Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Problema

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema

    Se da un lnb pe care sunt montate un un rec hd Dolce si un rec sd Dolce printr-un spliter cu un singur DC-pass,e acuma vine problema,daca bag hd pe dc-pass si sd pe celalalt hd fuctioneaza corect toate posturile inclusiv hd,iar sd nu are semnal,daca inversez in split cablurile de la receptoare acestea functioneaza corect dar recu hd numai vede programele HD,ce pui mei le fac sa merga corect avind in vedere ca nu pot sa mai sap in pereti,rog solutie tehnica
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  2. #2
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Se da un lnb pe care sunt montate un un rec hd Dolce si un rec sd Dolce printr-un spliter cu un singur DC-pass,e acuma vine problema,daca bag hd pe dc-pass si sd pe celalalt hd fuctioneaza corect toate posturile inclusiv hd,iar sd nu are semnal,daca inversez in split cablurile de la receptoare acestea functioneaza corect dar recu hd numai vede programele HD,ce pui mei le fac sa merga corect avind in vedere ca nu pot sa mai sap in pereti,rog solutie tehnica
    incearca cu un spliter cu ambele out cu DC-pass http://www.tehnicb.ro/splitteresat/spl2caisat.htm

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca pun split dc-pass cu doua nu mai am semnal pe sd
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma!
    Nu mai zapaciti baiatu
    Domnu Radutyu
    Nu merge sa impaci capra si varza.Fara lnb twin si 2 cabluri separate nu scapi.
    Ia uite aici
    http://www.lyngsat.com/packages/dolce.html
    Ce concluzii tragem noi?
    Ca tp 2 si tp 4 sunt transmise in VL iar restul sunt transmise in VH.
    Asa ca pune mana pe rotopercutor

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar cele transmise in UHF unde este Lasind gluma profesore chiar sunt verticale toate nu inteleg de ce nu vra chiar terminara casa si sa puna mina pe percutie naspa ,asa ca singura solutie inca o revolutie?chiar nu inteleg fenomenu ? Multam profesore si pt raspuns si pentru urmatoru.


    M-am documentat si intradevar nu se poate,scuze lui dom profesor
    Last edited by radutyu; 24th August 2011 at 19:41.
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se gaseau intr-o perioada unicable lnb cred ca produse de lemon. poti lega 4 receivere in serie si functioneaza independent. important este sa aiba un protocol de comunicare instalat pe receivere. la inceput functiona doar cu receivere lemon.
    inainte sa te arunci sa cumperi studiaza broblema.

  7. #7
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Iar cele transmise in UHF unde este Lasind gluma profesore chiar sunt verticale toate nu inteleg de ce nu vra chiar terminara casa si sa puna mina pe percutie naspa ,asa ca singura solutie inca o revolutie?chiar nu inteleg fenomenu ? Multam profesore si pt raspuns si pentru urmatoru.


    M-am documentat si intradevar nu se poate,scuze lui dom profesor
    E,uite,din cauza ta ca mi-ai zis dom profesor,ma gandesc sa deschid o scoala(sau macar o gradinita)de instalatori de antene.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Plata cum o facem Bere sau Spirtoase?
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by radutyu View Post
    Plata cum o facem Bere sau Spirtoase?
    Studiem si posibilitatea aceasta

  10. #10
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.inverto.tv/guide/?p=12
    si ca sa vezi daca conserva de la Dolce merge cu Unicable,uite lista receptoarelor care merg
    http://www.inverto.tv/downloads/support.php?id=619

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un multiswitch ?este o solutie tangibila?poate il conving sa puna in pod
    buburuza daca stie 12v sau 24 ca precis 220 il apuca capu
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fara sa ma adaugi cabluri cum faci legatura intre multiswitch si receivere ?
    exista modele mai vechi de multiswitch care aveau sursa externa, din cite stiu la cele noi sursa este montata pe ele, nu stiu daca e detasabila. intrebarea la care trebuie sa-ti raspunzi este cum alimentezi multiswitcul ?
    cabluri pe exterior nu se pot monta ?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am expus toate posibilitatile acum este liber sa aleaga,am mai linistit spiritele facindu-l sa se uite la hd numai cind are nevoie si sa-l il treaca pe programele sd ca sa urmareasca si la celalat rec asa ca mingea este la el ,multamesc mult uite asa mai am invatat ceva
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are un receiver care nu receptioneaza decit programe HD, iar pe cele SD nu ?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind merg programele hd pe conserva hd pe conserva sd pa imagine daca lasa conserva hd pe canale sd se vede si conserva sd
    Last edited by radutyu; 25th August 2011 at 14:56.
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top