zile a inceput sa faca figuri, se blocheaza si trebuie sa restartez cccam-ul, l-am restartat si mai devreme ca iar se blocase, acum am gasit dm-ul inchis. Imaginea folosita e DreamElite 1.3.3, versiunea de cccam 2.1.3.
    Intrebarea este, cate linii duce dm800, am mai sters din ele si nu am lasat decat 20/20, client/server si tot face figuri...
    Daca e original si ai un bootloader mai veche,ti se blocheaza daca esti pe LAN.Pe WIFI nu ai nici o problema.Daca pui un bootloader 82 atunci si prin LAN , merge ca struna.Daca ai gasit inchis se poate , ca ai probleme cu curentul, deci ai fluctuatii si nu mai porneste de sine.Daca se ia curentul , mai mult de aproximativ 30 de sec., atunci se reporneste .Daca nu atunci poti sa rezolv problema cu un UPS.Dac ai clona atunci , nu stiu.Iar la liniile de CCCam sa nu iei mai mult de 0:0:2.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    hmm, am 1946 in shares, de aici sa fie buba?
    ce ti-e si cu incepatorii astia...
    1946 este o ,,suma,, f mare ,reduce la 1000-1200 si vedeti diferenta.
    Iar incepator cred ca esti tu ,e bine sa asculti de cei mai batrani si sa inveti ceva de la ei.
    Last edited by porcusor; 2nd October 2011 at 09:00.
    DM800, DM500, VU+DUO, H-H

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce am primit alta eroare (tuner unavailable) e clar face figuri, asa ca am mutat toate liniile intr-un dm800se, vad ca deocamdata nu sunt probleme, merge bine. Trebuie sa-mi fac timp sa triez din linii, sa vad cu ce mai raman daca tai toate hop3-urile.

    @porcusor: aluzia cu "incepatorii" , ma refeream la mine, bineinteles...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top