Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default pozitia canalelor in grila digi

    Am o problema cu pozitia anumitor canale de stiri in grila. Adica as dori sa am langa canalele de stiri romanesti si MoneyChannel care e pe 82 plus bbc news si cnn dar nu pot sa le mut deloc in grila.
    O solutie poate ar fi la sa le pun la favorite dar nu imi place cum comut intre favorite si standard.

    Deci, are cineva idee o sa se faca un update de soft pt treaba asta sau se considera inutila si trebuie sa ma enervez in continuare?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai receiver Hyundai, este foarte simplu. Apesi tasta OK ca sa intri in lista de canale, selectezi canalul care trebuie mutat, apesi tasta galbena (canalul este acum scris cu rosu) dupa care il muti pe noua pozitie (fie tastand direct numarul, fie cu cele 4 sageti din jurul tastei OK) si apesi iar tasta galbena. Exit si gata.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Daca ai receiver Hyundai, este foarte simplu. Apesi tasta OK ca sa intri in lista de canale, selectezi canalul care trebuie mutat, apesi tasta galbena (canalul este acum scris cu rosu) dupa care il muti pe noua pozitie (fie tastand direct numarul, fie cu cele 4 sageti din jurul tastei OK) si apesi iar tasta galbena. Exit si gata.
    am un humax hd si din pacate nu merge chiar daca urmez pasii astia. deocamdata nu pot decat sa sterg canalul, sa il redenumesc sau sa il blochez

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca meniul e ca la cel de satelit intri in meniu la editare canale - editarea liste de canale , selectezi programul pozitionandu-te pe el cu ok apoi dai dreapta si dai ok pe deplasare si-l duci cu tastele sus/jos (sau mai rapid cu ch+/-) unde vrei sa-l muti in lista si dai ok . Succes!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Daca meniul e ca la cel de satelit intri in meniu la editare canale - editarea liste de canale , selectezi programul pozitionandu-te pe el cu ok apoi dai dreapta si dai ok pe deplasare si-l duci cu tastele sus/jos (sau mai rapid cu ch+/-) unde vrei sa-l muti in lista si dai ok . Succes!
    banuiesc ca difera meniul fata de cel din satelit pt ca nu am decat "editare de canal" si nu de canale iar faza cu deplasarea nu exista. Cand sunt in editare de canal si dau +/- imi sare imediat din editare la canalul urmator si nu mai sunt in meniu de editare.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Targoviste
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by leonardus View Post
    am un humax hd si din pacate nu merge chiar daca urmez pasii astia. deocamdata nu pot decat sa sterg canalul, sa il redenumesc sau sa il blochez
    nu cred ca ai humax hd. probabil ai sd. daca ai humax hd, ai la setari-editare canale-0000-edit lista canale si acolo cu butonul verde (deplasare) muti canalele cum vrei.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaiovidiu82 View Post
    nu cred ca ai humax hd. probabil ai sd. daca ai humax hd, ai la setari-editare canale-0000-edit lista canale si acolo cu butonul verde (deplasare) muti canalele cum vrei.
    La fel se pot muta si la SD

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata am reusit, am humax hd, dar nu ma duceam cum trebuie pe setari->editare lista canale-> parola 0000

    Va multumesc pentru ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top