Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default eu ce pot face ?

    salut,m-am conectat recent cu cineva la schimb de linii { C si F },linie la prima vedere f. buna. dar are in ea inclusiv hop 5. am incercat-o individual,greu se face receptia. eu ce pot face de la mine din fisier ? asa cum ii nu prea imi este de folos . va multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salutare , prima data vorbeste cu el si daca nu rezolvi pe cale amiabila , cea m ai buna solutie , seteaza in linia F: aferenta liniei C: date , asa : F: user passw 0 0 0 { 0 0 0 } DNS-ul(lui) sa nu ii m ai dai nimic .....

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,m-am conectat recent cu cineva la schimb de linii { C si F },linie la prima vedere f. buna. dar are in ea inclusiv hop 5. am incercat-o individual,greu se face receptia. eu ce pot face de la mine din fisier ? asa cum ii nu prea imi este de folos . va multumesc.
    Sall
    pune la linia asta:::
    F: user pass 1 0 0 { 0:0:1 } = si vei primi de la el doar localu lui sau
    F: user pass 1 0 0 { 0:0:2 } = si vei primi de la el tot ce are el la hop 1
    succes
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicusor

    Asa ii Da el lui nicidecum nu ia ce ai zis tu

    @neli_ney

    Resticioneaza la linia ce ai primit-o adica C:
    C: xxxx.dyndns.tv 12000 user pass no {0:0:2}
    Asa mai selectezi putin

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C-ul lui l-am primit cu { 0:0:3 }. Din start l-am facut { 0:0:2 }. La F-ul meu am facut tot ce se putea din acele combinatii. N-am reusit sa schimb nimic. Am sa il abordez sa vad daca vrea sa modifice la el fisierul. Daca nu ne vom deconecta.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Sall
    pune la linia asta:::
    F: user pass 1 0 0 { 0:0:1 } = si vei primi de la el doar localu lui sau
    F: user pass 1 0 0 { 0:0:2 } = si vei primi de la el tot ce are el la hop 1
    succes
    Total eronat !

    Prima line F daca-l bagi la cineva in server, o sa primesti carduri MAXIM HOP1 si reshare un singur HOP, adica cardurile vin pana la tine si de la tine nu mai pot pleca mai departe. In acest caz cardurile circula MAXIM un HOP (distanta) de la el pana la tine.

    A doua linie, daca-l bagi intr-un server, o sa primesti de la acesta carduri MAXIM HOP1, si aceste carduri pot sa se reshareze MAXIM doua hop-uri. Adica de la el vin pana la tine si se mai pot reshara de la tine incolo pana la MAXIM urmatorul (ele) server(e), de la care NU SE MAI POT RESHSHARA.
    Asta bieinteles DOAR pentru cardurile care pot sa se reshareze pana la distanta la care sint limitele facute
    ---------------------------------------------

    daca vrei sa nu primesti decat maxim hop2 de exemplu se face linie C cu care primesti, in felul urmator:

    C: HOST PORT USER PASS no { 0:0:2 }

    Cu linia F restrictionezi ce dai de la tine spre el ! Sau si mai bine, poate sa restrictioneze si el catre tine, dar in acest caz trebuie sa modifice F-ul din serverul lui. Dar daca el nu are de gand sa restrictioneze sau nu stie, restrictionezi tu cu linia cu care primesti, respectiv cu linie C.

    Logica e foarte simpla:
    -cu linia C primesti
    -cu linia F dai

    Din C restrictionezi ce primesti, din F restrictionezi ce dai mai departe.

    E chiar atat de greu

    P.S. Uite de ce nu o sa treaca toata lumea la OSCAM


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    C-ul lui l-am primit cu { 0:0:3 }. Din start l-am facut { 0:0:2 }. La F-ul meu am facut tot ce se putea din acele combinatii. N-am reusit sa schimb nimic. Am sa il abordez sa vad daca vrea sa modifice la el fisierul. Daca nu ne vom deconecta.
    vreun reboot dm ai dat matale?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa adaugarea liniilor in cfg. nu este nevoie e reboot .eu unul nu am dat niciodata ,la salvare se restarteaza singur .
    DM800, DM500, VU+DUO, H-H

  9. #9
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    vreun reboot dm ai dat matale?
    de asta ai peste 300 de posturi,ca numai prostii debitezi(urmaresc mereu ce postezi si vad ca ca din 2 vorbe 3 sunt tampenii),ce legataura are reboot cu hop5,@neli ney fa ce a spus @Levis si o sa fie ok ! iar daca nici asa nu esti multumit de linie poti sa o stergi
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iar daca nici asa nu esti multumit de linie poti sa o stergi
    EU unul nu asi sterge linia

    de ce - Daca Partenerul tau NU sterge si EL linia - primesti Atacuri ilegale - ( daca te uiti sau este setat error file - sau cum naiba il mai cheama )

    Cum a scis nicusor pune la linia F respectiva

    F: user pass 0 0 0 { 0:0:0 }



    Asta in cazul daca ai de gind sa il stergi

    Si dupa citva timp - mai mult ca sigur te va sterge El 100%- doar nu mai primeste de la Tine nimica

    Sii dupa ce apare EL atunci cu rosu la tine ( dupa citeva zile ) deci Server Off- il poti sterge linistit

    De ce scriu asta

    Am avut dat si eu odata o linie la cineva

    Ala destept !- vinde Boxa - dar nu a sters linia mea C -

    si EU acuma tot primesc atacuri ilegale- doar NU mai este trecut la mine - dar la EL !

    ASA ca - aveti si grije cu cine faceti schimb de linii- sa nu dati si voi de destepti de astia

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by neli_ney View Post
    salut,m-am conectat recent cu cineva la schimb de linii { C si F },linie la prima vedere f. buna. dar are in ea inclusiv hop 5. am incercat-o individual,greu se face receptia. eu ce pot face de la mine din fisier ? asa cum ii nu prea imi este de folos . va multumesc.
    Poti folosi urmatoarea varianta de setare (dupa mine cea mai sigura pentru nevoile tale).

    1 - testezi ce carduri merg ok din primele 2 distante ( incepand cu distanta a 3-a apar probleme la toti providerii)
    2 - selectezi ce carduri ai nevoie din aceste prime 2 distante
    3 - le setezi in linia C si totul va merge ok.

    Ex :

    C: peer.dyndns.com 12000 user pass no { 0:0:1, 100:68:2, 500:22f00:2, 1702:0:2, 1880:0:2, 1880:2011:2, 1880:2111:2 ... }

    Astfel vei primi localul + cei 4 provideri (cifra+, akta, skyde, digi) din maxim distanta 2.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hatzfeld
    Posts
    753
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pt un server bun setarile sunt :

    F: user pass 0 0 0 { 0:0:2 }
    C: peer.dyndns.com 12000 user pass no { 0:0:1 }

    si exemplul dat de ovidiumarius : C: peer.dyndns.com 12000 user pass no { 0:0:1, 100:68:2, 500:22f00:2, 1702:0:2, 1880:0:2, 1880:2011:2, 1880:2111:2 ... }

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    linia f lasa-o asa cum este pentru ca nu de acolo vine problema.in linia C verifica daca toate semnele sunt ok:no { 0:0:2 }.in mod sigur nu e scris bine pentru ca de aici setezi ce distanta de carduri poti sa iei de la el(hopuri).daca vrei sa iei doar cardurile lui locale setezi :no { 0:0:1 }.omul cu care faci schimb a fost destul de fair cu tine daca ti-a dat drept de reshare si iti da voie sa iei de la el pana la hop 5 deci continua sharele cu el
    boy2good

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este neli ney.baieti au dreptate modifica linia C de ti-a dat-o el in loc de { 0:0:3 } sa ai { 0:0:2 } sau { 0:0:1 }
    si scuze inca odata pt sfatul gresit
    SORY
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa nicusor , a si disparut nici macar un post de multumesc nu a mai avut timp tipul sa posteze ! Cam asa se intampla , mu are chef si timp sa caute el in config sau pe net o gramada de exemplare mai bine deschide un topic si intreaba direct.... dupa ce obtine informatia si dispare


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top