Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Humax 5400

  1. #1
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Humax 5400

    Va rog ajutati un incepator!
    Aseara am incercat sa pun un nou soft in Humi,si am ajuns pina la faza, instalare pe propriul risc, receptorul fiind in standby, l-am pornit din telecomanda a inceput sa incarce si dintr-o data s-a oprit. A ramas blocat
    si i-mi indica numai ceasul. Nu pot sa bag nimic in el, nu raspunde la nimic. Are bootloaderul 1.37 .Va rog mult cine ma poate ajuta de pe acest forum?
    Multe multumiri
    Alex.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal si corect trebuie sā-l opresti din spate de la butonul general.Apoi dai drumu la upload cu HZU2.0(Humax Toolbox) si apoi pornesti din spate si ashteptzi pânā apare "END".Apoi îl stingi din nou din spate shi-l aprinzi iarā.Eu asha fac tot timpul...dar eu am loader H2.08
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In mod normal si corect trebuie sā-l opresti din spate de la butonul general.Apoi dai drumu la upload cu HZU2.0(Humax Toolbox) si apoi pornesti din spate si ashteptzi pânā apare "END".Apoi îl stingi din nou din spate shi-l aprinzi iarā.Eu asha fac tot timpul...dar eu am loader H2.08
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand apare End, apessi butonul de St-By de pe receiver si nu de la spate, altfel nu se salveaza cheile bagate.

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Humy

    Are dreptate @Kroky , nu umbla decit la butonul frontal de standby.La spate se ubla numai atunci cind se blocheaza rec pe un canal sau in timpul incarcarii cu soft nou.Tot ce bagi in el se incarca prin pornirea rec din standby cu ajutorul butonului frontal nu cu telecomanda cu exceptia keylor care se baga cind rec este pornit si nu necesita o repornire neaparat ulterioara imediata.Ele ramin memorate in momentul opririi rec deci in cazul manevrarii rec si bocarii acestuia urmata de actionarea but din spate ptr revenirea la normal acestea (keyle)nu se salveaza.De aceia se recomanda dupa introducerea keylor oprirea si repornirea rec din standby-ul frontal.Sper ca am fost suficient de clar.Salut.

  6. #6
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default humax

    Sal.
    Dar nimeni nu poate sa-mi zica cum sa-l deblochez?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca receptorul e blocat incearca sa mergi la pagina http://www.skulltulas-burning-moscbo...index.php?sid= ,dar prima data sa te inscrii pe site , si coboara-ti 5400 cleaner si bagal in receptor cu WDNOAK care daca nu-l ai il gasesti tot la pagina de mai sus ,in felul asta iti stergi tot din humax si te poti apuca sa scrii softul din nou .Bafta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratzilor,
    alex2000 v-a zis de la bun începur cā receiverul lui e BLOCAT.
    Eu i-am spus cum fac de 2-3 ani când bag un soft nou în H5400 si merge perfect...Dacā nu se salveazā keyle nu-i grav,oricum îi trebuie key actuale pe care le pune pe urmā cu Summy pe un canal free fārā sā opreascā Hummy...
    Nu mai cititzi fugitiv mesajul lui pentra a da rāspunsuri eronate !
    Numai titolazio72 a întzeles ca mine problema lui alex2000...
    Sorry pt lāmuriri !
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @doru58
    E corect ce ai zis, dar citeste atent raspunsul meu. Acolo am scris ca dupa ce apare END (deci la sfarsitul download-ului), nu mai e nevoie sa-l opresti de la spate si apoi sa-i dai iar drumul, ci pur si simplu apesi pe butonul St-by de pe receiver. Iar pentru a incepe download-ul, este suficient sa pornesti receiverul din St-by cu telecomanda (pornirea de la spate o faci numai cand receiverul este blocat si nu mai raspunde la telecomenzi, ceea ce este cazul lui @alex2000).
    Am subliniat chestia asta cu evitarea opritului de la spate fiindca daca mai inainte ai bagat key.bin si intre timp nu ai pus receiverul in St-by, pierzi cheile si trebuie sa le bagi din nou, nimic grav de altfel.
    Drept sa-ti spun, m-am simtit printre cei (doi) care au dat, asa cum ai spus, "raspunsuri eronate". Si crede-ma, nici eu si nici Strongman nu am dat raspunsuri gresite. Atentie la citit!

  10. #10
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default humax

    Sal.
    Toti aveti dreptate din punctele voastre de vedere. Nu are rost sa va puneti pe contre din cauza mea. I-mi cer scuze,daca stiam nu m-ai postam.
    @titolazio72
    Am o problema. Pot descarca wdn40ak,dar nu-l pot desface.Nu-mi apare
    tabelul la final. Ce este de facut? Multumiri pentru cei care i-mi vor raspunde.
    Sa auzim de bine.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Elvetia/Frantza
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu era vorbe de rāspunsuri "greshite" in sensul larg al cuvântului, ci erau rāspunsuri care n-au ajutat subiectul care-l expusese alex2000: BLOCAJ...de aceea el a revenit cu intrebarea mai CLARA:cum sā-l deblochez ?Deci trebuia pus soft nou cu demaraj de la butonul din spate...
    @alex2000:
    ai încercat sā repui soft nou cum zic eu aici mai sus ?eventual dupā Cleaner !
    H5400 Toh3.4 HoT11.1

  12. #12
    alex2000
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default humax

    @Doru58
    Am incercat sa pun Cleaner5400, prin Wdn4oak si i-mi arata~
    Access violation at addres 00000000. Read of address 00000000.
    cleanerul5400 este de pe RDI de la Humax files.Este bun pt. loader-h2.08
    0016.0600. Eu am loader 1.37 0016.0000.
    CE M-AI ESTE DE FACUT?
    Alex2000.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400
    By Kroky in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 11th September 2006, 06:31
  2. Needs help with Humax IR 5400
    By bashraaa in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 7th April 2006, 12:03
  3. Max tv cu humax 5400
    By gigi-pe in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 21st January 2006, 10:04
  4. Humax 5400 new
    By Anonymous in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 15th January 2005, 21:14
  5. Max tv cu humax 5400
    By gigi-pe in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 16:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top