Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: dm500 si jtag

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 si jtag

    oameni buni , mai existä vre-o posibilitate de a lipi firele pe placa de bazä la dream , inafarä de punctele aferente pt jtag ?

    am primit un dm500 de la un coleg de lucru care a incercat sä punä jtag pe el si a distrus 3 pozitii , 3 - 7 si 9 , nu mai pot lipi niciun fir pe aceste pozitii.

    se mai poate face ceva

    mersi

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca folosesti fir de cupru cu sectiune foarte mica , din secundarul unui transformator spre exemplu ,curatat cu mare atentie circuitul de vopseaua aferenta ,decapat si cositorit merge fara probleme.Firul de cupru sa nu depaseasca 25 de cm.Succes

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de räspuns.

    asta am rezolvat-o , dar am altä problemä.

    programul jtag se inchide , prima datä la 40% , a 2 a oarä la 55% , deci nu scrie bootloaderul pinä la capät.

    care ar fi problema

    folosesc un laptop vechi de 600Mhz cu win 98

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Incearca sa reduci si mai mult lungimea firelor.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideal ar fi ca lungimea firelor sa nu fie > de 10 cm. de la 25 cm cat ai acum scurteaza la 15cm si vezi daca e ok, daca nu ..... 10.

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi , problema e rezolvatä , merge boxu .

    firele de la jtag , erau de cca 10cm cu tot cu rezistente.

    am incercat o grämadä de bootloader , dar numai cu unu singur ajungeam la performanta sä mi-l recunoascä DreamUp , dar si cu äla , nu aveam configuratie pt satelit in nicio imagine care o puneam pe box.

    pinä la urmä mi-am dat seama de ce si l-am rezolvat.

    mersi incä o datä

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu vrei sa ne impartasesti si noua rezolvarea? Pe noi ne-ai intrebat, noi ti-am raspuns cat am stiut/putut, acum ca zici ca ai rezolvat nu e corect sa ne dezvalui si noua misterul? Eu cred ca ar fi cinstit, + ceva ajutor in cazul altor probleme asemanatoare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top