Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema General Satellite FTA 6900

    am o problema mai ciudata , am atasat si niste poze ca sa se inteleaga mai bine.
    1.acel receptor din poza pe care este pus canalul VOX , dupa vreo ora de functionare se opreste si imi spune : No signal.
    2.ma duc la receptor el pare aprins de la buton este verde ca in poze.
    3.il stang si il aprind si merge apoi , iar dupa vreo ora iara face la fel.

    Solutia : exista ceva setari din el ca sa nu se mai stanga ? am mai patit asa cu niste amiko 560 si leam setat sa nu se mai stanga dupa 3 ore .
    pana acuma nu am gasit in meniu asa ceva

    pozele : http://www.2shared.com/photo/hcwZNDNz/DSC00285.html
    http://www.2shared.com/photo/ZuXCC0Xg/DSC00288.html
    http://www.2shared.com/photo/Okh25jiE/DSC00287.html
    Last edited by bibart; 21st August 2011 at 00:17.

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea merge ceateveul, nu? Ceri sfaturi pe aici si iei banu la fraeri. Contracte de distributie ai? Nu cred.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Nu prea merge ceateveul, nu? Ceri sfaturi pe aici si iei banu la fraeri. Contracte de distributie ai? Nu cred.
    CATV merge , ii cu circuit inchis pentru pensiune. am contract de la fiecare canal.
    daca vrei sa ajuti pe cineva ajuta , nu te baga in seama fara rost , parerea mea
    sa sti ca sunt multi pe forum aicea care ajuta dar sunt multi si ca tine care numa vorbesc fara ei.
    daca iti scanez un contract de la realitatea tv , kanal D , etc .ca de exemplu dai o bere la toti de pe forum ?
    Last edited by bibart; 21st August 2011 at 12:27.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa ai niste electrolitici uscati in sursa. Fa schimb de surse intre doua receptoare ca vad ca ai mai multe la fel si vezi daca se manifesta problema tot la primul receptor sau la al doilea.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Posibil sa ai niste electrolitici uscati in sursa. Fa schimb de surse intre doua receptoare ca vad ca ai mai multe la fel si vezi daca se manifesta problema tot la primul receptor sau la al doilea.
    ok ms de sfat , mai bine ma duc maine cu el la reparat ca mil face pe a doua zi . si sa ii zic problema.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibart View Post
    ok ms de sfat , mai bine ma duc maine cu el la reparat ca mil face pe a doua zi . si sa ii zic problema.
    se poate inchide , rezolvat . trebuia sa il pun in stand by

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Suceava
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am stiut unde sa postez,asa ca o fac aici.Lucrez la o pensiune unde avem o instalatie de cablu cu 10 receptoare in sharing:6 Amiko ssd 560 RF si 4 Opticum 4160 CX,pe care am pus aproximativ acelasi soft.Opticumurile functioneaza fara probleme,in schimb Amiko se inchid toate la interval de aproximativ 1 ora si trebuie redeschise.Am incercat sa caut prin meniu,sa vad daca nu exista o setare facuta in acest sens si nu am gasit nimic.Va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie in acest sens.Multumesc anticipat.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by drelciucc View Post
    N-am stiut unde sa postez,asa ca o fac aici.Lucrez la o pensiune unde avem o instalatie de cablu cu 10 receptoare in sharing:6 Amiko ssd 560 RF si 4 Opticum 4160 CX,pe care am pus aproximativ acelasi soft.Opticumurile functioneaza fara probleme,in schimb Amiko se inchid toate la interval de aproximativ 1 ora si trebuie redeschise.Am incercat sa caut prin meniu,sa vad daca nu exista o setare facuta in acest sens si nu am gasit nimic.Va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie in acest sens.Multumesc anticipat.
    e un meniu la setare system,acolo unde se alege si subtitrarea,pornita/oprit e ukltima rubrica ,unde se poate seta 0-3 ore oprirea,sau off

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top