Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme Hyundai HSS-1160

    De o saptamana i-mi apare pe ecran :Semnal slab sau lipsa semnal,am incercat cu-n alt receptor semnal foarte bun, ma poate ajuta cineva?multumesc mult

  2. #2
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danyveneto View Post
    De o saptamana i-mi apare pe ecran :Semnal slab sau lipsa semnal,am incercat cu-n alt receptor semnal foarte bun, ma poate ajuta cineva?multumesc mult

    daca te pricepi schimba condensatorii la sursa sau daca nu, atunci du receptorul la digi pentru reparatii.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In lista de canale vezi daca in dreptul canalului respectiv este frecventa corecta, hyundai are bunul obicei sa schimbe frecventele. Pe toate canalele nu ai semnal sau doar pe unele?

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E vorba de schimbare de niste condesatori C23,C24 iar daca ai niste dungi pe ecran C18 ,valorile sunt la c23 si 24 identice 1000mf la10v dar poti folosi si la 16v chiar indicat ,c18 220mf 16v....succesuri!
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc mult baieti sunteti tari

    deasemenea tuturor care participa la acest forum inca o data sunteti foarte gentili.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum spune si tu daca si cum ai rezolvat, sa stie si altii...

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat condensatorii C23 si C24 ,acum merge fara probleme,ciao!

  8. #8
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru cei carora le fuge imaginea pe scart sau rca, sau are o tenta albicioasa.
    nu radeti, al meu asa se manifesta.
    este un condesator de 470 de micro chiar in spatele mufelor pe placa de baza! al meu era umflat bine, dupa schimbare a disparut fenomenul.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Calitate proasta imagine

    Am si eu o problema cu HS-1160.
    pana acu' o saptamana aveam semnalul intre 70 - 92 % (in functie de TP).
    Caderea unui morman de zapada ighetat de pe acoperis a facut praf lnb-ul. Dupa schimbarea LNB-ului si a tuturor condensatorilor de la sursa (asa a considerat necesar echipa de service), semnalul a crescut la 80 - 98%, dar calitatea imaginii s-a inrautatit (pixelata cu patratele si parca si-a mai pierdut din contrast).
    Stie cineva care ar putea fi cauza? Transmisie proasta de la DIGI sau ceva din receptor?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    echipa de service nu a repozitionat antena?
    ca se pare ca pixelii(patratelele)apar de la lipsa de semnal.
    daca nu au facut-o un nou telefon la service va rezolva problema.si poate ca n-ar strica sa schimbe si receptorul,se pare ca unul din condensatorii schimbati e tot defect din fabricatie.

    succes
    Last edited by mmm1967m; 1st March 2012 at 22:50. Reason: modif

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top