Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 25 EUR (25%)
Donate to support this site...

Page 2 of 57 FirstFirst 1234 12 52 ... LastLast
Results 16 to 30 of 855

Thread: VU+ Uno

  1. #16
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    cred ca am citit undeva ca pe DM 500 HD ar merge HD pe scart legat la YPbPr cu adaptor
    Nu stiu ce sa zic........

    http://en.wikipedia.org/wiki/SCART

  2. #17
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    653
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate inteleg eu din postarile lui @traumschachteldeluxe de aici :

    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...tuser=0&page=2

    , dm 800 hd transmite semnalul YPbPr pe iesirea scart, deci se vad programele HD in rezolutia cu care se emit.
    e posibil ca la vu+ uno sa fie altfel, m-ar fi interesat daca a testat cineva.
    Last edited by rocky7; 14th August 2011 at 00:01.

  3. #18
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata a sosit azi bijuteria.Ce sa mai spun am ramas "masca".Iertati-ma ca am fost un prost laudand dm-ul 800..discreditand VU...Am pus ultima imagine Blackhole....am pus-o pe stick
    apoi am scos stickul....la instalare am dat sa-si ia vechile setari de pe dm 800 caci erau setate pe hard...am un hard de 320gb pe esata...acolo erau setati toti cei 16 satelititi cu cele 16 lnb-uri.Am pus pluginsul tspanel si de acolo am luat cccam 221...dar scam pentru blackhole nu este...o sa incerc sa vad unde gasesc un scam...l-am instalat de pe VTI dar nu apare nicaieri instalat.Aveam niste inregistrari filmate cu o camera full hd care nu aveau sonor pe dm 800...si sa nu-ti vina sa crezi...pe VU+UNO merge si sonorul la ele.Zburda tot prin el pe unde umbli asa rapid merge.Daca la dm 800 dadeam reboot si in timpul asta pana pornea imaginea aveam timp sa servesc masa ...pe Vu cam in 60 secunde deja merge imaginea.Am de abia jumatate de ora de butonat...o sa revin cu noi impresii.Pe spatele lui scrie made in Koreea...dar stiu ca Koreenii fac lucruri bune.Asta nu imi place ca e mare de tot receptorul de 2 ori si ceva mai mare ca dm 800....dar in sfarsit nu se mai incalzeste deloc.Sant curios sa vad sensibilitatea tunerului cand va emite digisport hd pe dm 800 aveam macroblocuri...caci aveam semnal mic...o sa vad zilele astea cand transmit vre-un meci cum vad acest program.La asta nu mai tai carcasa...il las intact caci daca apare ceva mai bun" la revedere cu el"

  4. #19
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Vestul Romaniei
    Posts
    233
    Posts Thanks / Likes

    Default DigiSport HD

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    .... Sant curios sa vad sensibilitatea tunerului cand va emite digisport hd pe dm 800 aveam macroblocuri...caci aveam semnal mic...o sa vad zilele astea cand transmit vre-un meci cum vad acest program...
    Nu te supara, unde pot vedea si eu DigiSPortul in HD ?
    Vu+ Solo2 + 1.1m Famaval + HH Speedy + LNB 0.2db Inverto Black Ultra Single

  5. #20
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe thor 1w -12513-sr -6650 fec 4/5 dar se transmite la anumite meciuri din liga 1

    Deja pe providerul Evision pe dm 800 nu aveam deloc semnal dar cu vu am semnal SNR 59%

    Tot sa pui pe el pluginsuri si alte minuni are un total space (114.0 MB) iar dupa ce am pus imaginea cu toate acareturile mai am free space (61.11 MB).

  6. #21
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceea ce imi place este ca se poate face backup cu imaginea blackhole si acest backup e complet cu toate pluginsurile,setari diseqc..etc nu trebui decat un RESTORE ....si in cateva secunde merge imaginea pusa. Am pus imaginea AAF_Summer_Image_uno ...dar nu-mi merge prin wireles numai prin cablu.Am revenit la blackhole merge jumatate de ora sau o ora prin wireles....si la fel se deconecteaza si nu revine pana la un reboot.Sa fie ceva probleme pe wireles...caci pe fir merge ok. Pe dm 800 mergea bine....se poate sa nu fie stickul compatibil pe UNO? La vu+duo merge ok pe wireless?

  7. #22
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    se poate sa nu fie stickul compatibil pe UNO? La vu+duo merge ok pe wireless?
    vezi ca aici se discuta problema ta, este si o lista de stickuri wlan care merg bine pe duo (banuiesc ca aceleasi vor merge bine si pe uno)

    http://www.world-of-satellite.com/sh...gle-on-the-Vu&

  8. #23
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Gata a sosit azi bijuteria.Ce sa mai spun am ramas "masca".Iertati-ma ca am fost un prost laudand dm-ul 800..discreditand VU...........
    Stai linistit, asa fac toti inainte sa puna mana pe un vu.


    Pune BlackHole, este imaginea nr1 in momentul de fata.

  9. #24
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Zgrongy View Post
    Stai linistit, asa fac toti inainte sa puna mana pe un vu.


    Pune BlackHole, este imaginea nr1 in momentul de fata.
    Da ai dreptate e ok imaginea blackhole....mai sap sa vad cu stickul wireless....se poate ca la dm 800 sa mearga ok si la vu+ sa nu mearga?

  10. #25
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Scoate semnalul din "mormant"

    Ieri am testat pe digi sport si finetea tunerului.Daca cu dm 800 nu am putut viziona vre-un meci pe digi sport hd caci nu-mi intra deloc, am ramas masca cand am vazut ca VU+UNO,
    scoate semnalul din "mormant"...am vazut meciul perfect,VU are un tuner turbat,cinste firmei producatoare si specialistilor care l-au lucrat.

  11. #26
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default server ?

    pana la urma merge cccam si ca server ? sau doar client cccam ? multumesc.


  12. #27
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista vreun plugin, vreun filtru, ceva, pentru VU care sa transforme posturile 3d transmise pe satelit intr-un format vizionabil cu ochelari clasici stereoscopici (cum face dvbviewer sau stereoscopic player)?
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  13. #28
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    pana la urma merge cccam si ca server ? sau doar client cccam ? multumesc.
    Merge si una si alta...asta e scula nu ca alte "jafuri" de receptoare care merg doar ca client.

  14. #29
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gelu_dh
    cum e calitatea imaginii la programele HD ?
    merge si gbox pe vu+ uno ?
    cu ce stick wireless usb ai rezolvat problema retelei ?

  15. #30
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by minitehnicus View Post
    @gelu_dh
    cum e calitatea imaginii la programele HD ?
    merge si gbox pe vu+ uno ?
    cu ce stick wireless usb ai rezolvat problema retelei ?
    Nu am observat vre-o diferenta intre dm 800 si VU la imagine.....iar la conectare momentan sant conectat prin cablu....urmeaza sa comand un stick pentru VU special pentru wireless.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top