Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Cat de curand....

    Cat de curand....imi apare vu+uno si ma despart de dm-ul 800 original,saptamana asta primesc marfa la satmultimedia.Il dau extrem de avantajos si nu dau public pretul ca sa nu dau in cap la altii....dar deocamdata astept cu nerabdare marfa.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu mi- am facut upgrade la dm800se si 800 l-am dat cu 1000 mai mult de 1200 nu cred ca poti lua pe el. Vizionare placuta

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlex View Post
    Eu mi- am facut upgrade la dm800se si 800 l-am dat cu 1000 mai mult de 1200 nu cred ca poti lua pe el. Vizionare placuta
    Nici nu mi-am propus sa iau un "mai mult".Daca iti spun ca mi-am propus in jur la 800 ron sigur poate spune cineva ca e ceva necurat cu el...dar asta e, nu-l dau la cine da mai mult..raman credincios la un principiu....sa aiba bucurie cine-l ia cum m-am bucurat si eu de el....si la randul meu sa ma bucur de vu+uno.

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default Jura !

    Juri ca n-ai pus flexul pe el ? Si nici tarnacopul ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merita vu+uno cu cpu la 333Mhz?Nu se misca mai incet fata de duo cu cpu la 400Mhz?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buna intrebare..nu cred ca poate fi peste vu+duo.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pirates View Post
    buna intrebare..nu cred ca poate fi peste vu+duo.
    Vu+uno are 400mhz la procesor...si in plus fata de toate are....Enhancedmemory size of 512MB ready for any kind of ...ure applications.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Primul lucru care l-am facut cand l-am cumparat ,am pus cooler pe el....asta insemnand ca procesorul lui a lucrat la "rece"...deci nu este obosit...cu cat un component sta la mai mare caldura are viata mai scurta.Cum imi soseste VU+UNO il trec la operatie..Uitati ce frumos data asta am decupat carcasa am pus un cooler care se alimenteaza la un incarcator de celular...nici nu se aude cand merge iar procesorul e rece.Incercati voi care aveti fara cooler dati pe un program in HD,iar dupa cateva minute plimbati-va prin meniu si vedeti comenzile cum merg greoi...pe cand cu cooler adio...merge beton.Eu asa am invatat sa crut sculele.Decat o carcasa beton si pe dinauntru putred mai bine un cooler pe el si cu procesor odihnit.

    Deci cu toate ca este original se vede un radiator rosu de cupru care eu l-am pus..are un lipici care daca se trage se poate lua



    Aici l-am decupat dar cu o panza de bomfaier ...ca sa aiba racire mai mare nu prin gaurelele mici de la carcasa



    Si un cooler care se gaseste la orice magazin de electronice de ccca 9
    ron si gata povestea.Intr-un final am zis ca-l dau cu 750 ron


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    ai avut de munca la el , nu gluma .....

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mircam View Post
    ai avut de munca la el , nu gluma .....
    Am muncit vre-o 2 ore la taiere...o tabla asa tare nu am mai vazut...parca era otelita.De frica sa nu patesc cum am patit ca am dat 700 ron pe un dm 500S si mi-au trimis clona in loc de original... de la Oradea fiind cumparat...acu cu dm 800 nu l-am mai comandat prin posta..am plecat eu pana la Suceava la 100 km dus intors el fiind adus cu cateva zile din Germania de userul de pe acest forum , @clasix ce are acest magazin in Suceava cu componente satelit... http://www.digisat-systems.ro/produs...are--hdtv.html

    ...dar pana sa-l cumpar am citit cateva zile pe forum deosebirile intre clona-original,apoi m-am uitat la mac iar odata ajuns acasa am scris un email in germania la producator trimitand mac,serie data fabricatiei si mi-au confirmat ca e original.Apoi fara frica am pus orice imagine pe el, inafara de imaginile pentru clone.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pe RDI
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai frate. da' ce-ai mutilat bietul receptor! Nu puteai sa pui si tu coolerul ala pe carcasa fara sa o tai? Am si eu unul cu un cooler la fel de mare ca al tau pus pe carcasa (fara sa o tai) sa traga aerul din el, si este perfect rece! Pe deasupra l-ai montat sa bage aer in el si odata cu aerul, si tot praful din camera! Pana si calculatorul meu are mai putin praf in el decat receptorul tau!

  12. #12
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il puteai aseza pe un cooling pad de laptop si nu te atingeai de jucarie
    In space no one can hear you screaming.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cateva zile primesc o carcasa noua pentru dm 800...asa ca va arata altfel...cu ocazia asta ...nu mai tai carcasa de la vu+uno.Daca cineva il ia decupat=700 ron,cu carcasa nedecupat = 800 ron.

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumpar eu carcasa taiata cu flexu.

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Il puteai aseza pe un cooling pad de laptop si nu te atingeai de jucarie
    corect ! eu folosesc asta si merge de rupe dreamu !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top