Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare pt Dreamboshi

    Cand n-am cu ce ma enerva scot dreamurile din pod (7020 si 500s) si mai incerc cate ceva cu ele.
    Acu, pt ca m-am suparat pe un deco Illussion M2E (sau s), o bazdaganie de caravana, de vo 50 cu tot cu cutia de carton, care lumineaza TNTul francez (e vb de TNTsat ca pe Fransat nu l-am incercat inca) (este si cazul Clarck tech-urilor incepand cu 3100 in sus, care fac lumina pe TNT) si am incercat sa vad ce se poate face cu Dreamurile pt TNT.
    Dupa ce le-am pus Enigma 2, hai sa trec la Camuri, dar aici s-a complicat situatia:
    1. nu mai stiu ca inainte din botonu albastru pe ce cam sunt,
    2. nu mai face dawnload la camuri (key) de pe net, ca inainte,
    3. bag in .temp camuri (ftp) si pluigins ceva si da eroare la instalare, deci nu instaleaza nik,
    si tot asa de mi-au facut paru' cretz.
    Pan la coada am gasit varianta: le-am aruncat din nou in pod...
    totusi niste intrebari ca sa nu-mi para rau ca am pierdut timpu de pomana:
    1. nu exista vo imagine cu tot cu camuri deja instalate? (7020 si 500s)
    2. cum stiu sau cum fac pe Enigma 2 sa mearga pe Scam 3.xx
    3. am dat de un plugin Tspanel care m-ar fi ajutat dar nu vrea sa se instaleze (idei ceva?)
    4. stie careva daca dreamurile fac lumina pe TNTsat?
    alez, mercic la ttzi!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Post

    '' 1. nu exista vo imagine cu tot cu camuri deja instalate? (7020 si 500s) ''



    salutaree , imaginea OPEN PLI are server activ ....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai reusit sa pui Enigma2 pe dm 500s? Iar pe 7020 nu merita sa pui Enigma2 , eu am lasat-o balta de mult. Se blocheaza , se restarteaza si mai e si lenta peste masura.
    Imaginile erau instalate doar pe usb pe flash nu am folosit nimic in afara de gemini .

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iulianxy View Post
    Cum ai reusit sa pui Enigma2 pe dm 500s? Iar pe 7020 nu merita sa pui Enigma2 , eu am lasat-o balta de mult. Se blocheaza , se restarteaza si mai e si lenta peste masura.
    Imaginile erau instalate doar pe usb pe flash nu am folosit nimic in afara de gemini .
    pe 500 am pus O pli dar nu incarca nimic nu se cupleaza la server

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adu-ti aminte si mai fa niste setari pe acolo prin dream/leaga-l la net si ar trebui sa mearga/bafta
    i-ti recomand nemesis ptr dm 500s
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza pe 500 un gemini no bomb apoi conecteaza-l la internet si scrie in fisierul useraddon.xml:

    <item>
    <item name="Dream Devils Server" url="http://www.moonbeamonline.com/dd/addon_server/ddserver.xml"/>
    <item name="HackSat Addons 1" url="http://www.dvbfiles.com/camd/cam40.xml"/>
    <item name="borsalino_server" url="http://www.moonbeamonline.com/dd/addon_server/ddserver.xml"/>
    <item name="HackSat Addons 2" url="http://www.uydu.ws/camd/cam40.xml"/>
    <item name="Luxsat 4.0" url="http://www.luxsat.eu/hpengine/download_files/luxsatcam4.xml"/>
    <item name="Imajteam-Server" url="http://www.forumimaj.com/dreambox/addons.xml"/>
    <item name="Gold Panel" url="http://www.turkdvb.com/dreambox/server.xml"/>
    <item name="Sat-4-All" url="http://www.sat-4-all.com/portal/plugins/addons.xml"/>
    <item name="borsalino_server" url="http://www.moonbeamonline.com/dd/addon_server/ddserver.xml"/>
    </item>

    O sa ai astfel acces la alte servere de unde poti instala tot ce ai nevoie.

    Daca nu te descurci trimite PM cu Skype sau mess si o sa te ajut cu tot ce ai nevoie.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    undeva langa craiova
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default dream

    eu am facut ceva experimente cu enigma 2 pe un dm 500 dar am avut probleme cu recunoasterea tunerului alps si nu stiam parola la root.. in rest se incarca repede dar cam plina de bug-uri...... enigma 2 am intalato pe un mount nfs prin reteaua locala pe ubuntu

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    4. nu am mai incercat cu versiunile mai noi de oscam, dar in ultima perioada nu mai mergeau cu niciun cam
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in frimul rand multzam la ttzi care mi-au raspuns si salutare la ceilalti (noi sau vechi p'acilea)...
    am sa incerc scriptul propus (cu toate ca tare nu mai as avea chef sa scot din nou DMurile de la iernat) dar cand cineva incearca sa te ajute macar atata lucru se cade sa fac, sa-i folosesc sfatul (mersi).
    am incercat ieri sa pun tspanel 3.6 (pe 7020), nu vrea de nicio culoare, este un fisier .IPK pana la urma cu DCC E2 in tools la IPKG Packages la instalat (sau macar asa scrie la sfarsit) dar nu apare nicaieri pe DM, unde dreaq la instalat numa el stie, ca eu nu dau de pluginu asta de la Tunisia sat cu care as fi facut o gramada de chestii bune.
    concluzia e ca, am impresia ca cei care se ocupau de DMuri pt actualizari etc etc, odata ce apar altele noi, fac pt acestea cate ceva ca sa se vanda marfa, iar pt tipurile mai vechi fac totul ca sa nu mai mearga ca lumea, spun asta gandindu-ma ce simplu era inainte sa pui la punct un DM... (poate am imbatranit si mi-am pierdut rabdarea io, sau poate mintea... cine stie), una peste alta sa ajuns sa faci lumina cu niste conserve de 3 grame (cu tot cu ambalaj) iar cu cele scumpe, dar mai vechi, nema.
    bafta tuturor.

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    adu-ti aminte si mai fa niste setari pe acolo prin dream/leaga-l la net si ar trebui sa mearga/bafta
    i-ti recomand nemesis ptr dm 500s
    e atata lucru n-am uitat de scos pe net sau pe ftp, le scot, dar nu incarca javrele, sau ce ma enerva 7020 cu Enigma 2 ca nu stiu unde-s camurile, nu stiu cum se opreste unu, porneste altu, ca inainte din botonu albastru. in fine, gata, ca prea le-am bagat in seama pe DMuri in ultimele zile, sa mai stea si prin pod sa se cace soareci-n ele... (razbunarea mea hehe).

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    e atata lucru n-am uitat de scos pe net sau pe ftp, le scot, dar nu incarca javrele, sau ce ma enerva 7020 cu Enigma 2 ca nu stiu unde-s camurile, nu stiu cum se opreste unu, porneste altu, ca inainte din botonu albastru. in fine, gata, ca prea le-am bagat in seama pe DMuri in ultimele zile, sa mai stea si prin pod sa se cace soareci-n ele... (razbunarea mea hehe).
    Cine ti-a recomandat E la dm7020? Pune GP 4.6.0. Camurile le instalezi manual, nu este mare arta. Merge perfect ca server/client, oscam/cccam, scam, mgcamd etc... share
    In caz ca nu dai de capat mai bine la-i face cadou, soarecii au alt hoby...

  12. #12
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decat sa faca misto de useri,iar din topicul lui si raspunsul unora nu iasa decat un ras nebun in fata pc ului

    indiferent de rasa lui,om sau soarece

  13. #13
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Cine ti-a recomandat E la dm7020? Pune GP 4.6.0. Camurile le instalezi manual, nu este mare arta. Merge perfect ca server/client, oscam/cccam, scam, mgcamd etc... share
    In caz ca nu dai de capat mai bine la-i face cadou, soarecii au alt hoby...
    pai a fost recomandarea unor useri de pacilea cand ma pregateam sa cumpar Focus, dar nu vream si conserva lor, mi-au zis ca merge cu Enigma 2 si Scam 3.xx, dar chiar daca-mi scrie prin install ca Scam este instalat, tot nu stiu de unde vad cand este pornit, sau poate pornesc toate din oficiu, nu vad asta din nicio setare, in orice caz nu merge Focus cu ele, am rezolvat-o mai simplu cu Clarck Tech-ul 2100, care cred ca functioneaza mai bine decat conserva originala. apropo am instalat/dezinstalat apoi GPul si tot la download/instal cam m-am poticnit ca nu mai are cred configurate serverele de dawnload ca inainte.
    zi buna la ttzi!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea OPENPLI are serverul activ ,doar instalata si mers in setup la network sa vezi sa ia ip de configurare dupa care sa dezactivezi dhcp sa ramana ip fix.Cat despre cardul focus merge fara probleme in dreambox cu cccam,oscam,scam etc.Imaginea openpli vine cu cccam preinstalat doar modificat cccam.cfg.

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gresit

    imaginea openpli vine asa cum o alegi tu la download,cu sau fara emu instalat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top