Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Verificare hdd

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Verificare hdd

    Cum pot verifica de bad-uri hdd-ul de pe dreambox? Astia de la eon mi-au foutut tot p'in casa. Am schimbat sursa la pc acum si dreamboxul ma freaca... daca vreau sa vizionez ceva de pe hard mi se blocheaza. Banuiesc hdd-ul.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cuplezi hardul la calculator si cu HD Tune sau alte utilitare verifici baduri si alte afectiuni

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No bine... asta stiam si eu. Ma gandeam ca poate exista un soft pe dream. O sa ma ocup de el ca ma exaspereaza. Mersi!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu iti iei un ups si ai scapat de toate problemele cu eon-ul
    Mie de cand mi-au ars sursa de la un lcd samsung care m-a costat 350 lei sa o repar m-am lecuit si cu 180 de lei am cumparat un ups in care am si tv-ul si receiver-ul.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima a cazut sursa... in cateva secunde s-a dus dracu totul. Dreamul s-a restartat de cateva ori si gata. A mai mers cu ora 02:00 pana a doua zi cand am intrebat pe forum ce pot face. Acu am pc cu sursa noua de 250 roni. Dadusem acu cateva saptamani 100 roni pe una... si aia a clacat. Cred ca regulatorul de tensiune e keya!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ups-ul e si regulator de tensiune in acelasi timp , nu cred ca exista vreun plugin care sa repare hdd direct in dream

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default si totusi...

    ...si totusi se pare ca e altceva la mijloc. Am incercat sa folosesc pluginul Shoutcast si in cateva secunde tot ecranul s-a facut pe o tenta roz pe care se vedea totusi scriptul. Imi amintesc ca si cand am vrut sa vad un film de hdd tot asa mi-a facut si chiar in cazu in care am vrut sa ascult muzica. Unde naiba e hiba? Sa fie ceva hardware? Sau imaginile Merlin nu le mai pot folosi?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chestia cu ecranul roz a aparut ca un bug la driverele de pina la 1 aprilie care s-a activat imediat dupa/driverele ulterioare au rezolvat problema
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    De ce nu iti iei un ups si ai scapat de toate problemele cu eon-ul
    Mie de cand mi-au ars sursa de la un lcd samsung care m-a costat 350 lei sa o repar m-am lecuit si cu 180 de lei am cumparat un ups in care am si tv-ul si receiver-ul.
    Zi-ne si noua modelul si sursa de achizitionare acelui UPS ultraieftin si 'BUN' de 350 lei care duce bine toata aparatura .....

    Alf

  10. #10
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am impresia ca tu citesti printre randuri sau nu am scris eu romaneste.
    Sursa este a lcd-ului care a costat 350 lei si ups-uri de 180 lei si 600 vA gasesti pe toate cararile.
    Da si tu un 'serci pe goagal'

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat si driveru si tot degeaba...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca totusi driverul mi-a rezolat treaba cu pink screen. Mai am de verificat harddiskul ca de acolo vine buba.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Am impresia ca tu citesti printre randuri sau nu am scris eu romaneste.
    Sursa este a lcd-ului care a costat 350 lei si ups-uri de 180 lei si 600 vA gasesti pe toate cararile.
    Da si tu un 'serci pe goagal'
    Mii de scuze ai dreptate, mi s-a parut oricum cam putin .... un UPS serios e de la 400 € in sus.

    Alf

  14. #14
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum depinde si cate vrei sa bagi in ups-ul respestiv, ptr mine 600vA tine 30 min lcd-ul si reciverul care cred ca este mai mult decat suficient.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top