Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Rog ajutor...

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog ajutor...

    Pe Eurobird 9A (9 grade Est) ar trebui sa functioneze programul M6 (atat SD cat si HD) dar eu nu-l vad!?!?!? Folosesc ProgDVB 6.71 si am o placa SkyStar2, o antena de 2 M din aluminiu; problema este ca atunci cand scanez satelitul, ca si frecventa programul acesta (M6) mi-l vede si-l pune in lista de programe pentru Eurobird 9A asa cum si spune aceasta adresa ca ar trebui sa-l vad: http://en.kingofsat.net/freqs.php?&p...cl=fra&aff=zap dar din pacate in momentul cand dau click pe program el apare ca si cum nu ar avea semnal!?!?!? Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o parere? Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca un box te-ar ajuta!
    Relaxeaza-te... daca poti!

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu alt program dvb-pc sau alta versiune de progdvb

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default merge

    Quote Originally Posted by mir1000 View Post
    Pe Eurobird 9A (9 grade Est) ar trebui sa functioneze programul M6 (atat SD cat si HD) dar eu nu-l vad!?!?!? Folosesc ProgDVB 6.71 si am o placa SkyStar2, o antena de 2 M din aluminiu; problema este ca atunci cand scanez satelitul, ca si frecventa programul acesta (M6) mi-l vede si-l pune in lista de programe pentru Eurobird 9A asa cum si spune aceasta adresa ca ar trebui sa-l vad: http://en.kingofsat.net/freqs.php?&p...cl=fra&aff=zap dar din pacate in momentul cand dau click pe program el apare ca si cum nu ar avea semnal!?!?!? Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o parere? Multumesc anticipat.
    MERGE
    M6 Suisse si SD si HD
    Problema e la tine
    Incearca sa rescanezi transporderul

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2007
    Location
    45°40”753 N-24°20”421 E
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    MERGE
    M6 Suisse si SD si HD
    Problema e la tine
    Incearca sa rescanezi transporderul
    Pai Skystar2 nu stie DVB-S2 8PSK, parca asa ii transmis.
    VU+Uno,Amiko Mini HD,Opticum4100TSCR,SkyStar2 v2.3 , WaveFrontier T90 x 10LNB.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rescanat nu mai stiu de cate ori transponderul, folosesc atat ProgDVB ver. 6.71 cat si DVB Dream si MyTheatre, deci? Daca poate careva dintre voi sa-mi lase un nr. de mobil (vodafone) ca sa ma pot lamuri mai bine i-as fi recunoscator, uitati-l pe al meu: 0720 663 852 (pentru orice eventualitate), o zi buna in continuare tuturor!

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default dvbviewer - TransEdit

    Foloseste dvbviewer, iar ptr. scanare TransEdit (il gasesti in folderul programului). Merge garantat.

    P.S. - placa ta e sky star simplu sau HD? Programele dorite sunt transmise cu modulatie DVB-S2/8PSK si doar cu o placa HD le poti receptiona.
    Last edited by geo_sat; 16th September 2011 at 17:33.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "geo sat", am incercat si cu DVB Viewer ver. 4.5 si din pacate nu merge nici cu acest program (nu gasesc acel "TransEdit" in folderul programului), am si DVB Viewer TE2 care mi-a venit odata cu achizitia placii; eu am placa skystar2 simpla dar vad HD pentru ca vad LUXE.TV care este transmis tot HD!
    Last edited by mir1000; 16th September 2011 at 18:09.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu skystar 2 vezi HD ? spune-ne si noua cum, hai te rugam noi frumos !
    cumpara un skystar HD si rezolvi problema sau intra la sectiunea de placi si poate gasesti solutii mai bune.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Korect

    Quote Originally Posted by willi21 View Post
    Pai Skystar2 nu stie DVB-S2 8PSK, parca asa ii transmis.
    @wili21 a sesizat korekt problema ss2 nu stie si ambele programe sunt trasmise 8psk
    Nu te mai chinui
    Solutia o placa dvb S2 sau un receptor care sa stie
    LUXTV are modulatia QPSK

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pentru ajutor, unde as putea gasi o asemenea placa dvb S2 si cam cat costa?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mir1000 View Post
    Multumesc tuturor pentru ajutor, unde as putea gasi o asemenea placa dvb S2 si cam cat costa?
    In toate magazinele de specialitate.
    Daca vrei o recomandare alege una din astea : tt 3650 ci usb hd sau proof 7500 revolution usb hd.
    Daca vrei o placa interna te poti indrepta spre una din placile dvb-s2 de la technotrend sau cele de la tbs.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "ovidiumarius", as prefera tot una interna, mai precis de la technotrend, i-mi poti recomanda un anume model, nu de altceva dar in momentul cand ma duc la magazin vreau sa nu fiu pacalit de cei de acolo (sunt un incepator totusi). Intre timp am cautat pe net si uite ce placi am gasit: http://www.satmultimedia.ro/Tunere-D...=product_price este vreuna dintre cele enumerate in link buna? daca da pe care mi-o recomanzi? Ma intereseaza sa nu am probleme de soft si inca ceva: voi putea folosi mai multe programe cum folosesc in momentul de fata cu skystar2, in afara de DVBViewer? gen ProgDVB, MyTheatre, DVB Dream? Intre cele din link, care ar fi diferenta intre ele ca in afara pretului nu stiu dupa ce sa ma orientez.
    Last edited by mir1000; 17th September 2011 at 01:56.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mir1000 View Post
    "ovidiumarius", as prefera tot una interna, mai precis de la technotrend, i-mi poti recomanda un anume model, nu de altceva dar in momentul cand ma duc la magazin vreau sa nu fiu pacalit de cei de acolo (sunt un incepator totusi). Intre timp am cautat pe net si uite ce placi am gasit: http://www.satmultimedia.ro/Tunere-D...=product_price este vreuna dintre cele enumerate in link buna? daca da pe care mi-o recomanzi? Ma intereseaza sa nu am probleme de soft si inca ceva: voi putea folosi mai multe programe cum folosesc in momentul de fata cu skystar2, in afara de DVBViewer? gen ProgDVB, MyTheatre, DVB Dream? Intre cele din link, care ar fi diferenta intre ele ca in afara pretului nu stiu dupa ce sa ma orientez.
    Uite aici ai mai multe versiuni de placi dvb-s2 de la technotrend http://www.dvbshop.net/index.php/cat/c513_DVB-S-S2.html, daca vrei una buna si nu foarte scumpa cumperi placa recomandata (de la satmultimedia) de nrares.
    Placile de la technotrend au suport full pentru toate playerele gen : DvbViewer, DvbDream, AltDvb, ProgDvb, SkyView ... cat si pentru cele de download offline SkyNet, SkyGrabber, Manna ...
    Diferentele tin in principal de calitate, si anume de calitatea/vechimea tunnerului de satelit dar mai tine si de suport, unele neavand suport complet pentru anumite playere.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top