Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dream 800 clona

    Noaptea trecuta am observat si eu ca a cam capiat. Pe ecranul ala micut nu se mai schimba ora. A ramas la ora 02.00. Buun! Da acu am mai observat ca imediat cum incerc sa vad vreun film sau sa ascult vreun mp3 de pe hdd-ul intern imi da green screen. Cu DCC pot intra pe hdd deci citeste datele. Care sa fie hiba? Am ca imagine sim201-76a-Merlin-2.Excalibur_OE-1.6-dm800-20100725 si pana acu nu prea mi-a facut asa figuri mari. Ce naiba sa fac sa il aduc la normal? Mentionez si ca toate programele tv imi merg ok...
    Daca e nevoie urc undeva fisierul crashlog sa il vedeti.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Noaptea trecuta am observat si eu ca a cam capiat. Pe ecranul ala micut nu se mai schimba ora. A ramas la ora 02.00. Buun! Da acu am mai observat ca imediat cum incerc sa vad vreun film sau sa ascult vreun mp3 de pe hdd-ul intern imi da green screen. Cu DCC pot intra pe hdd deci citeste datele. Care sa fie hiba? Am ca imagine sim201-76a-Merlin-2.Excalibur_OE-1.6-dm800-20100725 si pana acu nu prea mi-a facut asa figuri mari. Ce naiba sa fac sa il aduc la normal? Mentionez si ca toate programele tv imi merg ok...
    Daca e nevoie urc undeva fisierul crashlog sa il vedeti.
    Incearca cu dreamelite 1.3.3 daca face la fel incearca cu alta sursa,daca nici asa nu-si revine trimite-l la schimbat daca e in garantie,daca nu ia-ti un vu+ si ai scapat de probleme.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma intreb cum naiba se face sa modifici bootloader 76a in bl 76c de exemplu ? Vad ca la clona mea nu prea mai este suport de la o vreme. Dati-mi va rog un link sigur pentru oozoon pentru clona asta. Multumiri
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    www.sat-universe.com
    cauta la imagini dream 800 hd clonne si functie de sim descarca ce imagine vrei/poti cauta cam tot ce vrei pentru clone acolo/bafta
    Last edited by gladix; 12th September 2011 at 22:18.
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SIM 2.01 Pune alta imagine pentru SIM 2.01 care are deja Bootloader #82 si gata. Sau pui doar bootloaderul sim201-ssl82. Cu Dream Up am facut eu.

    Am pus recent pe o clona Sim 2.01:

    Nemesis2-3-dm800-e2-SVN(090)-ramiMAHER.nfi

    Intre timp a aparut deja SVN(091).

    Bafta

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi fain... sa inteleg ca trebuie facut doar cu null modem si dream up... ok o sa incerc.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti incarca GP E2 5.1 cu browserul apoi fara reboot SS 76d si reboot , eu asa am si nu face nici o figura de mai bine de juma de an de cind il am

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Shit! acu imi da CA not found. Am incercat sa rescriu imaginea si imi apare asta. De dreamup nu mai poate fi vorba ca de cand am schimbat placa de baza nu mai am serial pe ea. Ce recomandati?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un adaptor: LOGILINK USB 2.0 SERIELL ADAPTER.

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un adaptor din acesta e valabil cind este in stare de functionare , din pacate in acest caz este useless

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor. Se pare ca merge din nou. A trebuit sa aduc un pc cu serial pe el. Altfel... No problem! Acum am Merlin-2.Excalibur_OE-1.6-dm800-20110824 si sim201-ssl82. Mai am de setat pozitiile satelitare ca am motor, nu-i asa? Am folosit DreamUp patched DM800... Ar mai fi problema instalarii oscam ca vad ca astia nu il au in addons server. Si inca ceva tot ciudat. Mereg sharing si in dhcp. Inainte ioc. Mai trebe cercetat da cum stau eu cu timpu acuuu... La buna vedere!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @raks67, nu vreau sa te contrazic, dar: primul clone care mi-a dat CA NOT FOUND, Februarie 2010, cum crezi ca l-am facut ? Daca te uiti mai jos cu cateva posturi, poti vedea ca acum o saptamina am refacut din nou unul cu aceasi eroare, cu acest adaptor: LOGILINK USB 2.0 SERIELL ADAPTER. Folosesc acest adaptor din 2006 pe laptop.
    Pot vorbi doar despre 2 cazuri, tu poate ai avut alte cazuri, de aceea nu cred ca e useless.

    @sykcleaner, cum se comporta aceasta imagine pe care ai pus-o Ai reusit sa pui oscam pe ea ?

    Numai bine

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @, cum se comporta aceasta imagine pe care ai pus-o Ai reusit sa pui oscam pe ea ?

    imaginea merge excelent pe clone cu sim 2.01, oscam+ ccam la fel!

    oscam_cccam Merlin2.rar - 0.68MB
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum ma chinui sa instalez oscam. Trebuie sa imi fac timp si pentru alte setari. Imaginea se misca bine si mai ales cu skin hd glass... Treaba a pornit de la cateva pene de curent, socuri... Mi-a bulit prima data sursa de la calculator. Mai apoi am observat treaba cu ora ca nu se mai schimba. A avut si cateva restarturi. Cred ca o sa caut ceva protectie pentru sculele astea.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top