Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default Oscam, nu deschide anumiti provideri

    Salutare!

    se da un receiver cu oscam, in cazul de fatza Topfield 7700, la care nu reusesc sa deschid anumiti provider cum ar fi

    500:030600, 500:023700 NTV+ Russia
    4AE1:0 Platforma HD
    1702:0 Sky De HD, sky de NDS merge

    am configurata o singura linie din serv dm800se, nu se pune problema sa nu am carduri, aceasi linie pe dm500 hd, client, deschide providerii de mai sus..

    daca trebuie in oscam.providers sau oscam.srvid ceva setari, va rog postati un fisier complet.

    multumesc!
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  2. #2
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Verifica daca ai reshare la provideri respectivi

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Salutare!

    se da un receiver cu oscam, in cazul de fatza Topfield 7700, la care nu reusesc sa deschid anumiti provider cum ar fi

    500:030600, 500:023700 NTV+ Russia
    4AE1:0 Platforma HD
    1702:0 Sky De HD, sky de NDS merge

    am configurata o singura linie din serv dm800se, nu se pune problema sa nu am carduri, aceasi linie pe dm500 hd, client, deschide providerii de mai sus..

    daca trebuie in oscam.providers sau oscam.srvid ceva setari, va rog postati un fisier complet.

    multumesc!
    Se poate sa vezi pe dm, dar daca nu ai reshare la providerii respectivi, atunci degeaba dai linia catre oscam. Verifica in oscam, la linia ta, reader - numele liniei- show entitlement sa vezi daca iti apar providerii de care esti interesat. Poti incerca sa pui direct in receptorul cu oscam o linie C de la prietenul (-ii) de la care primesti liniile in cauza. O zi frumoasa!
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Rely
    nu se pune problema sa nu am carduri, aceasi linie pe dm500 hd, client, deschide providerii de mai sus..

    deci nu e cazul sa nu am reshare la acele carduri...
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca alta versiune de oscam

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top