Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500s Blue - Panel

    buna ziua

    Are cineva vreo idee de ce cand il scot din priza si il bag iara , nu imi ramane salvat in memorie acolo la Blue Panel - CCcam 2.0.11 ? si se pune pe acela standard common interface
    Deaia zic ca ii deranjant ca tot timpul sa mergi acolo sa tot schimbi si sa ii dai start.
    Se poate seta de undeva ca sa tina in memorie tot timpul : CCcam 2.0.11 ?

    o zi buna tuturor

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default blue

    deci alegi cccam 2.0.11 apoi intri in meniu si dai reboot ca sa ti ramina salvat
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default ms de sfat dar tot nu vrea

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    deci alegi cccam 2.0.11 apoi intri in meniu si dai reboot ca sa ti ramina salvat

    am intrat in Blue Panel acolo am ales in loc de : Common Interface , am ales:cccam 2.0.11
    apoi am dat : Start / Restart Camd .
    totul pare a fi ok lo tinut minte , canalele merg, il stang din telecomanda , apoi il aprind totul merge ok .
    CAND il scot din priza si il bag iara , se pune din nou automat : Common Interface.
    Nu fac eu ceva bine ?
    imi spuneai sa ii dau un reboot sa ramana salvat , cum fac asta ?


    Edit : iam dat din meniu de la (9) Shutdown - reboot now si lo memorat , multumesc de ajutor

    Last edited by bibart; 20th August 2011 at 19:45.

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce ai ales cccam din blue panel si restart cam , mergi in meniul principal al dreamboxului si de acolo dai reboot din submeniul shutdown

    LE : vad ca gasit , oricum mai ai de studiat

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    -Alegi din blue panel CCcam
    -dupa care start restart CAM
    -dupa ce porneste serverul iesi din meniuri, Meniu-> Oprire -> Restart Enigma

    Dupa restart enigma, va tine minte pe ce cam a fost setat.

    Aceasi problema cu subtitrarile, se aleg subtitrarile la fiecare canal in parte, dupa care dai un restart enigma, si fiecare canal va avea subtitrarea pe care ai setat-o inainte de restart enigma.

    P.S. Se pare ca eu scriam mesajul in timp ce raks a postat deja raspunsul la problema.
    Editat din nou ! Intre timp ai gasit raspunsul si singur !
    Last edited by Levys; 20th August 2011 at 21:56.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc

    va multumesc de ajutor

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bibart - voi acolo la CATV folositi drimbox? Dati digisport la lume din sharing?
    Total neprofesional.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    bibart - voi acolo la CATV folositi drimbox? Dati digisport la lume din sharing?
    Total neprofesional.
    vezi , iara vorbesti fara sa sti , ma mir ca ai atata tupeu sa vorbesti asa fara sa ai o baza pe ce zici.
    dreamboxul il folosesc la casa personala. unde prind si digi sport si dolce sport.
    eu in locul administratorului ti-as bana contul ca vorbesti asa numa sa te afli in treaba.
    dar auzi te cunosc de undeva ca tot te bagi in seama ? poate esti unul care o vrut sa faca lucrarea la pensiune si acuma te razbuni

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar tu ai habar cine sunt? In locul tau mi-as face griji. MARI.
    Oricum vei avea parte de surprize in curand.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Dar tu ai habar cine sunt? In locul tau mi-as face griji. MARI.
    Oricum vei avea parte de surprize in curand.
    oricine ai fi nu sunt curios. chiar nu ma impresionezi , din posturile tale pari a fi un circar , care pana acuma a luat la misto useri acestui forum.
    de ce administratorul nu i-a masuri , prin banarea acestui circar ?
    aproape orice replay ai dat la careva numa sub forma de misto lai dat si insulta.
    daca pana luni acest user nu este banat nu voi mai intra pe site , imi voi dezactiva contul daca se poate.

    replyurile circarului : 1.Bei plugare ,

    Clonele tale s-au transformat in orijinale ? Cu cat mai dai clona ? Dar linia de sharing ? Poti sa fugi , tot o'ncurci , tot te prind......tot ti-o trag. De tot !

    2.Juri ca n-ai pus flexul pe el ? Si nici tarnacopul ?
    3.Cumpar eu carcasa taiata cu flexu.
    4.Ce mai face domnu savin stelian ? Ti-ai schimbat userul sa uite lumea de tine ca vinzi linii pe bani ?
    5.Chiar daca se leaga la un pin pe mufa euroscart? Pai se poate dom' derector. Nu ma asteptam la dvs.

    is doar cateva toate pe langa subiectul care se discuta d-oar ofense userilor si misto

    Iar intrebare si pentru tine : ti-am facut eu ceva sa te legi de mine ? daca da spune ce ?
    Last edited by bibart; 21st August 2011 at 15:48.

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi eu ma mir cum de cioara ;la cioara isi scot ochii...hm ciudat,nu va mai incapetii unu de altu
    Last edited by iooon; 21st August 2011 at 16:54.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    totusi eu ma mir cum de cioara ;la cioara isi scot ochii...hm ciudat,nu va mai incapetii unu de altu
    ai dreptate , el a inceput si eu am fost fraier ca lam bagat in seama

    se poate inchide am rezolvat cu blue panel
    Last edited by bibart; 21st August 2011 at 17:02.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top