Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up GiGaBlue HD 800 Solo

    GiGaBlue HD 800 Solo

    pretul este super ok


    General data
    Procesor MIPS Broadcom
    Receptorul beneficiaza de sistem de operare Linux si Enigma2 preinstalat de producator, MPEG-2 / MPEG-4 Part 10 / H.264 video format PAL / NTSC 480p/576p/720p/1080i Video Output: RGB, CVBS, YPbPr 1 x 1 x CI Slot Card Reader, USB, PVR Ready Media Player, Electronic Program Guide (EPG). Ofera posibilitatea de editare a canalelor ca de ex. control parental, timeshift, crearea de liste cu programe favorite, mutarea, cautarea, redenumirea sau stergerea anumitor canale, sortarea lor, scanarea in background pentru canalele noi, update al software-ului usor si rapid prin portul ethernet sau USB.

    Conexiunile din spate:
    Tuner-ul satelit DVB-S2, conexiuni RGB si component, HDMI 1.2 compatibil HDCP 1.110/100 Mbps Ethernet LAN Base SupportUSB 2.0Digital Audio AC-3 SPDIF

    Date Tehnice
    • DiSEqC 1.2 & USALSLNB & Tuner Input Frequency: 950 MHz ~ 2150 MHz Digital Signal Input Level: -65 ~ -25 db db
    • LNB Power: 13.0 ± 0.5V / 18.0 ± 0.7V, max. 500mA
    • Band Switch Control: 22KHz (Microprocessor Control)
    • Connector: F type, 3/8-32UNEF-2A (1 input)
    • Symbol rate (Rs): 8PSK/QPSK: 10 ~ 30 Msps DVB-S QPSK: 1 ~ 45 Msps
    • Demultiplexare in concordanta cu standardele ISO 13818-1
    • Compatibil cu filtrele PID 256 via 128 PID




    Pret: 699 lei incl. TVA

    http://www.satmultimedia.ro/Receiver...-800-Solo.html

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    salutaree ,

    noi receptoare ....

    in RO ...

    noi directii de a experimenta ...

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mircam View Post
    salutaree ,

    noi receptoare ....

    in RO ...

    noi directii de a experimenta ...
    Gabone,tu esti?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Ma gasiti pe ym. Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai e de lucrat la media player la el, dar stric pentru vizionarea canalelor tv e ok. Merg toate emulatoarele fara probleme pe el.
    Snow

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in curand cumpar si eu unul,pentru teste.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    Mai e de lucrat la media player la el, dar stric pentru vizionarea canalelor tv e ok. Merg toate emulatoarele fara probleme pe el.
    Merge si 3 de C ca si server sau doar ca client?



  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Merge si 3 de C ca si server sau doar ca client?
    merge 3c

    http://imageshack.us/photo/my-images/89/81020254.jpg/

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Merge si 3 de C ca si server sau doar ca client?
    salutaree , din ce am citit pe alt forum , merge , doar client ....

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    procesorul spune ca ruleaza 3c :Procesor MIPS Broadcom

    aparatul a fost testat de @snow
    iata ce spune chiar el:

    Emulatoarele lucreaza fara probleme. Am testat Cccam-ul cu 52 de linii si mi s-a confirmat inca un test cu peste 100 de linii. Ambele au decurs fara nici o problema.

  10. #10
    Ma gasiti pe ym. Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cccam nativ pe el, asadar si client si server. Merge si oscam si sbox, etc. Daca e sa ne referim stric la procesor, ram si flash este identic cu vu+ solo. Receptorul inca nu se compara cu vu sau dreambox, dar distanta este foarte mica. Vine puternic din urma. Sunt convins ca se vor scrie multe despre el.
    Linkuri utile:
    http://gigablue-support.com/index.php?page=Index
    http://www.gigablue.de/
    http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=Board&boardID=265
    http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=490
    Snow

  11. #11
    Ma gasiti pe ym. Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un nou receptor HD care mi-a lasat o foarte placuta impresie datorita pretului scazut (699 lei), faptului ca vine cu enigma 2 din fabrica si mai ales datorita faptului ca este compatibil cu toate emulatoarele dinsponibile pentru e2.
    Procesorul receptorului este BCM 7325 (333MHz), acelasi intalnit si pe VU+ Solo. De altfel memoria flash si ddr este la fel cu cea de pe VU+ Solo, 128Mb flash si 256Mb DDR. Poate nu intamplatoare denumirea comuna de Solo.
    Receptorul este prevazut cu un cititor de card si un CI, pe care am testat cu succes un CAM VIACCES.
    Pe panoul frontal sunt amplasate urmatoarele butoane: stand-by, chanel +/-, volum +/-, iar sub panoul ce adaposteste cititorul de card si CI, il gasim pe cel de menu, exit si ok. Dispune de un display numeric cu 4 caractere.
    In spate avem urmatorii conectori: LNB in/out, rca, YpbPr, scart, HDMI, internet, USB, optical.
    Sursa de alimentare a receptorului este externa, interiorul aparatului fiind foarte aerisit.
    Telecomanda este ergonomica, mult mai bine gandita decat cea intalnita pe Vu+.
    Momentan se gasesc doua echipe care au scos imagini enigma pentru Gigablue. Team RED si HDFreaks. Imaginea celor de la Team RED este cea care se gaseste si pe receptor in momentul livrarii.
    Imaginea este destul de stabila. Daca este sa ne referim stric la vizionarea canalelor tv, nu am intalnit blocaje sau alte probleme. Singurule probleme aparute au fost la folosirea media playerului. Cu singuranta insa, ma hazardez in a afirma ca, acest lucru se va remedia.
    Imaginea nu contine nici un emulator, insa intrand pe adresa www.sat-universe.com/showthread.php?t=207147 (necesita inregistrare), topicul doi gasiti utilitarul gigablue-E2-extra-addons-patch-v2. Este un utilitar foarte simplu de folosit, direct de pe calcultorul d-vs cu windows. E suficient sa deschideti programul, sa introduceti ip-ul boxului si sa dati click pe PATCH. Va va aparea un mesaj cum ca totul a decurs ok. Restartati receptorul, apoi veti gasi in addon (apasati tasta albastra pe telecomanda) extra addons. Veti gasi aici tot ce aveti nevoie.
    Exista un bug in acest panel. Nu instaleaza complet decat ccam 2.2.1 Am incercat cu 2.1.3, dar am fost nevoit sa pun executabilul manual prin intermediul DCC-E2.
    Imaginea se scrie cu ajutorul unui stick USB, asemanator ca la VU+. Exista insa doua mici diferente. La imaginea celor de la HDF, este suficient sa copiati pe stick ker_e2 si sa-l introduceti in spatele aparatului apoi sa-l scoateti si sa-l bagati in priza.
    Team Red a scos un nou model de scriere a flash-ului pe care ei il considera mai sigur. Procedeul de update se desfasoara in doua etape, fiind nevoit sa repetati metoda cu stickul de doua ori. Mai intai dezarhivati in radacina stickului continutul arhivei preflash (boxul se va restarta singur dar nu conteaza), apoi dupa ce a instalat preflash-ul scoateti stick-ul dezarhivati pe el continutul arhivei finish.rar si repetati procedura. Prima restart va dura mai mult.
    Atentie, nu instalati pe box plugin-uri ce tin de GP3. In rest totul este compatibil.
    Aparatul este inca la inceput de drum fata de vu+ sau dreambox. Dar daca e sa ne referim strict la vizionarea canalelor tv, este echivalent cu acestea.
    Emulatoarele lucreaza fara probleme. Am testat Cccam-ul cu 52 de linii si mi s-a confirmat inca un test cu peste 100 de linii. Ambele au decurs fara nici o problema.
    De la o imagine la alta sunt rezolvate diferite bug-uri.
    Din punctul meu de vedere, receptorul reprezinta prima varianta ieftina, competitiva si aproximativ echivalenta cu Vu+ si Dreambox.


    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us
    Snow

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default exact

    ca la dm800 prima varianta e fara FAN....parca vad ca scot si SE cu "vintilator " pe proc...mai astept putin

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by bebelusul View Post
    ca la dm800 prima varianta e fara FAN....parca vad ca scot si SE cu "vintilator " pe proc...mai astept putin

    nu trebuie ,este destul de aerisita carcasa,mai ales ca sursa este externa,iar pe proc are radiator.

    la dm 800 problema este tunerul cand se supraincalzeste.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    nu trebuie ,este destul de aerisita carcasa,mai ales ca sursa este externa,iar pe proc are radiator.

    la dm 800 problema este tunerul cand se supraincalzeste.
    Si procesorul frige la un dm 800..ridica carcasa in timp ce functioneaza mai ales pe programe hd si constati ca frige.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Si procesorul frige la un dm 800..ridica carcasa in timp ce functioneaza mai ales pe programe hd si constati ca frige.
    masoara temperatura la un dm 800 fara radiator si la un vu+ cu radiator, ai sa fi uimit ........cum am mai spus ,problema tine de tuner.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top