Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 3 of 57 FirstFirst 12345 13 53 ... LastLast
Results 31 to 45 of 855

Thread: VU+ Uno

  1. #31
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    poate sa imi confirme va rog unul din posesorii de vu+ uno (sau vu+ duo, probabil e la fel), ca se pot vedea canalele HD, daca leg iesirea scart de la vu+ printr-un adaptor scart - YUV la intrarea YPbPr de la un televizor HD ready (televizorul nu are intrare hdmi) ?

    Cautand niscai cabluri am dat peste combinatia asta:

    http://www.mediafun.ro/Adaptor-HDMI-...DVI-mama-11076
    http://www.mediafun.ro/Cablu-DVI---3-RCA-1-8-m-15379

  2. #32
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    multumesc pentru ideea sa pui impreuna adaptorul + cablul, sper ca merge si in practica. semnalul audio trebuie luat de pe iesirea digitala, dar asta nu e o problema.

    referitor la problema cu stick wireless la vu+ uno, nu merge mai bine reteaua daca se leaga un wireless access point (de ex. Netgear WNCE2001 ) cu iesirea ethernet de la vu+ uno ?
    Last edited by rocky7; 24th August 2011 at 11:34.

  3. #33
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    multumesc .......sper ca merge si in practica.
    Teoretic trebuie sa mearga, dar nu pot garanta, eu zic ca merita sa icerci, 50 ron nu e o suma prea mare.

  4. #34
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default vu uno

    salut
    am trecut si eu de la dream 800 la vu uno
    ce trebuie adaugat in ccam cfg ca sa imi vada cardul de pocus cand il dau la scimb
    am black hole si cand fac schimb zice ca nu am local desi eu deschid cu el imi apare card in hop 0
    mersi

  5. #35
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Pe thor 1w -12513-sr -6650 fec 4/5 dar se transmite la anumite meciuri din liga 1
    Nute supara, ce antena trebe pentur frecventa asta? ca eu nu am gasit nimic, nici pe H nici pe V
    Relaxeaza-te... daca poti!

  6. #36
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Nute supara, ce antena trebe pentur frecventa asta? ca eu nu am gasit nimic, nici pe H nici pe V
    Duminica asta nici eu nu am prins....cealalta am prins cu toroidala,nu emit cu semnal constant.

  7. #37
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default vu uno

    gelule
    iti apare ca card local sau in hop 0 pe vu uno,cum ai setat in cfg

  8. #38
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    gelule
    iti apare ca card local sau in hop 0 pe vu uno,cum ai setat in cfg
    http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=128503&page=3

    DISABLE EMM : yes
    #SERVER LISTEN PORT : (port to conect to CCcam) #
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    SHOW TIMING : yes
    PIN: /dev/sci0 1234
    # SOFTKEY FILE : #
    SOFTKEY FILE : /usr/keys/SoftCam.Key
    # AUTOROLL FILE : #
    AUTOROLL FILE : /usr/keys/AutoRoll.Key
    # STATIC CW FILE :
    STATIC CW FILE : /etc/CCcam.channelinfo
    # CAID PRIO FILE : #
    CAID PRIO FILE : /etc/CCcam.providers
    # LOG WARNINGS : #
    # PROVIDERINFO FILE : #
    PROVIDERINFO FILE : /etc/CCcam.providers
    # CHANNELINFO FILE : #
    CHANNELINFO FILE : /etc/CCcam.channelinfo

  9. #39
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    945
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    am trecut si eu de la dream 800 la vu uno
    ce trebuie adaugat in ccam cfg ca sa imi vada cardul de pocus cand il dau la scimb
    am black hole si cand fac schimb zice ca nu am local desi eu deschid cu el imi apare card in hop 0
    mersi
    Verifica ce i-ai pus lui la linia F. Poate i-ai pus 0 si nu-ti vede cardul. Nu e nici o diferenta la cfg intre cele 2 rec
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #40
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cum pot schimba afisarea semnalului primit in format snrdb? Afisarea in % nu este la fel de utila si ma deranjeaza..Am tot sapat pe net dar n-am gasit rezolvare. Ms
    Dm800se, Vu+ Duo2, Ant Al 1.4m

  11. #41
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cautarea pe sateliti nu vi se pare cam lenta? Pe Turksat 42 Est mi-a luat 40-45 de minute..se poate rezolva cu un update de software sau ramane totul asa? Da, e bun si e nou, dar la acest capitol primeste nota 2 de la mine..si eu care credeam ca 2011 e un an bun pentru evolutie!
    Dm800se, Vu+ Duo2, Ant Al 1.4m

  12. #42
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astept un uptdate de software asa este orice receptor nou...se vor corecta cu siguranta multe dintre bugurile pe care le mai are.....probabil la urmatoarea imagine blackhole..caci astia sant cei mai meseriasi.

  13. #43
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi Gelu, dar problema cu afisarea semnalului in decibeli se rezolva cu o imagine Blackhole? Sau exista vreun plugin?
    Dm800se, Vu+ Duo2, Ant Al 1.4m

  14. #44
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se rezolva cu un skin care afiseaza valoare in dB.

    succesuri!
    yippie kay ey motherfucker!




  15. #45
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, dar care skin si ce imagine? Pe imaginea VTI le-am probat pe toate, si nimic..
    Dm800se, Vu+ Duo2, Ant Al 1.4m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top