Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD simultcrypt (via +conax) pt Evision?

    La mine se deschide TVR HD pe 16E (din share) ,cu cccam 2.21 pe dm 800,iar ca sistem de cryptare imi apare conax.
    Posibil sa fie transmis si pt Evision sau retransmis de Evision in sistem de criptare conax!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobo74 View Post
    La mine se deschide TVR HD pe 16E (din share) ,cu cccam 2.21 pe dm 800,iar ca sistem de cryptare imi apare conax.
    Posibil sa fie transmis si pt Evision sau retransmis de Evision in sistem de criptare conax!
    La mine nu merge in conax. Urca un screenshot sa ne convingi
    http://de.kingofsat.net/sat-sesat.php: TVR HD Rumänien Allgemein SRTV
    Viaccess 2.6
    Viaccess 5.0 15 1510 1500 rom 5015 1510 2011-05-02 +. Card de asta am, care ruleaza numai pe oscam...

    Am gasit pe lyngsat scrie clar TVR HD codat si in in conax http://www.lyngsat.com/sesat1.html

    kingofsat.net parca actualiza mult mai rapid decat lyngsat tot ce aparea nou...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobo74 View Post
    La mine se deschide TVR HD pe 16E (din share) ,cu cccam 2.21 pe dm 800,iar ca sistem de cryptare imi apare conax.
    Posibil sa fie transmis si pt Evision sau retransmis de Evision in sistem de criptare conax!
    E transmis si in conax ( asta e sigur ... apar ambele sisteme de codare pe tvr1,2 si hd), intrebarea e cine are card pentru evision ... si pus in share pe deasupra!?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD in conax

    Ma-m convins, a trebuit sa dau drumul la ceva carduri...Ms de info


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Ma-m convins, a trebuit sa dau drumul la ceva carduri...Ms de info

    Pe King of sat nu precizeaza ca ar fi codat si conax dar ...iata ca este!

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..?! Si totusi de pe ce card de cnx vine?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa deschida TVR HD si de pe cardurile conax de la Akta.
    Cardurile via de Akta deschid TVR HD dar nu direct in cccam ci cu oscam sau mgcamd.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    ..?! Si totusi de pe ce card de cnx vine?
    De pe asta:
    0baa : 0 CONAX-TRING(16e)//Hello(9e)(cas7)
    care se pare ca este E-vision
    La mine se deschide si pachetul E-vision dar si TVR-urile 1 si 2.

  9. #9
    Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Göteborg
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default hmmm

    o sa incerc si eu sa vad daca merge

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pachetul eVision de pe 16E(inclusiv TVR HD) se deschid cu cardurile Tring!(cu unele) !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vrea cineva care antena cu motor sa se duca pe 31 de grade est si sa incerce daca nu cumva si pachetul pro tv mere pe langa cardurile de conax ale lor...sa deschida si cu caid 0xbaa(Tring) m-as multumi numai cu pro tvHD ca celelalte oricum sunt in pachetul E vision pe 16 grade Merita incercat

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine din pacate nu merg canalele Pro Tv de pe 31.5.Insa imi merg cele de pe 16 E, in hop 1.Cineva mi-a facut promisiune ca imi da o linie pentru Pro Tv , dar a disparut.Cand vorbeam de schimb , la el deja mergea, dar nu toate canalele.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    La mine din pacate nu merg canalele Pro Tv de pe 31.5.Insa imi merg cele de pe 16 E, in hop 1.Cineva mi-a facut promisiune ca imi da o linie pentru Pro Tv , dar a disparut.Cand vorbeam de schimb , la el deja mergea, dar nu toate canalele.
    Din cate stiu canalele pro de pe 31.5 E se deschid de pe cardurile cablistilor.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt carduri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top