Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare de incepator!

    am acasa un lcd Samsung c530 cu dvb-c/t incorporat. am nevoie de decodor hd sa pot viziona programele digi in format hd, astfel incat claritatea imaginii sa fie chiar hd? mentionez ca momentan sunt abonat digi satelit si as trece pe cablu. sunt din baia mare si la casierie mi s-a spus ca decodoare hd nu au de 8 luni.
    multumesc,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default Dvb-c

    Quote Originally Posted by cosmin_brd View Post
    am acasa un lcd Samsung c530 cu dvb-c/t incorporat. am nevoie de decodor hd sa pot viziona programele digi in format hd, astfel incat claritatea imaginii sa fie chiar hd? mentionez ca momentan sunt abonat digi satelit si as trece pe cablu. sunt din baia mare si la casierie mi s-a spus ca decodoare hd nu au de 8 luni.
    multumesc,
    NU, vei receptiona canalele HD in afara de cele codate( SuperOne HD, HBO HD si DigiFilm HD).
    "Success is not finale, failure is not fatale, is the courage to continue that counts."

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decodoare hd nu au de 8 luni.

    Posibil sateapta 3 D

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-am facut abonament si la catv digi si acum tre sa astept cel putin 3 saptamani, dar s-ar putea chiar si 3 luni

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_brd View Post
    mi-am facut abonament si la catv digi si acum tre sa astept cel putin 3 saptamani, dar s-ar putea chiar si 3 luni
    Eu am asteptat 5 saptamani.Trebuie sa ai rabdare.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by cosmin_brd View Post
    am acasa un lcd Samsung c530 cu dvb-c/t incorporat. am nevoie de decodor hd sa pot viziona programele digi in format hd, astfel incat claritatea imaginii sa fie chiar hd? mentionez ca momentan sunt abonat digi satelit si as trece pe cablu. sunt din baia mare si la casierie mi s-a spus ca decodoare hd nu au de 8 luni.
    multumesc,
    '' la casierie mi s-a spus ca decodoare hd nu au de 8 luni. '' .... s a rezolvat ? sau tot ''seceta '' ?

    succes

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deocamdata nu
    astept telefonul sa fiu programat

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_brd View Post
    deocamdata nu
    astept telefonul sa fiu programat
    Va trebui sa astepti ceva timp pana te va programa.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
    Va trebui sa astepti ceva timp pana te va programa.
    salutaree , 1 saptamana ? 1 luna ? 1 an ? sa stie potentialii abonati ...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa 3 saptamani jumate m-am hotarat sa sun la rds sa vad de ce nu vin sa ma cableze. a doua zi am fost cablat. sunt multumit de calitatea imaginii, singura incobenienta este ca daca doresc sa vizionez digi film trebuie sa conectez si receptorul humax, iar in acest mod nu mai prind posturile hd, iar calitatea lasa de dorit. probabil am sa folosesc un spliter si cand doresc sa ma uit la digi film sa pot comuta direct pe receiver si in rest sa urmaresc direct de pe cablu - sper sa nu pierd la calitatea semnalului.
    inca ceva cred ca trebuie sa sun la call center deoarece cand vreau sa urmaresc digi film apare un mesaj cum ca smartcardul este imperecheat cu alt decodor - doar ca tot timpul sunt ocupati.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca ceva
    de ce nu prind posturile discovery? obligatoriu trebuie sa conectez receiverul? sunt abonat la baza digital special si detin un samsung c530 cu tinner dvb c\t. mi s-a spus ca acel receiver e doar pt digifilm

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cosmin_brd View Post
    si inca ceva
    de ce nu prind posturile discovery? obligatoriu trebuie sa conectez receiverul? sunt abonat la baza digital special si detin un samsung c530 cu tinner dvb c\t. mi s-a spus ca acel receiver e doar pt digifilm
    nu ti-au dat decodorul care trebuie. suna, fa scandal si cere sa-ti aduca de urgenta un decodor dreambox. da' sa aiba cccam, altfel e tot un fel de humax

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top