Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Bagator de/in seama Teacher
  Join Date
  Jan 2007
  Location
  Turda Metropolis
  Posts
  444
  Posts Thanks / Likes

  Default Steve Jobs a demisionat  Steve Jobs a demisionat din funcţia de CEO al Apple, anunţă agenţiile internaţionale de presă.

  "Mereu am spus că, dacă va veni o zi cānd nu īmi voi mai putea duce la īndeplinire sarcinile şi aşteptările ca CEO al Apple, voi fi primul care voi anunţa acest lucru", a spus Jobs īntr-o declaraţie, potrivit Bloomberg.

  Legendarul Steve Jobs este fondatorul imperiului tehnologic Apple. El va fi succedat īn funcţia sa de Tim Cook, actualul director de operaţiuni al companiei.

  Jobs a reuşit să transforme Apple īn a doua companie din lume ca valoare, după ExxonMobil. La īnceputul acestei luni, valoarea de piaţă a Apple chiar a depăşit-o pentru scurt timp pe cea a gigantului petrolier.

  Problemele de sănătate ale lui Jobs, īn vārstă de 56 de ani, sunt binecunoscute. Din 2004, el se luptă cu o formă rară de cancer, iar o operaţie recentă de transplant de ficat i-a īnrăutăţit starea de sănătate. Jobs se afla īn concediu medical din 17 ianuarie.

  Analiştii īndeamnă pieţele financiare la calm

  Demisia lui Steve Jobs este o "mutare uluitoare care pune capăt domniei sale de 14 ani īn fruntea gigantului tehnologic pe care l-a fondat īntr-un garaj", scrie şi Reuters.

  Analiştii nu se aşteaptă ca această schimbare să afecteze planurile companiei privind următoarele lansări de produse, aici fiind inclusă şi posibila apariţie pe piaţă, īn septembrie, a unui nou iPhone şi, la anul, a unei a treia generaţii de tablete iPad.

  Mai multe voci din domeniu, citate de Reuters, īndeamnă investitorii la calm şi susţin că piaţa deja s-a obişnuit cu Tim Cook, cel care a preluat atribuţiile lui Jobs din iarnă.

  După anunţul lui Jobs, acţiunile companiei s-au depreciat cu 5,1%, iar indicele Nasdaq 100 ...ures, care este compus īn proporţie de 66% de companii din domeniul IT, precum Apple, a pierdut 0,8 procente. Scăderea indexului Standard & Poor's 500 ...ures a oscilat īntre 0,1 şi 0,6%, potrivit Bloomberg.

  "Acum, că Jobs a făcut un pas īnapoi, este de datoria adjuncţilor săi să ţină compania īn fruntea competitorilor, cu produse care să dea tonul īn moda din acest domeniu", scrie şi "The Wall Street Journal".

  Eu am preluat de pe adevarul, dar stirea e peste tot...

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top