Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Amiko sdh 8000

    Salut
    Tot am incercat sa rezolv problema cu ccam-ul pe amiko si imi da numai erori , inainte mergea f greu ,deschidea programele la 5 sec si mai mult , i-am schimbat softul cu ultima varianta de soft si a murit, imi da ca server closed si ceva caid 0000 CW.
    Poate sa ma ajute cineva ,daca da lasa-ti un id de mes sau mail .
    Multumesc anticipat

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune o linie buna de cccam si nu vei avea nici o problema.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am pus vreo 5 dar degeaba, am inteles ca are probleme cu ccamul daca serverul are mai multi peer-i ?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabitzul View Post
    I-am pus vreo 5 dar degeaba, am inteles ca are probleme cu ccamul daca serverul are mai multi peer-i ?
    Ce legatura are sula cu prefectura
    Probleme are de la serverele proaste, asta inseamna timpi foarte mari ... carduri mult prea multe si setari aiurea in serverele de cccam.
    Pune o linie de cccam buna (maxim dist2) si nu vei mai avea nici o problema.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Limita de carduri pe linie cccam este undeva la 400. Roaga-i deci pe cei ce-ti trimit liniile sa-ti dea doar locale+ hop1 daca se incadreaza in situatia de mai sus sau doar locale daca se depaseste limita. Nu ai posibilitatea de a-ti seta tu hopurile primite.
    Receptorul se misca excelent pe partea de zapping cu deschideri aproape instant.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Multumesc pt ajutor, am descoperit problema dar si cu noul soft tot greu schimba canalele , mai ales cand treci pe cele HD , totusi putin mai bine decat softul vechi.
    Sa auzim numai de bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top