Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 alimentare ventilator

    Am un DM 800 HD original luat de la Peruvision.Stie cineva unde anume pe placa gasesc tensiune de 12 V pentru alimentarea unui miniventilator.
    Daca alimentez de la tensiunea de intrare, va merge continuu, iar pe mine ma intereseaza sa se opreasca in stand-by.
    Clonele au pini de alimentare pe placa, dar si cablajul difera de original.
    Un electonist care a mai facut asa ceva ma poate sfatui?

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adolf hauer View Post
    Am un DM 800 HD original luat de la Peruvision.Stie cineva unde anume pe placa gasesc tensiune de 12 V pentru alimentarea unui miniventilator.
    Daca alimentez de la tensiunea de intrare, va merge continuu, iar pe mine ma intereseaza sa se opreasca in stand-by.
    Clonele au pini de alimentare pe placa, dar si cablajul difera de original.
    Un electonist care a mai facut asa ceva ma poate sfatui?

    Si la clone ventilatorul functioneaza in stand-by,nonstop!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu si la o clona chinejeasca !

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul View Post
    Si la clone ventilatorul functioneaza in stand-by,nonstop!
    Chiar daca se leaga la un pin pe mufa euroscart? Pai se poate dom' derector. Nu ma asteptam la dvs.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista tensiunea de comutare AV de 12V pe pinul 8 al mufei euroscart, poti sa-l conectezi acolo! In stand-by aceasta tensiune dispare.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  6. #6
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de curiozitate, ce ventilator vrei sa montezi ? ce consum are? alimentarea de la box, ce amperaj are?
    yada yada

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cite am citit pe alte forumuri puterea motorului ar trebui sa nu treaca de 1w.

  8. #8
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Chiar daca se leaga la un pin pe mufa euroscart? Pai se poate dom' derector. Nu ma asteptam la dvs.
    Da misto,numai ca la clone nu este nevoie de improvizati,exista "elicie" direct din fabricatie,deci prin urmare,mere nonstop,adevarat?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, nu merge continuu.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    nu si la o clona chinejeasca !
    Frate este posibil sa ai dreptate la modelul pe care l-am detinut eu functiona fara intrerupere,probabil la modelele mai noi nu, nu te contrazic!

    Toata stima
    piciul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clona mea chinejeasca cumparata cam de o luna direct de la mama ei, in rest nu stiu.
    ventilatorul cam galagios si cred ca si subdimensionat.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai la ventilator 5V de la harddisc prin triac pe care il comanzi sa deschida cu tensiunea de la scart.Asa merge silentios si porneste si se opreste .La mine merge perfect si capacul de pe tuner l-am dat jos s-a se ventileze mai bine.Aici ai mai multe :http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...hreadid=101701
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top