Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: DM 800 "dus"

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Red face DM 800 "dus"

    Am cumparat un dm 800 in iunie anul trecut si acum cred ca s-a "bulit" pentru ca se misca aiurea si din cand in cand se vede imaginea cu incetinitorul.......L-am cumparat de la Satmultimedia si as vrea sa-l trimit inapoi ......intrebarea este urmatoarea : are vreo importanta daca-l trimit cu orice imagine instalata pe el ? de exemplu newnigma ? sau trebuie pusa una anume..........nu mai stiu exact cu ce imagine a venit cand l-am cumparat.....n-as vrea sa ma refuze pe motiv ca i-am schimbat softul aparatul fiind inca in garantie........astept un sfat........multumesc anticipat......

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vorbeste cu stonewell el lucreaza la satmultimedia si te va lamuri eventual in pm
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Location
    rio
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by BADE View Post
    Am cumparat un dm 800 in iunie anul trecut si acum cred ca s-a "bulit" pentru ca se misca aiurea si din cand in cand se vede imaginea cu incetinitorul.......L-am cumparat de la Satmultimedia si as vrea sa-l trimit inapoi ......intrebarea este urmatoarea : are vreo importanta daca-l trimit cu orice imagine instalata pe el ? de exemplu newnigma ? sau trebuie pusa una anume..........nu mai stiu exact cu ce imagine a venit cand l-am cumparat.....n-as vrea sa ma refuze pe motiv ca i-am schimbat softul aparatul fiind inca in garantie........astept un sfat........multumesc anticipat......
    Salut,

    trimite-l linistit..doar sa ai acte la el, factura si garantie, specifici defectul in scris, si sa fii tu titularul.

    Numai bine!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 mort?

    Salutare!

    Am un DM 800 original,comandat din Germania ,cind la noi inca nu se gasea. Da atunci a functionat fara probleme pana astazi, cind am venit acasa l-am gasit oprit, doar ledurile de la placa de retea luminau.Nu mai vrea sa porneasca.Are cineva vreo ideie ce poata sa aiba?
    S-a stricat, sau s-a blocat? Ce este de facut? Eventual este cineva din Cluj care ma poate ajuta?
    Multumesc anticipat!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Primul lucru la care trebuie sa te uiti e alimentarea.Schimba sursa , daca nu porneste , te mai ajutam.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate alimentarea cam 15 sec . dupa care o conectezi inapoi.

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    228
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    daca ii stau aprinse ledurile de la retea si nu o ia dupa o pauza de 30 sec fara alimentare e altceva cred....eventual o tentativa de conectare cu dreap-up daca o ia...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sursa pare sa fie buna, am incercat si cu o alta sursa ,nu porneste, doar cele 2 leduri de la placa de retea se aprind.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by winnetou67 View Post
    Sursa pare sa fie buna, am incercat si cu o alta sursa ,nu porneste, doar cele 2 leduri de la placa de retea se aprind.
    Multumesc tuturori pentru ajutor, intr-adevar sursa a fost de vina. Am incercat cu o alta sursa de 12 V, dar sursa respectiva era mai slaba(2A c.c.) si din cauza asta n-a pornit, apoi am incercat cu o baterie auto, a pornit din prima si functioneaza perfect.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top