Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default dm8000 img oe1.5 sau1.6

    de mai bine de un an nu am mai facut nimic la dm meu acum ca nu mai merge nimic ,se blocheaza oscamu ,clienzi in cccam dispar,a trebuit sa schimb img ,zic eu,Dar am gasit img oe1.5 si 1.6...Am incercat sa pun LT6_7 OE1.6 DM8000HD-Images in flash si nu numai ,dar dupa ce sint montate img nu am signal la scan sat.....ce se poate face

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cite am inzeles ai un Dream 8000-

    Parerea mea este in cazul tau- problemele tale vin de la imagiul care il folosesti
    Eu deja de mai mult de 2 ani de zile folosesc Nabilo BH- si sunt tare mulzumit

    PS- folosesc numai CCcam - la tine poate sa si fie ca folosesti Oscam- care se poate sa NU fie bine configurat

    Eu si asa ma intreb- de ce folosesc multi Oscam- din moment ce sunt citite cartile cu CCCam !- ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca 093b nu s-ar arde in sci .,am ars deja un card.....pai ultimile oscam citesc bine 183D si 1805..pb e ca oscamurile noi cu ccam 2.1.3. fac sa dispara clienti.iar restul de cc i-ti trimit cardul local in hop 10....voi aveti alte idei mai bune?

    dm8000 oscam+cccam2.1.3
    img gemeni 5.10 Barry Allen 5.2.7 si gemeni 5.10 stizi o imagine buna ?

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    ... stizi o imagine buna ?
    Newnigma 3.2.1, o gasesti peste tot, n-o sa fii dezamagit.

    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma o downloatez .Nu pot sa cred cu cc213 nu am clienzi iar cu 214 e tutto ok.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    dupa cite am inzeles ai un Dream 8000-

    Parerea mea este in cazul tau- problemele tale vin de la imagiul care il folosesti
    Eu deja de mai mult de 2 ani de zile folosesc Nabilo BH- si sunt tare mulzumit

    PS- folosesc numai CCcam - la tine poate sa si fie ca folosesti Oscam- care se poate sa NU fie bine configurat

    Eu si asa ma intreb- de ce folosesc multi Oscam- din moment ce sunt citite cartile cu CCCam !- ?
    Intreaba-te in continuare ...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Intreaba-te in continuare ...
    poti te rog sa-mi spui cu ce versiuni de oscam respectiv cccam se obtine o combinatie stabila oscam&cccam (cu oscam vreau sa citesc de ex. un card n*gra) ? prin ce protocol se leaga cel mai bine ccamul de oscam ?
    multumiri anticipate

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai oscamu de ieri nu mai merge la mine dar cfg .dar

    pt oscam download
    http://streamboard.gmc.to/wbb2/board.php?boardid=236
    http://download.oscam.to/index.php?d...n=0&order=mod&

    [reader]
    label = xxxxx
    enable = 1
    protocol = internal
    device = /dev/sci1
    nagra_read = 1
    showcls = 10
    caid = xxxxx
    rsakey = A92DA72FEEACF2947B003ED652153B189E4043B0138C368BDF 6B9ED77DDAD6C0761A2198AEB3FC97A19C9D01CA769B3FFFE4 F6E70FA4E0696A8980E18D8C58E11D817121346E3E66457FDD 84CFA72589B25B538EFC304361B54845F39E9EFA52D805E5FD 86B595B366C35716ABC91FA3DC159C9F4D8164B5
    detect = cd
    #mhz = 500
    cardmhz = 500
    group = 1
    emmcache = 1,1,2
    services = xxxxx



    [newcamd]
    port = [email protected]:000000;[email protected]:008D11;[email protected]:yyyy yy
    serverip = 127.0.0.1
    key = 01 02 03 34 34 34 34 08 09 10 11 12 13 14




    [account]
    user = ssss
    pwd = dddd
    group = 1
    caid = xxxx
    ident = xxxx:yyyyyy



    N: 127.0.0.1 36000 ssss dddd 01 02 03 34 34 34 34 08 09 10 11 12 13 14 256



    Cardsystem Valid To IRD ID (nagra)
    nagra 2012-06-30 xx 88 xx FE
    Serial Rom ATR
    xxxx7Cxxx9600000 NCMED007 Rev701 xx FF 95 00 FF 91 xx 71 FE 47 00 4E 43 4D 45 44 xx xx 37 20 52 65 76 37 30 31 6C
    Type Caid Provid ID Class Start Date Expire Date Name
    tier xxxx yyyyy 0000000000000165 00000000 2011-08-17 2012-02-17

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Newnigma 3.2.1, o gasesti peste tot, n-o sa fii dezamagit.

    baFTA
    cu Newnigma 3.2.1 nu merge ..nu scaneaza sat,am pus NewNigma² 2.8.4 .sa vedem cum merge,e un pic cam veche.....oare de ce nu pot scana sat.semnal are 99%...

  10. #10
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bradu View Post
    cu Newnigma 3.2.1 nu merge ..nu scaneaza sat,am pus NewNigma² 2.8.4 .sa vedem cum merge,e un pic cam veche.....oare de ce nu pot scana sat.semnal are 99%...
    Si daca ii bagi niste settings gata facute, ai semnal pe tp ?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Si daca ii bagi niste settings gata facute, ai semnal pe tp ?
    nu merge nici cu setari facute Zice Tune Failed...

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by minitehnicus View Post
    poti te rog sa-mi spui cu ce versiuni de oscam respectiv cccam se obtine o combinatie stabila oscam&cccam (cu oscam vreau sa citesc de ex. un card n*gra) ? prin ce protocol se leaga cel mai bine ccamul de oscam ?
    multumiri anticipate
    Cel mai indicat e sa ti-l compilezi singur exact pentru nevoile tale.
    Daca vrei oscam stabil foloseste oscam din tags nu din trunk. In tags gasesti ultima versiune stabila de oscam 1.10 cu update-urile la zi, in trunk sunt doar versiunile instabile.
    In ceea ce priveste legatura la cccam unii zic ca cel mai bun protocol ar fi camd3.5 pe udp dar din testele proprii tot protocolul newcamd da cel mai scazut ecm.

    Uite aici un exemplu de stabilitate la un server oscam de-al meu :

    OSCAM Webinterface developed by Streamboard Team - 18.08.11 19:55:52 | Access from 192.168.1.222
    Start: 05.08.11 - 20:28:21 | UpTime: 12d 23:27:31 | Process ID: 13303
    WebIf Style by

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cel mai indicat e sa ti-l compilezi singur exact pentru nevoile tale.
    Daca vrei oscam stabil foloseste oscam din tags nu din trunk. In tags gasesti ultima versiune stabila de oscam 1.10 cu update-urile la zi, in trunk sunt doar versiunile instabile.
    In ceea ce priveste legatura la cccam unii zic ca cel mai bun protocol ar fi camd3.5 pe udp dar din testele proprii tot protocolul newcamd da cel mai scazut ecm.

    Uite aici un exemplu de stabilitate la un server oscam de-al meu :

    OSCAM Webinterface developed by Streamboard Team - 18.08.11 19:55:52 | Access from 192.168.1.222
    Start: 05.08.11 - 20:28:21 | UpTime: 12d 23:27:31 | Process ID: 13303
    WebIf Style by
    multam pentru informatii.
    cu ce versiune de cccam te legi la oscam 1.10 ?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by minitehnicus View Post
    multam pentru informatii.
    cu ce versiune de cccam te legi la oscam 1.10 ?
    Pentru servere mari cea mai buna/stabila versiune de cccam e 2.0.11

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pentru servere mari cea mai buna/stabila versiune de cccam e 2.0.11
    cind zici mari la ce te referi 2sau3 sute de linii.....merge bine si 2.1.3 cu ubuntu oscam cccam

    am rezolvat pb cu tune failed...se vede ca img mai noi sint ff sensibile pt ca pina azi nu am mai umblat pe la cavo ,,,,aveam o litza care facea masa si asa TUNE FAILED.Dar cu img vechi nu aveam aceasta pb ..

    a mai ramas pb cu cccam si oscam ..clientzi perdutzi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top