Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  iphone unlocker Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Costa Tropical(ESPAŃA)
  Posts
  1,561
  Posts Thanks / Likes

  Default A expirat suspendarea "definitiva" a lui Mutu si Tamas

  Piţurcă e tentat să îi primească înapoi pe Mutu şi Tamaş: "S-ar putea întoarce chiar de la meciul cu Belarus!"

  Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă la GSP TV


  Victor Piţurcă, selecţionerul României, a vorbit la GSP TV despre echipa naţională şi despre ultimele evenimente din fotbalul românesc.


  "După 0-0 cu Franţa, şansele ca Mutu şi Tamaş să revină la naţională au crescut. Am demonstrat că putem să jucăm fără ei. N-au jucat nici ei, nici Rădoi, nici Săpunaru, nici Chivu. La naţională trebuie să vină cei mai buni jucători, cei mai în formă. Eu nu uit ce am realizat cu aceşti jucători, cînd ne-am calificat la Euro 2008. Am vorbit cu Mutu astăzi, mi-a spus: «Nea Piţi am suferit foarte mult, nu ştiu ce-a fost în capul meu».

  El suferă foarte mult, îşi dorea să şi marcheze, să fie numărul unu la marcatori. Voi vedea în următoarea perioadă, mă voi consulta şi staff-ul meu, dar eu cred că Mutu şi Tamaş s-ar putea întoarce chiar de la meciurile următoare", a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

  Acesta crede că Săpunaru a greşit cînd a spus că se gîndeşte la retragere: "S-a comportat foarte bine în cantonament. Chiar am vrut să îl las să îşi vadă familia la meciul cu Luxemburg, pentru că era suspendat, dar a zis că vrea să fie alături de echipă. Şi pe mine m-a deranjat răspunsul lui la criticile lui Becali. El trebuia să îşi dea seama că Gigi spune tîmpenii şi să nu-l bage în seamă"


  ...despre gazonul de pe Naţional Arena: "Nu mi-am imaginat că o să se întîmplă aşa ceva cu gazonul. Cei care s-au ocupat de gazon mi-au spus că au rezolvat problema, aşa că am crezut că va fi bine. Am auzit voci că jucam la Constanţa pentru că era terenul prost. Nu, terenul era destul de bun, dar eu nu voiam să jucăm în Bucureşti ca jucătorii să nu fie înjuraţi. Eu mi-am dat seama abia la încălzire de starea gazonului"

  ...despre meciul cu Franţa (0-0): "Am auzit voci că trebuia să mai bag doi atacanţi şi să riscăm, chiar dacă pierdeam. Domne, eu n-am vrut să pierdem, mai ales pentru aceşti copii. Ştiam ce înseamnă pentru ei să vină la naţională şi să facă egal cu Franţa. Eu l-am certat pe Tătăruşanu că nu s-a grăbit să degajeze mai repede"


  http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/p...us-262558.html
  Last edited by harry75; 15th September 2011 at 14:11.
  If you want unlock your iPhone contact me.

  Nobody is Perfect
  I am Nobody


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top