Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default un soft pt semnal slab ?

    stie cineva vreun soft pt ss2 care sa mearga cu un semnal de 20-30% ?
    V-am pupat !

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred sa existe asa ceva.
    Nu vad cum ai putea sa amplifici un semnal (de pe un anumit transponder, banuiesc) doar prin soft.
    Oricum, ar fi extraordinar sa existe asa ceva !

    Numai bine!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: un soft pt semnal slab ?

    [Hey mane..... ss2-ul merge si cu semnal de 1 % sau cel putin al meu merge si folosesc Mytheatre 2.76.... problema e ca daca vrei sa vezi unul din aceste canale cu semnal slab trebuie sa faci tuning intre doua canale cu semnal slab pina cind unul din ele intra ! Singura chestie e Calitatea semnalului trebuie sa fie de 100% altfel ..nici nu mai incerca!

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi avetzi habar ce vorbitzi aici?
    ca ma tot uit shi ma mir

    asta e ca shi cum ai vrea sa mearga mashina fara benzina.....eventual merge impinsa da la antena cine impinge semnalul?

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... daca e nevoie vin eu si dau o mina de ajutor la impins! (nu conteaza ce)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuzati domnilor intrebarea !
    da' credeam ca forumul asta pentru asa ceva e.
    daca nu sti intrebi, daca sti incerci sa ajuti.
    ....cu impinsul ma descurc si singur, sarumana...!
    V-am pupat !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dom'le oamenii cred ca si-au dat interesu' ,faptul ca unii au un simt al umorului mai dezvoltat n-ar trebui sa te deranjeze

    Referitor la soft incearca Alt-dvb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. semnal slab
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th November 2006, 21:37
  2. Ajutor! Semnal slab pe ProTV
    By Dany_Strong 4155 Evo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th September 2006, 21:41
  3. ******** din ce in ce mai slab...
    By dancioch in forum RDI - Satelit
    Replies: 34
    Last Post: 11th September 2006, 04:46
  4. Semnal slab pe freq. mai mari de 12GHz???
    By nakovn in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 11:50
  5. Semnal mai slab la Digi de cand a aparut Tp5 ?
    By ---®--- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2006, 12:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top