Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 Clona = CA NOT FOUND

    Am primit o clona de dm 800 cu erroarea asta ...din cate am inteles numai cu Dream UP se mai poate face ceva !

    Imi spune cineva ce img sa bag pe el sa nu mai fie vreo problema ?

    Mersi !

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde de Sim si BL...
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Depinde de Sim si BL...
    asa si cum le aflu acum ca nu mai merge boxu ?

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    asa si cum le aflu acum ca nu mai merge boxu ?
    sim201 rev76d?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu dreamup pachet....ala pachuit....vezi pe google , iar apoi pune o imagine pt clone!
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    sim201 rev76d?
    Da asa este pe langa erroare mai scrie si sim201 rev76d

    Imi pute-ti spune ce img sa pun ?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai PN..cu un link de unde poti descarca imagini pt 76D

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi tuturor !
    Voi incerca azi sa vedem ce iasa !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    dulcea romanie
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eroarea e din cauza simului (in caz ca e defect- dar mai rar se intampla)- cel mai des apare eroare asta din cauza softului necorespunzator. daca incerci o imagine noua si tot asa face, atunci desfa aparatul si vezi sim-ul; daca are o bobita pe el este sim2.01 si atunci trebuie sa pui soft pt sim 2.01 (dar pe serial cu un dreamup rev mai noua de 1337)
    NU MA DUC LA VOT!
    m-am saturat de guvernantii nostri minunati!

  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cineva a incercat sa puna imagine pe el fara sa incarce inainte de reboot SS pentru sim2.01

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat maimulte img toate pt sim201 si am acelasi rezultat "file too big "


    in rest a functionat totul ca in descrieri doar can nu vrea sa accepte img cand dau flash !

    poate mai are cinevaceva ideei ....

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Am incercat maimulte img toate pt sim201 si am acelasi rezultat "file too big "


    in rest a functionat totul ca in descrieri doar can nu vrea sa accepte img cand dau flash !

    poate mai are cinevaceva ideei ....
    1) Connect broken dreambox DM600/DM800
    2) Open dreamup, press connect.
    3) When you see second loader error popup, just press ok.
    4) Open http://www.gsmsweden.com/forhike/sat...stage_pack.rar 5) Drag DM800_repair in front of dreamup, and press dream multimedia logo.
    6) Now press the greyed Flash button, and chose firmware.
    7) The flash progress will probably hang, its OK.
    Open dreamup again, connect the broken box, press connect.
    9) If all went ok, you can now flash box again, (Use only serial communication)
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    1) Connect broken dreambox DM600/DM800
    2) Open dreamup, press connect.
    3) When you see second loader error popup, just press ok.
    4) Open http://www.gsmsweden.com/forhike/sat...stage_pack.rar 5) Drag DM800_repair in front of dreamup, and press dream multimedia logo.
    6) Now press the greyed Flash button, and chose firmware.
    7) The flash progress will probably hang, its OK.
    Open dreamup again, connect the broken box, press connect.
    9) If all went ok, you can now flash box again, (Use only serial communication)
    exact dupa faq asta am facut si imi da la flash "file too big"

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hai ma, ca e simplu ca buna ziua... daca nu merge inseamna ca e stricata definitiv clona, si trebuie sa o arunci... la mine in curte...

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune un Bootloader nou, SSL-82, sau mai incearca sa pui inca o data acel SSL-76. Tot cu Dream UP incearca, sau prin Browser.

    Bafta

    PS: am mai citit pe undeva ca s-ar putea sa fie si SIM Cardul iesit, nu face contact cum trebuie, vezi daca il poti misca.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top