Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default DvbViewer pro broblema scanare progame

    salut,am o problema cu ultima versiune de DvbViewer pro nu scaneaza toti canalele pe thor gaseste doar 13 progame de la focusat,poate ma ajutati sa o setez mai bine
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verfica directorul configurari sau driverul placi dvb.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    salut,am o problema cu ultima versiune de DvbViewer pro nu scaneaza toti canalele pe thor gaseste doar 13 progame de la focusat,poate ma ajutati sa o setez mai bine
    De pe siteul http://satellites-xml.eu selectezi Thor5/6/Intelsat 10-02 (0.8W) si salvezi in format .ini lista cu frecventele actualizate la zi , dupa care te duci in in locul unde este instalat DVB Viewer( C: Program Files/DVBViewer/Transponders) si schimb fisierul 3592 cu cel descarcat de pe siteul mai sus amintit, dupa care faci o scanare pe Thor.Succes.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Verfica directorul configurari sau driverul placi dvb.
    salut,driveru este ultimul de la tehnisat sky star tv pci,si la directorul configurari ce sa fac aici
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  5. #5
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste transedit pentru scanare, download lista transpondere pt thor & intelsat, salvezi lista de canale intr-un dosar, intri in dvbviewer stergi lista veche (numai pentru thor & intelsat), importi lista salvata anterior.
    verifici antena sa fie pozitionata bine, altfel, iti vor intra doar transponderele cu semnal suficient cat sa fie scanate, nu toate transponderele.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Un_Q_ View Post
    Foloseste transedit pentru scanare, download lista transpondere pt thor & intelsat, salvezi lista de canale intr-un dosar, intri in dvbviewer stergi lista veche (numai pentru thor & intelsat), importi lista salvata anterior.
    verifici antena sa fie pozitionata bine, altfel, iti vor intra doar transponderele cu semnal suficient cat sa fie scanate, nu toate transponderele.
    am rezolvato ,dar acum nu am semnal pe canalele hd
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  7. #7
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    am rezolvato ,dar acum nu am semnal pe canalele hd
    programele sd iti intra toate ? ...verifica pe kingofsat frecventele unde sunt programe hd+sd, daca iti intra un program sd, trebuie sa mearga si hd.
    daca iti iti merg cele sd, atunci probabil nu ai setat/configurat codec avc/h264 in dvbviewer.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate face si scanare manuala direct din program :
    scan .....alegi satelitul care vrei sa pui fregventa ,la transporder alegi "none"
    iar la simbolrates si frequency se pune fregventele si scanare .Sper sa te ajute cu toate ca raspunsul e mai tarziu.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Se poate face si scanare manuala direct din program :
    scan .....alegi satelitul care vrei sa pui fregventa ,la transporder alegi "none"
    iar la simbolrates si frequency se pune fregventele si scanare .Sper sa te ajute cu toate ca raspunsul e mai tarziu.
    stiu doar frecventele la canalele hd nu au semnal pe nici un satelit,restul progamelor sd merg, placa e skystar 2.6 rev
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca ai zis pana la urma si ce placa ai.Placa ta nu stie S2 asa ca poti sa vezi TVR HD si ceva demo .Pe 12341 v 28000 (Thor) nu ai semnal?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top