Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 fara imagine

    salutare
    Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema?
    Am un dm500 cu GP4.7 +cccam care a mers impecabil pana acum ceva vreme
    acum face figuri .... problema este ca pe jiji si sky it asta din ce am verificat nu mai apare imaginea dar imi arata ca deschide (se face verde patratelul in ce este codat) si arata si de unde deschide.
    Am resetat tot ce am prin casa si degeaba
    Am semnal de la lnb

    Ce poate sa fie?
    A mai patit cineva asa ceva?

    Va multumesc anticipat
    Va multumesc
    Un incepator

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, primesti carduri ''neoperationale '' ..... ( ecm uri fake )

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa scoti din cccam.cfg pe cei de la care primesti ecm-uri fake.O sa deschida de la urmatorul , pe care-l ai un cccam.cfg.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba cccam provider, info etc

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    schimba cccam provider, info etc
    si ce te face sa crezi ca ar ajuta asa ceva ?

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema am avut-o si eu dar cu alt provider ...solutia e urmatoarea : Cand dai peste un program ce are aceasta problema descrisa de tine faci urmatorul lucru : Iti scri nodeID pe o foaie apoi te uiti in cccam info php la providers cine iti da acel card ...acolo vei recunoaste la unu dintere peeri nodeID la acel peer modifici linia C ceva genu(in functie de proviederul la care ai problema ) : C: dns port user pass no { 0:0:1,1702:00000 9c4:00000 } tine cont ca asta e doar un exemplu ce trebuie inlocuit cu providerii care iti fac tie probleme.

    Succes !

  7. #7
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Momentan am rezolvat problema.
    Venea pe o linie 51 de card-uri in hop2 am oprit-o si acum vad ca este iar imagine.
    Acum sa vad ce pot sa fac cu linia aia.

    Sa renunt la ea sau sa blochez ceva? Dar ce?
    Ce ma sfatuiti?


    Multumesc pentru ajutor
    Va multumesc
    Un incepator

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default modif. linie C

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Momentan am rezolvat problema.
    Venea pe o linie 51 de card-uri in hop2 am oprit-o si acum vad ca este iar imagine.
    Acum sa vad ce pot sa fac cu linia aia.

    Sa renunt la ea sau sa blochez ceva? Dar ce?
    Ce ma sfatuiti?


    Multumesc pentru ajutor
    Eu cred ca cea mai buna solutie e sa blochezi numai proviederi care te deranjeaza din linia respectiva....!..daca din hop 2 intra mai repede ca ce ai in hop1 ..e un server rapid !
    hapy sharing !
    Last edited by nelke; 2nd August 2011 at 01:55.
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

  9. #9
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru ajutor

    Cum trebuie sa fac si unde sa blochez provider-ul care imi face problema (in cazu meu jiji si sky it)

    Am vorbit cu cineva care are linie de la mine si acelasi lucru patea si el arata ca deschide , arat cheia dar imagine nu era
    Cum am oprit o linie a venit imaginea si la mine si la el.

    Happy Share

    .................................................. .................................................. ..............
    Va multumesc
    Un incepator

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    { 0:0:2, xxxx:yyyyyy:0, xxxx:yyyyyy:0 } in spatele liniei C.

    x = caid, y=ident
    Relaxeaza-te... daca poti!

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu sant mai prost de felu meu..sper sa nu fi gresit

    { 0:0:2, 1802:2011:0, 1802:2111:0, 1880:0:0, 1880:2011:0, 1880:2111:0, 93b:0:0, 9cd:0:0, 919:0:0 }

  12. #12
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    eu sant mai prost de felu meu..sper sa nu fi gresit
    daca tu zici,nu te contrazice nime`.....
    la mine in cccam.cfg asa am pus si mere....
    { 0:0:2,1802:000000,1880:000000,093b:000000,9cd:0000 00,919:000000 }
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin,precum ziceam sant mai prost...dar eu te intreb pe tine......crezi tu ca numa digi are 1802 si 1880

    pune si tu spatiile dupa virgula....ca invata userii prost
    Last edited by iooon; 8th August 2011 at 16:58.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pune cu spatiu intre caiduri, dupa cum zice si ioon, iar 0 e valoare nula in fata unei alte valori finite in cccam, asa ca poate fi stearsa.

    Ex: 0100:000068 se poate scrie 100:68
    0500:025900 ---- 500:25900
    { 0:0:2, 100:68, 500:25900 } #daca nu se doresc respecitvele carduri
    { 0:0:1, 100:68:2, 500:25900:2 } #daca se doresc respectivele carduri si din distanta 2

  15. #15
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot in prostia mea ii spun lui varu sandel,pardon delsat,ca a cam uitat sa specifice provideru digi dupa 1802 respectiv 1880 blocand cam tot ce tine de acel caid
    sau poate iara sant depasit de situatie?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top