Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Ciudatenii

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    371
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenii

    Stimati domni
    Iata ce patesc de cind am pus s2emu1.6:
    Nagra se deschide în progdvb cind sunt active yanksee si e2emu;
    TPS -ul se deschide numai cu s2emu cu yanksee nu vrea si in progdvb si in My Theatre.
    My Theatre se blocheaza cind sunt deschise cele doua yanksee si e2emu;
    I tele, Histoire, LCI si altele de acelasi fel nu se mai deschid Yanksee - ul spune că nu am cheia valida, iar s2emu spune ca nu exista in softcam id-entul. Luminati-ma daca cumva stiti ce se petrece sau ce er fi de facut ca sa mearga.
    Multumesc anticipat
    Sanatate

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi merg multivision'urile cu s2emu deactivat si yanksee activ, dar tps'urile nu mai merg nicicum-

    @M15uva
    tu ai doua yanksee active in aceasi timp?

    per ce

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am si yankse si s2emu activate tot timpul.. si merge perfect pe orice... problemele care apar apar probabil din cauza softcamului deci implicit al key-lor.. s2emu face autoupdate pe nagra..

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @M15uva
    In primul rand ia un softcam nou (TPS-urile au introdus cheie noua, nu de mult).
    Banuiesc ca sti vreo adresa, dar pentru orice eventualitate:
    http://www.dvb.lv.

    Apoi fi atent unde copiezi softcam-ul. Pentru s2emu trebuie pus in directorul cu executabilul, iar pentru yankse in directorul in care se afla dll-ul (directorul 'plugins').

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ciudatenii semnal SS2...?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 4th November 2006, 05:34
  2. Ciudatenii,parabolice ???
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 25th July 2006, 03:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top