Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500plus eroare

    am sters din greseala niste fisiere si directoare, prin dcc. Acum cand incerc sa pun o noua imagine cu dreamup, nu merge mai departe de la primul Log: box type DM500+. deci conexiunea rs232 se pare ca merge, dar optiunea Flash nu apare, fiindca la Progress - Act. : nu se intampla nimic.
    becurile verde si rosu de la dream sunt aprinse in acelasi timp, fara sa clipeasca, fara nimic, doar sunt aprinse incontinuu.
    ce as putea sa fac?

  2. #2
    Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Göteborg
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default insista

    vezi ca sunt o gramada de tutoriala cum sa pui alta imagine cu dreamup chiar daca ai zapacit imaginea veche...cred ca tre sa ii bagi si alt boot loader...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai red ca boot-ul e problema. cum se reface boot ul?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Question

    salut, ai incercat cu diverse versiuni de DreamUp ?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat cu vreo 2 sau 3. dar dreamup universal e singurul care detecteaza dreambox 500+

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o problema asemanatoare am avut-o cu un dm500.
    Nu a mers decat dupa ce am rescris loader-ul (cu jtag).
    Poti sa incerci sa butezi din retea, de pe un linux cu imaginea DM dorita.
    Daca merge, atunci o sa mearga dupa ce rescrii loader-ul.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cum rescriu bootloader? in primul rand, dreamboxul nu mai are retea, merge doar prin rs232

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top