Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Amiko alien

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko alien

    Mere Focus in in receptorul asta, sau mai trebuie setat ceva ?
    Intreb pentru ca un amic vrea sa-si cumpere si nu stie.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge ok fara vreo setare speciala doar pornit pluginul mcas
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Belea mare...

    Am intrat intr-o mare belea si va rog din suflet sa ma ajutati. Am imprumutat de la cineva un alien ca sa incerc sa bag niste linii c in el si am selectat din greseala "boot to E2" si acum nu mai porneste , scrie pe display load si asa ramane . Ce pot face caci omul de la care l-am luat imi ia gatul (sau banii pe decodor) si nu stiu cum sa o scot la capat. Va rooooooooog .

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Am intrat intr-o mare belea si va rog din suflet sa ma ajutati. Am imprumutat de la cineva un alien ca sa incerc sa bag niste linii c in el si am selectat din greseala "boot to E2" si acum nu mai porneste , scrie pe display load si asa ramane . Ce pot face caci omul de la care l-am luat imi ia gatul (sau banii pe decodor) si nu stiu cum sa o scot la capat. Va rooooooooog .
    Opresti receptorul de la butonul din spate, apesi si mentii apasat butonul ok in timp ce repornesti receptorul de la butonul din spate.Eliberezi butonul ok in momentul in care iti apare mesajul Forc, dupa care apesi sageata sus si apoi ok. Astepti si va boota in Spark. Butoanele sunt cele de pe panoul frontal.
    Last edited by adrianos73; 30th August 2012 at 00:19.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adrianos73 View Post
    Opresti receptorul de la butonul din spate, apesi si mentii apasat butonul ok in timp ce repornesti receptorul de la butonul din spate.Eliberezi butonul ok in momentul in care iti apare mesajul Forc, dupa care apesi sageata sus si apoi ok. Astepti si va boota in Spark. Butoanele sunt cele de pe panoul frontal.
    Omule , esti cel mai tare . Mi-ai facut o mare bucurie , nu-mi vine sa cred ca am scapat asa usor. Daca te-as intalni ti-as da o lada de bere pentru marele ajutor acordat . Sa traiesti o mie de ani !
    PS Daca tot cunosti alienul te rog sa-mi spui cu ce pot deschide eu linii c sau n caci am incercat cu toate pluginurile dar tot nu vrea. Multumesc !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa doua zile de informare si teste am reusit sa fac "lumina" insa la Opticum apasam o tasta de la telecomanda si-mi apareau liniile si starea lor , ping-ul si altele insa la Alien n-am descoperit daca are asa ceva. Eu am mai multe linii si as vrea sa aflu daca-mi merg toate si care-i cea mai buna. Asta daca exista vreun meniu secret nu sa introduc cate o linie separat ca aia-i munca de sclav . Multumesc !

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Dupa doua zile de informare si teste am reusit sa fac "lumina" insa la Opticum apasam o tasta de la telecomanda si-mi apareau liniile si starea lor , ping-ul si altele insa la Alien n-am descoperit daca are asa ceva. Eu am mai multe linii si as vrea sa aflu daca-mi merg toate si care-i cea mai buna. Asta daca exista vreun meniu secret nu sa introduc cate o linie separat ca aia-i munca de sclav . Multumesc !
    Chiar nu stie nimeni.....?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Chiar nu stie nimeni.....?
    Sigur stie cineva,dar am inteles ca nu se mai vorbeste despre LINII,KEY...etc!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    192.168........... doua slashuri dreapta,doua puncte 8888 si enter
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am nevoie de un instaler cccam pt acest receptor daca are cineva amabilitatea sa imi dea un link de download.Pentru enigma 2,imaginea Open Pli.Am instalat vreo doua pluginuri cccam in format .ipk,dar nu imi vede niciunu in Softcam/CI.Inca ceva,cum schimb din enigma inapoi la spark?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cccam nu merge p amiko alien,merge oscam,mgcamd..

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,o sa ma documentez cum sta treaba cu oscam.Cu dual boot si cum pot schimba din e2 in spark si invers am rezolvat.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit intr-un final sa-l configurez,am schimbat si imaginea,am pus o imagine Pkt Nebula V3.Pe viitor daca mai doreste cineva sa-si configureze receptorul si nu stie cum,cautati cu google "Oscam simplu?",si acolo e detaliat mura-n gura cum si ce trebuie facut.Tutorialul fiind pe un alt forum nu vreau sa pun link si sa fie considerat spam.Poate se gaseste si aici tutorialul respectiv,eu nu am gasit .Oricum mi-a luat vreo doua zile pana sa gasesc ceva concret,defapt am gasit topicul respectiv la primele cautari pe google dar nu am accesat topicul pt ca titlul nu e prea sugestiv si am zis ca e imposibil sa gasesc ceva util si care sa ma ajute in configurare,intr-un final am intrat intamplator si surpriza.Succesuri
    Last edited by raoull1983; 12th November 2012 at 15:33.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cateva zile de utilizare am renuntat la imaginea Pkt,din diverse motive,se bloca si nu mai raspundea la comenzi decat prin oprirea receptorului de la butonul on off din spate,decodarea instabila cu unele pachete,freezuri repetate....etc.Momentan folosesc: HDMU_1340_E2_spark_211_git_4876_nodebug_lcd_Diff0_ ffm_Flash.zip.Personal mi se pare cea mai buna imagine din cate am testat.
    P.S: am experimentat doar cu imagini enigma 2,nu folosesc Spark,mi se pare mai interesant sa lucrez cu e2 poate si din obisnuinta avand anterior un receptor Vu+.
    Last edited by raoull1983; 16th November 2012 at 16:33.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oradea
    Posts
    315
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca doar eu postez in topicul asta .Ok,revin cu o problema si o intrebare,am observat un blocaj al receptorului daca urmaresc programele HD din pachetul italian(se stie care,sa nu dau nume),acum am observat acelasi lucru si cu HD-urile spaniole de pe Astra..Din cate am citit pe net se stie ca HD-urile italiene blocheaza receptorul daca nu ai linie buna,dar exista vreo rezolvare?Alta inafara de a-mi schimba receptorul sau linia )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top