Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Televizor cu CI+, cablu decodare?

    Salut!

    Am un televizor cu slot CI+ si vreau sa decodez alea codate de la Kabel BW.
    In ce codeaza aia? Este Cam pe care merge emulator pentru Kabel BW?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu are nimeni Kabel BW si stie in ce codeaza posturile codate?

    Am televizor cu dvb-t, dvb-c, dvb-s si slot CI+.
    Stie cineva o combinatie cam emu ce sa deschida alea codate de pe Kabel BW?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Chiar nu are nimeni Kabel BW si stie in ce codeaza posturile codate?

    Am televizor cu dvb-t, dvb-c, dvb-s si slot CI+.
    Stie cineva o combinatie cam emu ce sa deschida alea codate de pe Kabel BW?
    Daca te referi la asta: http://www.lyngsat.com/packages/kabel.html
    nu prea cred ca exista emu, poate doar pt programele cu N2.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alea sint gindite pentru a le baga la Kabel Deutschland, nu stiu daca si Kabel BW tot de acolo le ia. Si chiar daca nu stiu daca dupa ce le-au bagat in cablu codarea ii la fel. Televizoru meu nu-mi arata in ce codeaza, numa ca-i codat.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Alea sint gindite pentru a le baga la Kabel Deutschland, nu stiu daca si Kabel BW tot de acolo le ia. Si chiar daca nu stiu daca dupa ce le-au bagat in cablu codarea ii la fel. Televizoru meu nu-mi arata in ce codeaza, numa ca-i codat.
    Eu tot nu inteleg, cum prinzi acest Kabel BW?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Supaplex View Post
    Eu tot nu inteleg, cum prinzi acest Kabel BW?
    Cred ca @ActuatoRRRR sta undeva in landul Baden-Württemberg si are CATV de la Kabel BW. Nu cred ca cei de la Kabel BW sunt aceiasi cu cei de la Kabel Deutschland de pe satelit.
    Cu un tuner dvb-c de PC (in Germania se gasesc, dar sunt mai scumpe ca cele DVB-T) se poate afla exact ce norma de codare folosesc, iar daca exista emu pentru PC, cu siguranta se poate si cu un CAM.

  7. #7
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CAID 098E, NDS Videoguard2.
    Gurile rele spun ca pentru NDS Videoguard nu exista CAM-uri. Altii zic cum ca UNICAM ar merge, dar depinde de televizor (cica pe Samsung merge).

    @vasile: Kabel BW si Kabel Deutschland nu sunt aceeasi.

    Pe limba lui Goethe:

    Für das Verfahren von Kabel-BW (nur für echte Pay-TV-Sender) gibt es offiziell erst gar kein CAM! ... allerdings gibt es für das UNICAM eine 3/4-legale Software, die es tauglich macht auch für sämtliche Kabel-D-Karten (Und mehr Auskunft zu diesem Patch gibt es in diesem Forum nicht!) Leider stellen nicht alle TV den kompletten MPEG-Stream zur Verfügung, so gibt es z. Bsp. Samsung-TV wo es wunderbar läuft und andere wo es nicht geht und CI+ Schächte kann der Kabelnetzbetreiber fü CI-Module abschalten

    Sursa (h**p://www.hifi-forum.de/viewthread-177-3135.html)
    Last edited by blindman; 21st July 2011 at 00:32.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vasile View Post
    Cred ca @ActuatoRRRR sta undeva in landul Baden-Württemberg si are CATV de la Kabel BW.
    Si cu "Palinca City" cum ramane?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top