Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: probleme ccam

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme ccam

    Salut,

    Tocmai mi-am schimbat versiunea de ccam de la 2.0.9 la 2.2.1 , la u DM500S, enigma 1, imagine gemini4....parca, una mai veche oricum
    am instalat manual kitul luat de pe net de ccam 221, am copiat ccam.cfg cu liniile pe care le aveam in var/etc ...problema e ca nu mai merge deloc...nu se vede nici un canal si nu poate face legatura cu ccam...nu inteleg unde e buba....merci de ajutor...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai uitat sa dai atribut 755.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat si atribut 755...degeaba...poate ceva din scripturi...dar acolo nu ma pricep...
    Last edited by andrades; 27th July 2011 at 00:46.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e bun scriptul de pornire. Probabil versiunea de cccam e pentru alta imagine.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ca nici ccamul anterior nu mai merge....

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andrades View Post
    problema e ca nici ccamul anterior nu mai merge....
    Sterge ccam si scriptul sau si instaleaza-l din nou dar de pe serverul Gemini din meniul imaginii nu din kitul de pe net.E posibil cum zicea mai sus cineva ca acel kit de cccam sa nu aiba scriptul pentru Enigma 1.Difera de la imagine la imagine.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe serverul gemini de pe imaginea mea nu mai gasesc nici un ccam mai nou...e veche imaginea cred...dar am luat un kit bun de ccam...e pt enigma 1, project gemini...

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi poate te ajuta linkul asta:
    http://forum.paytv.ro/showthread.php...=gemini+addons
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci cristinel....pot sa dau uninstall de undeva la ccamul pe care l-am instalat manual, intai de toate?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @andrades

    scuze ca deviez de la cererea ta-

    dar de ce nu instal Nabilo- tragi totul din server- ceea ce GP_ul nu-l mai are - si ai rezolvat problema -

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    @andrades

    scuze ca deviez de la cererea ta-

    dar de ce nu instal Nabilo- tragi totul din server- ceea ce GP_ul nu-l mai are - si ai rezolvat problema -
    corect, Nabilo 08 max-var, cred ca e printre cele mai pune... si la mine mai merge inca ..

  12. #12
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andrades View Post
    merci cristinel....pot sa dau uninstall de undeva la ccamul pe care l-am instalat manual, intai de toate?
    Cccam pe care l-ai instalat manual il poti dezinstala...tot manual. In var/bin dai delete la fisierul cccam, in var/script dai delete la cccam.sh
    Fisierele din var/etc pot ramâne, o sa le folosesti cu noul cccam.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top