Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    TAZLAU (neamt)
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Montare antena cu ajutorul reciverului

    Salutari in primul rand. Am auzit ca se pot pozitiona antenele satelit cu ajutorul reciverelor. Eu posed un Opticum 7000C si as dori sa il pozitionez pe Bullsat. Ma pot folosi de el pentru a-mi pozitiona antena fara sa apelez la nu stiu ce meserias care imi ia mai mult decat costa reciverul? Va multumesc.

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Salutare,
    Se poate - dar cel mai bine este să chemi pe cineva de încredere prima dată ca să înveți rapid. Asa mură'ngură no să meargă niciodată...arta cere sacrificii. Mai stiu eu pe unii care minimalizau orice treabă serioasă sus pe bloc si acum stau cu ochii'n soare.
    Oricum, dacă "tragi" de antenă cu rec. în față si ai răbdare e posibil să dibui ceva - însă trebuie să citesti mai întâi despre acest domeniu si apoi să încerci de unul singur.
    Baftă!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by san_0233 View Post
    Salutari in primul rand. Am auzit ca se pot pozitiona antenele satelit cu ajutorul reciverelor. Eu posed un Opticum 7000C si as dori sa il pozitionez pe Bullsat. Ma pot folosi de el pentru a-mi pozitiona antena fara sa apelez la nu stiu ce meserias care imi ia mai mult decat costa reciverul? Va multumesc.
    intri la instalare,selectezi la prima rubrica satelitul hellas,selectezi apoi la tp o frecventa din pachetul bulsat,apesi tasta mute si o sa ai un sonor in tv apoi misti antena pe directia sud est,dupa gradele corespunzatoare de la www.satlex,pina apare un ton/sonor audio cat mai ascuti,dai o scanare apoi verifici programele rescanezi tot pachetul si gata

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai reusit sa te descurci?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    TAZLAU (neamt)
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    wow... sincer nu ma asteptam sa primesc asa repede raspuns la topicul acesta. SINCERE MULTUMIRI TUTUROR. Momentan am avut ceva treaba pana acum dar pana spre seara sa vad ce reusesc ) , din cate am vazut prin meniu si din ce mi-ati spus ar trebui sa reusesc cu beep-uitul asta, acum na, sa vedem ce iese. O sa va tin la curent, daca eu reusesc, atunci ORICINE POATE ))

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă vrei te și împingem jos din canapea să-ți reglezi antena

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    TAZLAU (neamt)
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mariuss, esti foarte amabil din cate vad....
    ca sa scurtez totul citez: ,,EPIC FAIL''! 3 ore pe scara fataind antena in stanga si in dreapta si nu am reusit nimic....mama masii de treaba . m-am documentat putin si am vazut ca pe hellas e si dolcele, si fiind posesor am bagat reciverul in cauza OPTICUM 7000C sa vad ce prinde. dupa o scanare am gasit toate posturile dolce, codate bineinteles, si vreo 5 bulgaresti. de ce nu mi-au aparut toate posturile?
    ps: pana la urma cred ca o sa apelez la un specialist, sau mai bine imi cumpar un sat-finder (am vazut ca pe okazii se gasesc in jur a 40 ron).

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by san_0233 View Post
    multumesc mariuss, esti foarte amabil din cate vad....
    ca sa scurtez totul citez: ,,EPIC FAIL''! 3 ore pe scara fataind antena in stanga si in dreapta si nu am reusit nimic....mama masii de treaba . m-am documentat putin si am vazut ca pe hellas e si dolcele, si fiind posesor am bagat reciverul in cauza OPTICUM 7000C sa vad ce prinde. dupa o scanare am gasit toate posturile dolce, codate bineinteles, si vreo 5 bulgaresti. de ce nu mi-au aparut toate posturile?
    ps: pana la urma cred ca o sa apelez la un specialist, sau mai bine imi cumpar un sat-finder (am vazut ca pe okazii se gasesc in jur a 40 ron).
    Daca apelezi la un satfinder de 40 de roni o sa prinzi satelitii de 40 de roni
    Cel de 40 Ron il gasesti la altii si la 25 dar tot aia face
    Nu te sfatuiesc
    Daca ai prins semnalul pe dolce incearca reglaje fine sus-jos stanga- dreapta pe un transporder mai slab ca semnal.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E greu sa reglezi singur mai ales daca esti incepator de preferat sa te orientezi dupa antena vreunui vecin,daca nu te descurci apeleaza la cineva care se pricepe nu are voie sati ia mai mult de 50ron .oricum bafta
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca spui ca tia intrat dolcele si vreo 5 bulgaresti probabil trebuie sa bagi frecventele manual
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by san_0233 View Post
    multumesc mariuss, esti foarte amabil din cate vad....
    Mersi de gloante le-am primit pe toate
    Da si tu locatia ta poate se ofera vreun user rdi sa te indrume doar pt o bere doua eu unul o fac daca esti in jurul meu asa ca intre prieteni

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa un PM cu locatia ta.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu i-am trimis pm imediat dupa ce am vazut postarea lui. m-am oferit in cazul ca suntem cu locatii apropiate sa-i instalez gratis antena. i-am dat si ip messenger sa ma abordeze, poate reuseam sa il ajut sa o instaleze. nu excludeam nici folosirea telefonului,el la fata locului. am mai facut asa.
    baiatul vad ca nu zice nimic. de, poate vrea sa faca"gimnastica" pana se va invata.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    TAZLAU (neamt)
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutari useri RDI. Vesti bune si vesti rele.... sa incepem cu cele bune: AM REUSIT SA INSTALEZ ANTENA! iar vestile rele: NU REUSESC SA PRIND NIMIC PENTRU CA OATE-S CODATE (aproape toate, vreo 10 libere). Trebuie sa vad ce si cum sa imi updatez reciverul cu un patch sau soft...nu stiu cum sa intreb pentru ca din cate stiu e interzisa ,,deblocarea'' canalelor criptate. Reciverul pe care il folosesc a fost folosit numai pe gigi pana sa intre in nagra 3. Din cate am citit trebuie sa ii bag dupa cum am mai spus un patch ceva, pe care nu stiu cum sa il aleg si cum sa il bag, pentru ca modelul reciverului nu are USB si nici cablu din ala de conectare intre reciver si pc nu am. deci am cam ajuns in punct mort. In eventualitatea de a nu trebui sa ii fac update am incercat sa ii bag o keye gasita pe net (pentru bullsat bineinteles), dar nu am reusit sa o introduc . Oricum nu ma las asa usor ). Orice sfat este mai mult decat binevenit si apreciat! Multumesc tuturor pentru sfaturi! Astept sugestii in continuare.

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    eu i-am trimis pm imediat dupa ce am vazut postarea lui. m-am oferit in cazul ca suntem cu locatii apropiate sa-i instalez gratis antena. i-am dat si ip messenger sa ma abordeze, poate reuseam sa il ajut sa o instaleze. nu excludeam nici folosirea telefonului,el la fata locului. am mai facut asa.
    baiatul vad ca nu zice nimic. de, poate vrea sa faca"gimnastica" pana se va invata.
    Doream sa-l ajut.Dar el hotaraste.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top