Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default rcs & rds in corabia jud olt

    sall.de saptamana viitoare rcs & rds vine in orasul corabia.vor sa traga fibra optica.asa ca afacerea upc a cazut.singuru lucru care sta in picioare este ca vor sa castige tot mai mult teren in fata upc. sper sa nu fie un zvon.acum sa vad ce v-a face romtelecom si upc care ani de zile au facut legea.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stai linistit nu te ambala prea tare ca poate o sa regreti rtc si upc dar fiecare alege ce vrea.
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut aceasta stire din doua motive:
    - cablul de la UPC este o mizerie din 1992 cind au venit in Corabia
    - netul de la RTC il platesc impreuna cu telefonul fix care stim citi bani face si ce tarife au...
    Altfel cind ai trei servici de la aceeasi firma care nu sint totusi de neglijat:cablu,telefonie fixa si internet...
    Va voi tine la curent cu lucrarile care sper sa inceapa in septembrie ...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca fac treaba asa cum au facut in TURNU MAGURELE mai bine stai la rtc
    la noi te conditioneaza sa ai abonament la cablu pentru ati da net
    netu vine pana in casa prin cablu tv in casa iti da un cacat de aparat care nu trece prin el mai mult de 15 m poti tu sa ai abonament de 100m si cand il bagi in priza scoate bruiaje pe cablu tv de se vad unele programe ca toti draci la 2-3 zile trebuie sa ii suni sa vina ca tot se blocheaza prostiile alea de le au in cutiile lor.
    in concluzie dupa perioada contractuala cu ei de 1 an o sa revin iar la rtc
    Last edited by valygbox; 30th August 2011 at 10:28.

  5. #5
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    daca fac treaba asa cum au facut in TURNU MAGURELE mai bine stai la rtc
    la noi te conditioneaza sa ai abonament la cablu pentru ati da net
    netu vine pana in casa prin cablu tv in casa iti da un cacat de aparat care nu trece prin el mai mult de 15 m poti tu sa ai abonament de 100m si cand il bagi in priza scoate bruiaje pe cablu tv de se vad unele programe ca toti draci la 2-3 zile trebuie sa ii suni sa vina ca tot se blocheaza prostiile alea de le au in cutiile lor.
    in concluzie dupa perioada contractuala cu ei de 1 an o sa revin iar la rtc
    Ce ai tu cred ca este CabelLink ... netu "bun" de la RDS este Fiberlink ...

    Din pacate pe harta de acoperire nu este diferentiat Cablelink de Fiberlink


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    daca fac treaba asa cum au facut in TURNU MAGURELE mai bine stai la rtc
    la noi te conditioneaza sa ai abonament la cablu pentru ati da net
    netu vine pana in casa prin cablu tv in casa iti da un cacat de aparat care nu trece prin el mai mult de 15 m poti tu sa ai abonament de 100m si cand il bagi in priza scoate bruiaje pe cablu tv de se vad unele programe ca toti draci la 2-3 zile trebuie sa ii suni sa vina ca tot se blocheaza prostiile alea de le au in cutiile lor.
    in concluzie dupa perioada contractuala cu ei de 1 an o sa revin iar la rtc
    in concluzie, vorbesti sa te afli in treaba
    1. rds nu mai pune cablelink (modem) la blocuri de ~6 ani
    2. rds a mai pus totusi pana in ~2009 cablelink (modem) la case unde oricum alta solutie de internet prin cablu nu exista
    3. rds a inceput de cativa sa puna fibra optica cu fiberlink si tv digital si la case, totusi solutia e destul de scumpa, avand in vedere ca la blocuri au o cutie la 10-20 abonati (sau chiar mai multi, in blocurile mari) iar la case e cutie/abonament deci nu se misca prea repede cu schimbarea

  7. #7
    Известный член. Master
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Budapest-Roumani
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se apropie ziua X
    Când pun ochiul în lunetă curaţ tot de pe planetă. MO

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default rcs & rds in corabia jud olt

    da ai dreptate se apropie ziua x. de saptamana viitoare vor incepe si in orasul corabia.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum pot confirma ca se monteaza la greu fibra optica si in Corabia,Olt...se pare ca intr-o luna reteaua va deveni operationala...
    Vor si conectate si localitatile de pe traseul Caracal - Corabia precum si citeva localitati aflate la circa 15 km de traseu...
    Sa fie intr-un ceas bun..
    Rapidist pur singe...

  10. #10
    adrian001
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Deci se mai aude ceva de fibra optica a RDS-ului din Corabia, au terminat cu implementarea ? Eu sunt interesat mai mult de NodeB-ul din Corabia care din cate stiu este inca UTMS only. Am sunat la RDS sa intreb cand va fi upgradat la HSDPA, dar ei mi-au spus ca este deja upgradat. Ultima oara cand am testat, adica sambata, nu prea era, dar cine stie poate s-a produs minunea intre timp. E cineva din Corabia sau de la RDS care ma poate lamuri cu privire la acest aspect ...

    PS: @paulino Despre ce localitati aflate la 15 km de ruta Corabia - Caracal este vorba ?
    Last edited by adrian001; 14th March 2012 at 18:51.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top