Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft Amiko shd-8000

    Salut
    Ma poate ajuta cineva cu un soft de Amiko 8000 care sa functioneze bine.Am avut o versiune de soft din luna mai care deschidea programele greu sau chiar deloc si am abgat ultima versiune care nu functioneaza deloc.
    Multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.sat-support.org/?a=downloads&dir=8 uite aici softurile la zii si nu-ti trebuie logare sa le dai jos.bafta
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc
    Primele 4 softuri dau erori ,stie cineva un soft care functioneaza ok?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poate am gresit eu undeva .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai grija ca gresesti undeva,pe acest site softurile sant puse si testate in prealabil si eu tot de aici le iau pt shd 8900.ps.... vezi sa ai pornit doar un emulator nu mai multe!
    Last edited by samuell; 23rd August 2011 at 21:44.
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat si eu 2 buc 7900 pt B1.
    Pe ce-mi trebuie mie functioneaza bine(APTN Direct) dar am observat ca pe M6 HD de pe 9 gr.est se restarteaza tot timpul.Am pus ultima varianta de soft cu mcas si degeaba.Face la fel ca si cu cea originala.Calitatea imaginii si a OSD-ului sunt excelente.Felicitari Golden Media.

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce iti intra aptn direct? ai modul special?

  8. #8
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    cu ce iti intra aptn direct? ai modul special?
    Pai APTN direct e FTA MPEG 2
    10969 H pe Eut.W2A
    APTN Global Wire e codat si transmis 16 ASM

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc
    O sa incerc acum sa vad unde am gresit.
    Inca o data multumesc

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    S-a rezolvat,dar tot prost merge sa deschida canalele .O zi buna

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Am luat si eu 2 buc 7900 pt B1.
    Pe ce-mi trebuie mie functioneaza bine(APTN Direct) dar am observat ca pe M6 HD de pe 9 gr.est se restarteaza tot timpul.Am pus ultima varianta de soft cu mcas si degeaba.Face la fel ca si cu cea originala.Calitatea imaginii si a OSD-ului sunt excelente.Felicitari Golden Media.
    Am chinuit mult cu acest receptor, cea ce priveste restartare.Pina la urma am ajusl la concluzia, ca un soft din anil trecut(iunie 2010 parca, nu stiu exact ca intretimp am vindut acest receptor), merge bine.Nu totdeauna softurile noi sunt cele mai bune.Mentionez, ca am utilizat receptorul in linie.

  12. #12
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare softul M-CAS o stii de betacript 2?
    vreau sa bag cartela pentru APTN intr-un AMIKO 7900.APTN Direct o sa fie DVB-S2 codat Betacript 2.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nicule am inteles ca feedurile aptn de pe 10 est trec in hd/raman free sau in biss?
    le:aha acum vad ca trec in beta2/naspa!
    Last edited by gladix; 12th December 2011 at 20:57.
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top